Telefon Tavsiyesi windows phone alacak arkadaşlara kullanıcı tavsiyeleri ve cihaz önerileriniz.. güncellendi.

Sponsorlu Bağlantılar

kullandığınız lumia modeli nedir?

• Kullanılan toplam oy
    94

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 525'e bi tek ben oy vermişim :D Lumia 520 alacaktım sonra vazgectim bekledim Baktım 525 cıkmış hemen aldım.ilk telefoumda nokia bi aralar iphone kullandım.Şimdi de Lumia kullanıyorum.Nokia ile Microsoftun boyle kötü bir cihaz çıkaracaklarını inanmadım.Bütün telefoncular Nokia battı yok bu devir android devri samsung devri falan diyorlardı.Dinlemedim Ve hiç bir teredütte kapılmadan aldım
iyiki 525 almışsınız 520 ye göre daha iyidir

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
bende 920 kullanıcısıym iyiki ios almamışım androıtten söz bole etmıyorum zaten sadece 4s le karşılaştırdım uyg.açma hızında gözle görülür bu fark var net lumıa bırazcık dha ıyı tek pişmanlıım bıraz daha savredıp daha üst seviye bır lumıa almaktı 920 çok ağır .d

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
bende 920 kullanıcısıym iyiki ios almamışım androıtten söz bole etmıyorum zaten sadece 4s le karşılaştırdım uyg.açma hızında gözle görülür bu fark var net lumıa bırazcık dha ıyı tek pişmanlıım bıraz daha savredıp daha üst seviye bır lumıa almaktı 920 çok ağır .d
hafiflik konususunda 925 tam ideal ağırlığı var şu anki cihazlar arasında ekran büyüklüğü ile orantılı en ideal ağırlık onda

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ahh 1520 Turkcelle gelse

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
Ankete göre 920 oldukça fazla kullanan var ilerleyen zamanlarda bakalım yeni favori ne olur

ON9

ON9

Üye
Ankete göre 920 oldukça fazla kullanan var ilerleyen zamanlarda bakalım yeni favori ne olur
Muhtemelen aşağı yukarı aynı (4,5"-5") ekrana sahip fullhd hatta 2k olan kamerası 25-30 ama en önemlisi bataryası en yoğun kullanımda bile 24 saat yetebilen 3500-4000 mah'lık bir Lumia olursa neden olmasın. Ama ben işin aslı lumia tablet bekliyorum telefonum taş gibi 15 oldu yaklaşık alalı. daha taş gibi:sirit: 2-3 yıl daha kullanırım bir mani keder olmazsa.

• Beğen
Tepkiler: cesurpolis61
serinaga

serinaga

Üye
L820 kullanıyorum, çooook memnunum, başka söze gerek yok ...

• Beğen
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
1 hafta öncesinde büyük oğluma 720 aldım beni büyüledi desem yeridir 920 ye göre dah zarif ve renkler daha canlı geldi sd kartlı olması ve inşallah gelecek güncelleme ile oyun uygulama da karta yüklenirse tadından yenmez Bi telefon olur .Arkadaşlar lütfen sizlerde kullandığınız cihazların size olan albenisini belirtin ve anketide oylayın forumda lumia kullanan 90 kişimiyiz...
Muhtemelen aşağı yukarı aynı (4,5"-5") ekrana sahip fullhd hatta 2k olan kamerası 25-30 ama en önemlisi bataryası en yoğun kullanımda bile 24 saat yetebilen 3500-4000 mah'lık bir Lumia olursa neden olmasın. Ama ben işin aslı lumia tablet bekliyorum telefonum taş gibi 15 oldu yaklaşık alalı. daha taş gibi:sirit: 2-3 yıl daha kullanırım bir mani keder olmazsa.
bi cihazı gerçekten 2-3 sene kullanıyorsan cidden tebrik ederim sizi günümüzde bir çoğumuz gömlek değiştirir gibi telefon değiştiriyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
pissed26

pissed26

Üye
Bugün elime 1520 aldım aslında 4.5 inç ekrandan büyük telefonları sevmem ve karşıyım karşıydım daha doğrusu muhteşem bir cihaz 1320 de o akıcılığı göremedim şimdi diyorum 925 ten pişman değilim ama keşke bekleyip 1520 alsaymışım 3 kolon bile cezbediyor insanı çok başka bir şey :)

• Beğen
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
Bugün elime 1520 aldım aslında 4.5 inç ekrandan büyük telefonları sevmem ve karşıyım karşıydım daha doğrusu muhteşem bir cihaz 1320 de o akıcılığı göremedim şimdi diyorum 925 ten pişman değilim ama keşke bekleyip 1520 alsaymışım 3 kolon bile cezbediyor insanı çok başka bir şey :)
büyük ekranlı bi cihaz kullanımı kış aylarında sorun olmaz sonuçta ceket iç cebi işimizi görür ancak yaz aylarında özellikle tişört giyimlerde sorun olacaktır sürekli elde taşıması sorun düşünsenize 1520 elinizde geziyorsunuz lavuğun biri dengesizce çarptı size... bir anda elinizden fırlayan o güzelim 1520 düşünemiyorum o anı tabii zevk meselesi ancak cep telefonu dediğin her an her cepte taşınabilmeli
1520 benim içinde çok güzel bir cihaz işadamı olsam yada masa başı bi işte olsam kesin kullanırdım ancak mesleğim gereği bu imkansız

• Beğen
Tepkiler: skynet ve ON9
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Valla ben yaz aylarında minik bir deri omuz çantası taşıyorum. Cep telefonu, cüzdan, parfüm vs. ufak ıvır zıvır var içinde. 1520 rahatça sığar. :P

ON9

ON9

Üye
1 hafta öncesinde büyük oğluma 720 aldım beni büyüledi desem yeridir 920 ye göre dah zarif ve renkler daha canlı geldi sd kartlı olması ve inşallah gelecek güncelleme ile oyun uygulama da karta yüklenirse tadından yenmez Bi telefon olur .Arkadaşlar lütfen sizlerde kullandığınız cihazların size olan albenisini belirtin ve anketide oylayın forumda lumia kullanan 90 kişimiyiz...
bi cihazı gerçekten 2-3 sene kullanıyorsan cidden tebrik ederim sizi günümüzde bir çoğumuz gömlek değiştirir gibi telefon değiştiriyoruz.
valla 15 yıldır sıfır olarak 5. Nokiamı aldım. arada geçici olarak kullandığım cihazlar da olmadı değil. Ama şahsi kanaatim dolayısıyla Nokia'dan daha sağlam ve malzemesi daha kaliteli. Mesela bunu (920) bi kez otobüsten asfalttaki suyun içine fırlamıştı.(Aldığımın 3-4. günüydü galiba.
önceki cihazım da ilk aldığım günlerde bi beton zemin travması yaşamıştı(5800 xm).
Yeni cihaz alma meselesine gelince arada çok fazla fark yaratacak özellikler olmadıkça değiştirme taraftarı değilim.(ama bu beni cezbeden cihazların çıkmadığı anlamına gelmiyor.) Malum; domates üreterek teknoloji satın alıyoruz. İsraf olduğu kanaatindeyim zırt bırt telefon değiştirmenin.@papakudioflu üstad sen ne diyon mevzuya. :)

• Beğen
Tepkiler: BrahimOkumus
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Benim telefonda önceliklerim belli. Tasarım olarak göze hitap etmeli. Uzun sure kozmetik olarak yeniliğini korumalı. Kamera ve Navigasyon mutlaka olmalı.

Yazılım olarak ise ben şuna inanıyorum; telefona parayı veren benim bu yüzden hizmeti alan da ben olmalıyım. Bu anlamda telefonun sorunsuz çalışması için benim bir çaba sarf etmeme gerek olmamalı. Bu yüzden de yaklaşık olarak 8 aydır bırakın extra bişeyler yapmayı güncelleme yaparken yapılanlar hariç telefona reset bile atmadığım Windows Phone sistemi bana göre ideal.

Mesela 8 aydır kullandığım Lumia 925 kozmetik olarak 10/10 durumunda. Başka bir cihaz olsa böyle kalır mıydı? Hiç zannetmiyorum.Çoktan kozmetik olarak 10/5 olmuştu bile. Çünkü gün içinde belki 100 belki de 200 kere cebime sokup çıkartıyorum ve kasa soyulması boya kalkması gibi sorunları biliyoruz.

Lumia 1520 de bu konuda iyi bir cihaz. Uzun kullanımda Lumia 1520'de yaşayabileceğim tek sorun mat sarı renginin zamanla parlamaya başlayacağıdır ki ben bunu da sevmem ve parlamaya başlamadan değiştiririm.

Sonuç olarak Windows Phone platformunda maddi imkanlara da dikkat edilmesi şartıyla tavsiye edeceğim iki cihaz Lumia 1520 ve Lumia 925'tir.

• Beğen
Tepkiler: ON9
ON9

ON9

Üye
Valla ben yaz aylarında minik bir deri omuz çantası taşıyorum. Cep telefonu, cüzdan, parfüm vs. ufak ıvır zıvır var içinde. 1520 rahatça sığar. :P
çanta taşıyamam da bol cepli Şortlar favori giysimdir yaz aylarında. her ne kadar deniz olmasa da memleketimde :D

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
Benim telefonda önceliklerim belli. Tasarım olarak göze hitap etmeli. Uzun sure kozmetik olarak yeniliğini korumalı. Kamera ve Navigasyon mutlaka olmalı.

Yazılım olarak ise ben şuna inanıyorum; telefona parayı veren benim bu yüzden hizmeti alan da ben olmalıyım. Bu anlamda telefonun sorunsuz çalışması için benim bir çaba sarf etmeme gerek olmamalı. Bu yüzden de yaklaşık olarak 8 aydır bırakın extra bişeyler yapmayı güncelleme yaparken yapılanlar hariç telefona reset bile atmadığım Windows Phone sistemi bana göre ideal.

Mesela 8 aydır kullandığım Lumia 925 kozmetik olarak 10/10 durumunda. Başka bir cihaz olsa böyle kalır mıydı? Hiç zannetmiyorum.Çoktan kozmetik olarak 10/5 olmuştu bile. Çünkü gün içinde belki 100 belki de 200 kere cebime sokup çıkartıyorum ve kasa soyulması boya kalkması gibi sorunları biliyoruz.

Lumia 1520 de bu konuda iyi bir cihaz. Uzun kullanımda Lumia 1520'de yaşayabileceğim tek sorun mat sarı renginin zamanla parlamaya başlayacağıdır ki ben bunu da sevmem ve parlamaya başlamadan değiştiririm.

Sonuç olarak Windows Phone platformunda maddi imkanlara da dikkat edilmesi şartıyla tavsiye edeceğim iki cihaz Lumia 1520 ve Lumia 925'tir.

yorumlarınız için teşekkürler .....

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.