Windows Phone Suite - Gerçek WP Deneyimi - Çok Yakında

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
Evet mağaza ile irtibat halindeyim uygulamadaki windows phone terimlerini kaldırmam gerekiyor

gardi

Üye

hayırlı olsun hayırlı satışlar uygulama için tavsiye: menü tuşu ile bütünleşik olsun. bekleme ekranı akıllı kutucuklar olsun,normal widget eklenen nokia ekranını spb shell gibi iptal etsin. artı kutucuklarda beklerken menu tuşuna bastıgımızda ana menu program ve program klsörlerinin bulundugu menu çıksın,uzun bastıgında güzel ram rom depo hafızası bilgilerini gösteren task manger olsun..anlık mesaj ve eposta bilrdirimleri rss haber de olsun ekranda hava durumu nokianın hava durumundan ceksin facebook bildirimleri,saat alarm bildirimleri cevapsız arama çagrı bildirimleri,aklıma gelen bunlar bilmiyorum yapabilirmisin kolay gelsin.

iyide bizde birebir benzesin istiyoruz, en azında ben.. birebir benzemezse ben satın almam açıkcası, mağazada bunu reddediyorsa çıkmaza girmiş oluyoruz.

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
bazı değişiklikler yaptım windows phone ismi ve logosunu kaldırdım onun dışında menüleri değiştirmedim bakalım bu sefer ne diyecekler ??

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
adı aynı wp suite. Açılış ekranındaki windows phone ismi ve logosu kalktı. Wp suite yazıyor açılırken

merakla bekliyoruz çalışmalarınızdan dolayı teşekkürler. Siz ve sizin gibilerin çabalarıyla ayakta duruyor symbian.

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
ayrıca türkçe dili de ekledim ama klavyede türkçe karakterler yok. Henüz...

Anil-D

Üye
hmn alacm ne zaman magazada

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
Tekrar gönderdim onay için beklemedeyiz.

#74 tabiki,kusra bakma.Bir daha olmaz....

- - - Eklendi - - -

#74 tabiki,kusra bakma.Bir daha olmaz....

Helal olsun çok güzel bir çalışma başarılarının devamını dilerim Nokia mağazada yayınlanır yayınlanmaz satın alacağım.

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
yine reddetiler uygulamayı. Sebebi aynen size bana gelen maildeki gibi aktarıyorum:

- - - Eklendi - - -

Bende mağazadaki Launcher8 iStart WP SMS QWERTY uygulamalarının nasıl yayınladıklarını sordum. cevap bekliyorum

pRime.

Üye
tipik mağaza saçmalıkları.

Benim dediğimi yap pencere telefonu bakalım ne cevap gelicek senin mesajından