Windows Phone GDR2 Güncellemesi | Ekran Görüntüleri

benım hala diğer klasor 3 gb nasıl sıfır layacaz bunu yahu bılen varmı bu diğer klasorun yerını bı zıyaret edelım neymıs derdı benım le

n000k

Üye

Belki daha kararlıdır.Tek farkı OTA üzerinden kullanıcılara sunuldu.Şimdilik bildiğimiz tek fark bu

Ben radio göremedim

ben ilk flasladigimda yeterince kararli kardeşim en basitinden ararken ekran kararmasi problemim gitti bu flaslama ile.bu beni çok mutlu etmişti ly:

Bir süre bekle, detaylandırması biraz zaman alabilir.

Konu Sahibi
Tema'larda da renk paleti yok

Ürün yazılım numaranız nasıl sizin benım ki 1308.0002 konuyu acan arkadasın kı farklı benım kı farklı

Konu Sahibi
Sizin cihaz Turkcell'den alındığı için içinde Turkcell rom'u var.

Resim ve zil sesi haricinde fark yok.

Benimki teknoloji marketten alınan Global Rom'lu

IVI-Elia

Üye
Ürün yazılım numaranız nasıl sizin benım ki 1308.0002 konuyu acan arkadasın kı farklı benım kı farklı

o son rakam varyan biri tr diğeri Türkcell rom sadece zil sesi ve Türkcell duvar kağıdı farkı var daha yeni tartıştık önceden de çok tartıştık rahat ol

IVI-Elia

Üye
Sizin cihaz Turkcell'den alındığı için içinde Turkcell rom'u var.

Resim ve zil sesi haricinde fark yok.

Benimki teknoloji marketten alınan Global Rom'lu

abi benimki Nokia shptan aldım normal romdu sonra benim ciha zbozuk çıktı değişti bir baktı (tabi servis üzerinden) Türkcell rom geldi

Konu Sahibi
abi benimki Nokia shptan aldım normal romdu sonra benim ciha zbozuk çıktı değişti bir baktı (tabi servis üzerinden) Türkcell rom geldi

Tuhaflar ya Allah herkesin cihazını servisten uzak tutsun korusun bizi

amin peki turkcell rom lu cıhazmı daha ıyı yoksa global olanmı birde hala benım diğer klsor 3 gb nasıl boşaltacaz bunu ya blen varmı

Teşekkürler Türk ve Yabancı forumlarda herzamanki gibi ilksiniz
Arda Bey'e Teşekkürler

Konu Sahibi
Kapasite kontrolümden küçük bir kısmı giderilebiliyor ancak tam olarak giderilmiyor.

İkisi de aynı.O yada bu daha iyi olayı yok.

eğe şimdı o diğer klasorla yaşamaya alışacakmııyız 3 gb bize gırıyo bu arada 32 gb cihaz 28 kullanımda 3 d ediğer klasor alıyor kaldı 25 gb insan bi SD kart girişikoyar ya mağdem boyle osrun var cıhazda gıdemıyorsunzu da

IVI-Elia

Üye

Tuhaflar ya Allah herkesin cihazını servisten uzak tutsun korusun bizi

Allahtan telefon komple değişti parçası değişse yanlış parça takrlar filan...

Ben de arayıp sordum onlar servislere hepsi toplu geliyor daha sonra ayrılıp satılıyor sizindki arada kaynamış ama aralarında bir fark yok dedi ben de neyse dedim..

Konu Sahibi
Kardeş zaten güncelleme Turkcell Rom'a da geldi.

Senin sorunun sürüm numarasından dolayı olabilir.Geçen gün bahsetmiştik umutluyduk ama dediğim gibi Portico'daki gibi oldu üzülerek haklı çıktım.

Ama fark olduğunu sanmıyorum ya