Telefon Tavsiyesi windows phone alacak arkadaşlara kullanıcı tavsiyeleri ve cihaz önerileriniz.. güncellendi.

Sponsorlu Bağlantılar

kullandığınız lumia modeli nedir?

• Kullanılan toplam oy
    94
kerim5534

kerim5534

Üye
inceleme

videosu atarsanız seviniriz :) şimdiden hayırlı olsun yerinizde olsam sarısını alırdım ben beyaz aldığıma alacağıma pişmanım.
sarı l620 var o yüzden beyaz tercih ettim.
bu kardeşimin hesabı

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Lumia 620 ... İlk gördüğümde çok cazip gelmişti. Eksiği yoktu benim için. Zaman ilerledikçe ekran küçüklüğünden şikayet etmeye başladım. Hayırlısıyla telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
ikinci elden 15 günlükken aldım Lumia 620 cihazımı. Alma sebebi ise 5800 telefonumun bozulması idi. 2 tane android faciasından sonra wp8e geçtim. Aklımda 820 vardı. Bütçemi biraz aşıyordu. 820 almadığım için pişman oldum. Gene de tüm işlerimi görüyor telefonum.Hızı stabilize olması ilgi çekici geliyor insana:)

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
ben lumiaları form sitelerde gördüm ve çok eklendim nıkia battı diyorlardı artık samsung var diyorlardı ancak lumiaları görene kadar ancak çok kararsız kaldığımdan 920 mi 820 alsam diye düşünüyorumdum sma bütçem 820 ye yetti bunu aldım şimdiye kadar hiç arıza çıkmadı çıkmaz inşallah ama görenler aaa lumiası var diyorlardı :gul: neyse iyimi aldım pişman değilim 6 ay sonra da 1520 alcam kısmet olursa

• Beğen
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Lumia 620 ... İlk gördüğümde çok cazip gelmişti. Eksiği yoktu benim için. Zaman ilerledikçe ekran küçüklüğünden şikayet etmeye başladım. Hayırlısıyla telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum.
:) Lumia 1520 senin için idealdir. :kop2::kop2:

Rainesto

Rainesto

Üye
620 kullanıyorum fakirim :ASDASD sonra 920 aldım preview ve 1 gb ram için

• Beğen
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
5800 kullanıyordum. annem illa doğum günü hediyesi bana telefon almak istedi, çok demodeymiş benimki güzel bişi alayım sana dedi, araştır beğen söyle bana dedi :) ben de iyi sen kaşındın dedim :) o zamanlar gözüm s3'teydi ama araştırma kısmında forumlarda hep donma şikayetlerini okuyunca soğudum, e bi de herkesin de elinde s3 olunca iyice soğudum onu eledim. zaten iphonelar da bana hep itici gelmiştir bi türlü ısınamadım ona. sistem iyi lafım yok ama kişisel bişi işte. ne alsam ne etsem derken yahı şu lumiaları bi araştırayım tipi filan güzel dikkat çekici filan derken zaten maxicep WP ailesiyle ilk tanışmam o zaman oldu. foruma bilgi almak için bi kaç soru sordum vs.. dediler mağaza eksik, şu eksik bu eksik ama canavar jet vs :) zaten mağazadan yüksek bi beklentim yok, alo alo, mesaj, internet yeter benim için diye düşündüm ve o zamanlar 820 ile 920 arasında gittim geldim. hem bütçe olarak annemi zorlamak istemediğimden hem de 920yi büyük geleceğinden (malum 5800 kullanan biri olarak büyük ekranlara alışık değildim) dolayı 820de karar kıldım. he pişman mıyım? bi tık! :) herşeye rağmen şu an 820mden memnunun ve bir süre daha bununla devam ederim gibi geliyor. (1520 donanımında 5"lik çıkmadığı sürece :islik)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
20 Kasım 2012'den beri Beyaz Lumia 920 kullanıyorum.
"Karşıya ses gitmemesi sorunu" dışında şikayetim yok :)
O da telefondan olduğu kadar Avea'dan da kaynaklanıyor sanırım.

PureFood

PureFood

Üye
2012 sonu 2013 başında forum baya bir çalkalanmıştı 920 sayesinde. Sonra 820 geldi, Bi baktık 620 geldi, daha sonra galiba ya mwc ya ces'te 520 720 aynı anda tanıtıldı, 14 mayısta 925 derken patladı gitti:D

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
fakıriz ama nokia sevdalısıyız :D L520
evlilerde sevebilir gibi oldu.. Evet bir başkadır nokıa sevdası tam 14 yıllık Bi sevda bendeki
20 Kasım 2012'den beri Beyaz Lumia 920 kullanıyorum.
"Karşıya ses gitmemesi sorunu" dışında şikayetim yok :)
O da telefondan olduğu kadar Avea'dan da kaynaklanıyor sanırım.
aynı sorun bendede vardı fazlasıyla....2.kez garantiye yolladığımda mekanik parça değişikliği ile giderildi bu sorun siz yollamadınızmı garantiye

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
evlilerde sevebilir gibi oldu.. Evet bir başkadır nokıa sevdası tam 14 yıllık Bi sevda bendeki
aynı sorun bendede vardı fazlasıyla....2.kez garantiye yolladığımda mekanik parça değişikliği ile giderildi bu sorun siz yollamadınızmı garantiye

2 kez servise verdim, ikisinde de temizleyip geri verdiler :)

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
32gb 925 i gönülden tavsiye ederim..
5800 kullanıyordum. annem illa doğum günü hediyesi bana telefon almak istedi, çok demodeymiş benimki güzel bişi alayım sana dedi, araştır beğen söyle bana dedi :) ben de iyi sen kaşındın dedim :) o zamanlar gözüm s3'teydi ama araştırma kısmında forumlarda hep donma şikayetlerini okuyunca soğudum, e bi de herkesin de elinde s3 olunca iyice soğudum onu eledim. zaten iphonelar da bana hep itici gelmiştir bi türlü ısınamadım ona. sistem iyi lafım yok ama kişisel bişi işte. ne alsam ne etsem derken yahı şu lumiaları bi araştırayım tipi filan güzel dikkat çekici filan derken zaten maxicep WP ailesiyle ilk tanışmam o zaman oldu. foruma bilgi almak için bi kaç soru sordum vs.. dediler mağaza eksik, şu eksik bu eksik ama canavar jet vs :) zaten mağazadan yüksek bi beklentim yok, alo alo, mesaj, internet yeter benim için diye düşündüm ve o zamanlar 820 ile 920 arasında gittim geldim. hem bütçe olarak annemi zorlamak istemediğimden hem de 920yi büyük geleceğinden (malum 5800 kullanan biri olarak büyük ekranlara alışık değildim) dolayı 820de karar kıldım. he pişman mıyım? bi tık! :) herşeye rağmen şu an 820mden memnunun ve bir süre daha bununla devam ederim gibi geliyor. (1520 donanımında 5"lik çıkmadığı sürece :islik)
1520 5 inç olmasada kardeşi 1520v büyük olasılıkla 5 inç gelecek benim beklentimde harici sd takılabilmesi umarım öyle olur

sinan430

sinan430

Üye
l925 kullanıyorum aslında abimindi iphone 5s alınca 925 de bana verdi :D

cank551977

cank551977

Üye
Guzel konu olmus.. benim gibi wp almayi dusuneneler icin guzel bir kaynak olacak..:)

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
Guzel konu olmus.. benim gibi wp almayi dusuneneler icin guzel bir kaynak olacak..:)
teşekkür ederim en önemli amacımda bu zaten konu içerisinde yorum yapan arkadaşlar buna ışık tutacaklar umarım kararsız kalan arkadaşlar yorumlara göre bir lumia seçer.

emir1888

Üye
lumia 620 idealim :) tasarım yönünden en iyilerinden biri.benim gibi fazla bütçesi olmayanlar için uygun model :)

• Beğen
Tepkiler: mtoyanik

IVI-Elia

Üye
:konus:1520 kullanan kim?

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
625 kullanıyorum ve şunu söylüyorum, Windows Phone kesinlikle alın, ancak 625 almayın.

• Beğen
Tepkiler: Burakkkk250
Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
lumia 920 kullanıyorum 24 kasımda aldıydım. Kutucuklara ve sarı rengine aşık oldum. O zamanlar AE'nin oyunlarından başka oyun yoktu mağazada vay be ne günlerdi :D

• Beğen
Tepkiler: PureFood
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
920 Neden mi ? ilk o çıktı onun için bana da arızalı denk geldi kafayı yiyecem