suyunsesi
Üye
Tamm kardeşim teşekkür ler
Peki akıllı veri ayarını hangı ayarda tutuyum yüksek ,standart,we açık var hangasine onaylıyım
Otomatik ayar olmalı. Onu seç bence.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Tamm kardeşim teşekkür ler
Peki akıllı veri ayarını hangı ayarda tutuyum yüksek ,standart,we açık var hangasine onaylıyım
Sessiz işaretı degılmı
Wifinin yanındaki işaret ne acaba bilen var mı?
Bide sahi foto burda nasıl paylasılır ?
Wifinin yanındaki işaret ne acaba bilen var mı?
Tapatalk üzerinden gönderdim hocam sağ olasın sessiz işaretiymişSessiz işaretı degılmıBide sahi foto burda nasıl paylasılır ?

O değil de lumia 930' un ekranı bildiğin suya duyarlı çıktıBol bulmak böyle birşey, artık cihazlar da dile gelmiş olmalı ki onlar da Ice Bucket Challenge'a katılıyor...
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu arada öğrendiğime göre SamsungUK Youtube resmi sayfası tarafından bu iki cihaza meydan okunmuş, sanırım Sony Z serisi unutulmuş. Yine Samsung gündemi fırsata çevirme peşinde anlaşılan.O değil de lumia 930' un ekranı bildiğin suya duyarlı çıktı![]()
Aynen öyle dün meydan okumuştu samsung bugün de cevabını almışa benziyorBu arada öğrendiğime göre SamsungUK Youtube resmi sayfası tarafından bu iki cihaza meydan okunmuş, sanırım Sony Z serisi unutulmuş. Yine Samsung gündemi fırsata çevirme peşinde anlaşılan.

Bende hiç öyle olmuyor. Herşey toplam 5 dk anca sürüyorSd karttan oyun yüklerken çok uzun sürüyor acaba bu herkeste böyle mi ?
Örnk: Asphalt8 15dk. anca yüklendi![]()
Bende hiç olmuyoro kadar güncelleme geldi şu kulaklıkla müzik dinlerken tam müziğin değişeceği zamanla gelen mesaj çakışıyor kulaklığın bir tarafı çalışmıyor telefonu aç kapa yapmak zorunda kalıyorum.Bu genel sorunu bir türlü yapamadılar ya![]()
Çok denedim ama olmadı. Sesi kapıyor ardından bildirim sesinim veriyor ve eskisi gibi devam ediyor. Sizin telefonda sıkıntı olabilir. Bir format atmayı deneyebilirsiniz AynenO değil de lumia 930' un ekranı bildiğin suya duyarlı çıktı![]()
Mübarek ne hassas dokunmatiğimiz var 
Yeni gelen bilgilere göre Aralık ayı itibari ile Windows Phone 9 a ait ön izleme sürümünün yayınlanması bekleniyor. Ayrıca aynı anda iki uygulama çalıştırabilme özelliğinin ise 4.7" ekran ve üzeri cihazlara geleceği belirtiliyor.
Ama 925'de olmaması sıkıntılı :/Samsung marka şarj cihazım var ama sanılanın aksine doldurmak yerine boşaltıyor meret nasıl Bi şeydir bu
ilk olarak ms hesabınız yani hotmail hesabınızın paralosunu değiştiridiniz ana live tile ekranında uygulama kayboldu buraya kadar doğrumu ve gmail de devamlı senkronize ediyor, ikinciden başlıyalım gmail silip tekar kurdunca sorun büyük ihtimal çözülür, ilk sorun ise sağ tüm uygulamar kısmında outlook adında veya hotmail adında bir uyuglama gözükmüyor muSelam olsun beyler Nokia lumia 925 kullanıyorum Hotmail hesabı benden şifremi değiştir mesajı gönderdi ve değiştirdim tekrar cihazda yenilediğim şifreyi girdim buraya kadar sorun yok ama eposta kutusu yok oldu e mail alamıyorum bu konuda bilgisi olan varmı ve Google hesabı da sürekli senkronize ediliyor diyor hep o şekil de durmuş teşekkürler
farklı markaların sarj cihazlarını kullanmanızı tavsiye etmem pil kullanım ömründe sıkıntılar dogura bilir çok acil durumlar hariç o durumlarda sarj cihazının amper değerinin 1.5A olmasına dikkat edin yoksa sizin başınıza gelen olay tekrarlanırSamsung marka şarj cihazım var ama sanılanın aksine doldurmak yerine boşaltıyor meret nasıl Bi şeydir bu