İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

dawid

dawid

Üye
Uygulamadan bir kez bildirim gelmesi gerekiyor, Bildirimler+Eylemler'de görünmesi için. Yeniden yazılım yüklersen ya da sıfırlarsan ayarlardan silinir, bildirim gelmesini bekleyeceksin görünmesi için.
yaşa üstadım teşekkür ederim saygılar

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
cihaz bana geldiğinde 8.1 prew. yüklüydü.içinde almanya romu var.recovery tool ile 8.0'a döneyim dedim ama 8.1 yükledi otomatik olarak.global rom atmak istiyorum ama indiremiyorum.direk link verebileek olan varmıı???

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
recovryle bağladım guncel yazlımı ındırıor bnmkı 920 1.47 gb inıdıor ve bıtınce tekrar 1.47 ındırıor ne yaptımsa olmadı sıldım tekrar kurdum sebebı ne dır bunun yahu bı turlu 8.0 a donemedım

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
arkadaşlar telefonuma sky drive ya da yeni ismiyle one drive yükledim. Daha önce bilgisayardan sky driveye yuklediiğim resimler otomatik olarak telefona da yükleniyor ve fotoğraflar uygulamasında görünüyor . Bu interneti çok yiyor. Bunu önlemek için ne yapabilirim.

beats

beats

Üye
cihaz bana geldiğinde 8.1 prew. yüklüydü.içinde almanya romu var.recovery tool ile 8.0'a döneyim dedim ama 8.1 yükledi otomatik olarak.global rom atmak istiyorum ama indiremiyorum.direk link verebileek olan varmıı???
Recovery Tool ile sadece güncel orijinal yazılıma dönersin cihaz da yabancı olduğu için NCS ile dead flash atmalısın. Ayrıca sunucuda WP8.1+Lumia Cyan yüklü WP8 olarak gelmez yazılım.

Navifirm'i indir:

Sonra 1020 için global ürün kodunu yaz:
059T862 VAR EURO TR CV BLACK
059T863 VAR EURO TR CV WHITE
059T864 VAR EURO TR CV YELLOW
(Üç kodda global rom için renk farkı var sadece)
Sonra dosyaları Navifim'den indir, Navifirm klasörü içerisine Fw diye klasör açar oraya iner.
C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products\RM-875 (Gizli klasörlerin görünür olması lazım) dizinini oluşturacaksın.
İnen yazılım dosyalarını (11 tane) RM-875 klasörüne atıyoruz.
Daha sonra Nokia Care Suite (NCS) ile dead flash atma işlemi kalıyor:
Nokia Lumialara Dead Flaş Nasıl Atılır? - MaxiCep bu konu yardımcı olacaktır.
NCS'yi buradan indirebilirisin:

Son düzenleme:
4MaGuS

4MaGuS

Üye

zoom falan yok.direkt olarak kameranın açıldığı hali bu.yakını çok güzel çekiyor ama 1 metreden uzağı böyle bulanık çekiyor
o çiçek uzak sayılmaz sonsuza aldığında manzara resmi çekip at yoksa böyle olur sonsuz modu daha çok 10m ve sonrasında netleme yapıyor

skynet

Üye
Gt racing 2 oyununu yükledikten sonra geçici dosyalarda 969Mb yer oluştu ve ne yaptıysam da silinmiyor :alsana:
Var mıdır bunun bir çözümü ?

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Recovery Tool ile sadece güncel orijinal yazılıma dönersin cihaz da yabancı olduğu için NCS ile dead flash atmalısın. Ayrıca sunucuda WP8.1+Lumia Cyan yüklü WP8 olarak gelmez yazılım.

Navifirm'i indir:

Sonra dosyaları Navifim'den indir, Navifirm klasörü içerisine Fw diye klasör açar oraya iner.
C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products\RM-875 (Gizli klasörlerin görünür olması lazım) dizinini oluşturacaksın.
:tşk:

Navifirm'i indir:

son bi soru daha.nokia care suite giriş yapmamı istiyor.username ve password ne yazacam

suyunsesi

suyunsesi

Üye
arkadaşlar telefonuma sky drive ya da yeni ismiyle one drive yükledim. Daha önce bilgisayardan sky driveye yuklediiğim resimler otomatik olarak telefona da yükleniyor ve fotoğraflar uygulamasında görünüyor . Bu interneti çok yiyor. Bunu önlemek için ne yapabilirim.
Ayarlardan sağa çekip uygulamalar sekmesine geç, Fotoğraflar + Kamera ayarlarını aç. Aşağı doğru kaydır OneDrive otomatik kopyalamasını açıp kapatabileceğin ayar burada var.

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Merhaba arkadaşlar prewiew 8.1 kullanıyorum sorunum şu ki fotoğraflarımı telefon görmüyor yaklaşık 1000 fotoğraf var fakat ne hafıza kartında gözüküyor ne de telefon hafızasında fotoğraflardan girince gözüküyor fotoğraflara bakıyorum fakat SD kart'da mı yoksa telefon hafızasında mı bilmiyorum nasıl yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz arkadaşlar?

hookword

hookword

Üye
Arkadaşlar bölge abd iken uygulama satın alsam TR ye geçince sorun olur mu?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Merhaba arkadaşlar prewiew 8.1 kullanıyorum sorunum şu ki fotoğraflarımı telefon görmüyor yaklaşık 1000 fotoğraf var fakat ne hafıza kartında gözüküyor ne de telefon hafızasında fotoğraflardan girince gözüküyor fotoğraflara bakıyorum fakat SD kart'da mı yoksa telefon hafızasında mı bilmiyorum nasıl yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz arkadaşlar?
Telefonunda "Dosyalar" uygulaması yüklü mü? Eğer değilse mağazadan yükle. Onunla bak. Bir tür dosya yöneticisi.

• Beğen
Tepkiler: Yağız Ryan
beats

beats

Üye
Windows 8 ve Android platformlarında OneNote uygulamasına elle çizme özelliği güncellemeyle geldi, Windows Phone'da yakındır diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: ceza87
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Windows 8 ve Android platformlarında OneNote uygulamasına elle çizme özelliği güncellemeyle geldi, Windows Phone'da yakındır diye düşünüyorum.
ms iyi güzel her sistem için uygulama geliştiriyorda niye bize en son veriyor skype de geriyiz onte öyle office tablere göre geri sayılırız öyle bir uygulama bizede yapabilirdi, tamam yapmasın demiyorum ama aynı anda bizede sunsun bunlar büyük ihtimal çalışan ekiplerin farklı olması nedeni ile olabilir

beats

beats

Üye
ms iyi güzel her sistem için uygulama geliştiriyorda niye bize en son veriyor skype de geriyiz onte öyle office tablere göre geri sayılırız öyle bir uygulama bizede yapabilirdi, tamam yapmasın demiyorum ama aynı anda bizede sunsun bunlar büyük ihtimal çalışan ekiplerin farklı olması nedeni ile olabilir
Uygulama pazarı onlarda daha yüksek o yüzden oluyor, tabii bir de sistemin izin vermesi api desteği daha gelişmiş oldukları için önce oraya yöneliyorlar.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Uygulama pazarı onlarda daha yüksek o yüzden oluyor, tabii bir de sistemin izin vermesi api desteği daha gelişmiş oldukları için önce oraya yöneliyorlar.
tabiki o konu farklı bir şey ama (sistemi geliştirin bu ekip bir araya gelip hiç konuşmuyor mu şunlar eksik şuan bizde bunlarıda en yakın zamanda ekliyelim falan adamların birbirlerinden haberi yokmu yoksa) peki bu yazılarda düzeltme varmı mesela A yazdığınızda kitap yazısı olarak düzeltme falanda geldimi yoksa sadece paint gibi çizim mi geldi

Son düzenleme:
beats

beats

Üye
tabiki o konu farklı bir şey ama (sistemi geliştirin bu ekip bir araya gelip hiç konuşmuyor mu şunlar eksik şuan bizde bunlarıda en yakın zamanda ekliyelim falan adamların birbirlerinden haberi yokmu yoksa) peki bu yazılarda düzeltme varmı mesela A yazdığınızda kitap yazısı olarak düzeltme falanda geldimi yoksa sadece paint gibi çizim mi geldi sadece
Önemli Özellikler:
• Notlar ve yapılacaklar listeleri oluşturarak bunları güncelleyin.
• Notlarınızı, tıpkı bilgisayarınızda yaptığınız biçimlendirin. Yazıları kalınlaştırın, italik yapın, altını çizin, vurgulayın, girintileyin.
• Not defterlerini, bölümleri ve etiketleri kullanarak notlarınızı düzenleyin.
• El yazısıyla yazılmış notlar alın veya mevcut notlara el yazısı ve çizim ekleyin.
• Not defterleriniz bilgisayarlarınız ve cihazlarınız arasında eşitlenir.
• Oluşturduğunuz notları; biçimlendirme, video ve iliştirilen dosyalar da dahil olacak şekilde bilgisayarınızda görüntüleyin.
• Yakaladığınız her şeyi notlarınız ve dosyalarınız içinde arayın. Resimlerin içindeki metinleri bile aratabilirsiniz.+
• Ana ekran pencere öğeleri; uygulamayı açmadan hızlı bir şekilde fotoğraf, ses ve metin notları oluşturmanızı sağlar.
• OneNote Son Notlar pencere öğesi ile son notlarınıza doğrudan Ana Ekranınızdan ulaşın.
• Hızlı erişim için favori sayfalarınızı, bölümünüzü veya not defterinizi Ana ekrana ekleyin.
• Tablet veya telefonunuzdan SharePoint Online sitelerinde depolanan çalışma notlarınıza erişin.
İşte OneNote’u nasıl kullanacağınıza dair bazı fikirler:
• Sınıf çalışmaları, toplantılar veya araştırmalar için notlar alın.
• Derslerde el yazısı ile yazılmış notlar alın ve bunları her yerde yanınızda taıyın.
• Notlarınıza ses ve video ekleyin.
• Beyaz tahtanın fotoğrafını çekin ve toplantı notlarınıza ekleyin.
• Alışveriş listenizi ailenizle paylaşın ve satın aldığınız ürünleri listeden silin.
• Bir sonraki büyük tatiliniz için yolculuk programı oluşturun ve seyahat planlarınızı takip edin.
• Kağıt yığınlarıyla uğraşmamak için fiş ve faturalarınızın fotoğraflarını çekin.
• Ekibinizle işbirliği içinde olun ve fikirlerinizi paylaşın.
• Ürün ve fiyat araştırması yaparak sizin için doğru olan seçimi yapın.

Çizimden harf tanıma olayından bahsediyorsun sanırım ama yeniliklerde o yok.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve 4MaGuS

Üst Alt