ogzhnoTr
Üye
Kendi isteği çalışan programlara virüs deniyor
Tamam
wp de virüs 

Kendi isteği çalışan programlara virüs deniyor
wp de virüs 

Böyle bir sorunla hiç bir zaman karşılaşmadım,ön izleme sürümü yüklü mü?25 M bit internet var evdeki bütün cihazlar sorunsuz bağlanıp kullanıyor.Benim 925 bazen bağlanıyor bazen bağlanmıyor bazen bağlanıyor sınırlı diyor.İnterneti gördüğü zaman bir program açayım diyorum tekrar denemekten sıkılıyorum.Bu durum vodafone da da olabiliyor.Artık çıldırma noktasındayım.Bu durum sadece bende yok galiba acaba çözümü bulan biri var mı ?
Telefonu sıfırladım olmadı.recovery yaptım olmadı preview yaptım olmadı bölge dil değiştirdim yine olmadı .her koşulda bu devam ediyor.şu anda lumia cyan yüklü preview de var.Böyle bir sorunla hiç bir zaman karşılaşmadım,ön izleme sürümü yüklü mü?
Aynı şeyi bende söyledim wp de virüs olmaz dediler
onun moderm ile ilgili olması gerekiyor moderminiz devamlı açık kalıyor mu yoksa akşamları kapatıp sabahları tekrar açıyormusunuz eğer devamlı açık kalıyorsa bir defa reset atmayı deneyin yok eğer akşamları kapatıp açıyorsanız onu yapmayın bundan böyle birde bu şekilde 3-4 gün deneme yapın derim ağıda birdefa unutturup tekrar şifre girin belki faydası olur bilemiyorum benimde hiç başıma gelmedi normaldeTelefonu sıfırladım olmadı.recovery yaptım olmadı preview yaptım olmadı bölge dil değiştirdim yine olmadı .her koşulda bu devam ediyor.şu anda lumia cyan yüklü preview de var.
siteler sizi farklı sitelere yönlendirebilir. Bunun virüsle uzaktan yakından alakası yok. Sadece girmeye çalıştığınız siteyle alakalı bir durum.
Pc de tarayıcılara bulaşan eklentiler var. Wp8 için ilk defa duydum. Hangi siteye girince bu şey meydana geldi.?
Israrla denemek istiyorum![]()
![]()
modemle alakası olacağını sanmıyorum ama denerim.mağazadan bi program inerken bile yarıda kesiyor yeniden dene diyor bir kaç denemeden sonra zar zor oluyor.acaba modeme biri mi girdi diye baktım mac adresleri benim cihazları gösteriyor başkasıda yok yani modemde.onun moderm ile ilgili olması gerekiyor moderminiz devamlı açık kalıyor mu yoksa akşamları kapatıp sabahları tekrar açıyormusunuz eğer devamlı açık kalıyorsa bir defa reset atmayı deneyin yok eğer akşamları kapatıp açıyorsanız onu yapmayın bundan böyle birde bu şekilde 3-4 gün deneme yapın derim ağıda birdefa unutturup tekrar şifre girin belki faydası olur bilemiyorum benimde hiç başıma gelmedi normalde
modem sağlam ise birde başka bir cihaz ile modeme bağlantı yapın onda ki bağlantıda sorun olcak mı ? eğer olmazsa telefonu servise verinmodemle alakası olacağını sanmıyorum ama denerim.mağazadan bi program inerken bile yarıda kesiyor yeniden dene diyor bir kaç denemeden sonra zar zor oluyor.acaba modeme biri mi girdi diye baktım mac adresleri benim cihazları gösteriyor başkasıda yok yani modemde.
evde bilgisayar ve discovery elite telefon var onlarda sıkıntı yok.modem sağlam ise birde başka bir cihaz ile modeme bağlantı yapın onda ki bağlantıda sorun olcak mı ? eğer olmazsa telefonu servise verin
o zaman servise verevde bilgisayar ve discovery elite telefon var onlarda sıkıntı yok.
Sahibinden com da yapıyor bunu. Ayrıca ie de yasıyorum bu durumu. Surfyde sorun yok
3 kere modem değiştim sorun aynıBu sitelerin yönlendirme olayının bir benzeri benimde başıma gelmişti. Modemden kaynaklı olduğunu anladık. Modemi sıfırlayıp şifreleri değiştirince sorun kalkmıştı. Bir denemekten zarar gelmez diyorum.
Abi şöyle anlatayım maxicep wp genel konusunda sıkıntı yok ama mağaza güncellemeleri konusuna gelince birden fazla siteyi açmaya başlıyorsiteler sizi farklı sitelere yönlendirebilir. Bunun virüsle uzaktan yakından alakası yok. Sadece girmeye çalıştığınız siteyle alakalı bir durum.