5800 kullanıyordum. annem illa doğum günü hediyesi bana telefon almak istedi, çok demodeymiş benimki güzel bişi alayım sana dedi, araştır beğen söyle bana dedi

ben de iyi sen kaşındın dedim

o zamanlar gözüm s3'teydi ama araştırma kısmında forumlarda hep donma şikayetlerini okuyunca soğudum, e bi de herkesin de elinde s3 olunca iyice soğudum onu eledim. zaten iphonelar da bana hep itici gelmiştir bi türlü ısınamadım ona. sistem iyi lafım yok ama kişisel bişi işte. ne alsam ne etsem derken yahı şu lumiaları bi araştırayım tipi filan güzel dikkat çekici filan derken zaten maxicep WP ailesiyle ilk tanışmam o zaman oldu. foruma bilgi almak için bi kaç soru sordum vs.. dediler mağaza eksik, şu eksik bu eksik ama canavar jet vs

zaten mağazadan yüksek bi beklentim yok, alo alo, mesaj, internet yeter benim için diye düşündüm ve o zamanlar 820 ile 920 arasında gittim geldim. hem bütçe olarak annemi zorlamak istemediğimden hem de 920yi büyük geleceğinden (malum 5800 kullanan biri olarak büyük ekranlara alışık değildim) dolayı 820de karar kıldım. he pişman mıyım? bi tık!

herşeye rağmen şu an 820mden memnunun ve bir süre daha bununla devam ederim gibi geliyor. (1520 donanımında 5"lik çıkmadığı sürece

)