İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Tamm kardeşim teşekkür ler
Peki akıllı veri ayarını hangı ayarda tutuyum yüksek ,standart,we açık var hangasine onaylıyım

Otomatik ayar olmalı. Onu seç bence.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Nokia Belle

andezitt

andezitt

Üye

Wifinin yanındaki işaret ne acaba bilen var mı?

...decode...

...decode...

Üye
Bu sorun beni deli edecek arkadaşlar. Bugün verdiği tarih geldi, hala aynı iletiyi alıyorum. Microsoft destek'e bununla ilgili dün e-mail attım saat 21.40'da falan, 22:15'de 24 saat içinde geri dönüş yapacaklarını söyleyen bir cevap geldi. Ne yedeğimi yükleyebildim, ne de kişilerimi.

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Arkadaşlar kulaklıktan sadece birisinden gelme sorunu çözüldü mu?

beats

beats

Üye
Bol bulmak böyle birşey, artık cihazlar da dile gelmiş olmalı ki onlar da Ice Bucket Challenge'a katılıyor...:bangin:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

narnia16

narnia16

Üye
Bol bulmak böyle birşey, artık cihazlar da dile gelmiş olmalı ki onlar da Ice Bucket Challenge'a katılıyor...:bangin:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
O değil de lumia 930' un ekranı bildiğin suya duyarlı çıktı :ehe

• Beğen
Tepkiler: beats
beats

beats

Üye
Bu arada öğrendiğime göre SamsungUK Youtube resmi sayfası tarafından bu iki cihaza meydan okunmuş, sanırım Sony Z serisi unutulmuş. Yine Samsung gündemi fırsata çevirme peşinde anlaşılan.

• Beğen
Tepkiler: narnia16
narnia16

narnia16

Üye
Bu arada öğrendiğime göre SamsungUK Youtube resmi sayfası tarafından bu iki cihaza meydan okunmuş, sanırım Sony Z serisi unutulmuş. Yine Samsung gündemi fırsata çevirme peşinde anlaşılan.
Aynen öyle dün meydan okumuştu samsung bugün de cevabını almışa benziyor :D

emz

emz

Üye
Sd karttan oyun yüklerken çok uzun sürüyor acaba bu herkeste böyle mi ?
Örnk: Asphalt8 15dk. anca yüklendi :kirbac:
Bende hiç öyle olmuyor. Herşey toplam 5 dk anca sürüyor:)
o kadar güncelleme geldi şu kulaklıkla müzik dinlerken tam müziğin değişeceği zamanla gelen mesaj çakışıyor kulaklığın bir tarafı çalışmıyor telefonu aç kapa yapmak zorunda kalıyorum.Bu genel sorunu bir türlü yapamadılar ya :angry:
Bende hiç olmuyor :) Çok denedim ama olmadı. Sesi kapıyor ardından bildirim sesinim veriyor ve eskisi gibi devam ediyor. Sizin telefonda sıkıntı olabilir. Bir format atmayı deneyebilirsiniz ;)
Aynen :ehe Mübarek ne hassas dokunmatiğimiz var :ehe

Bay H

Bay H

Üye
Yeni gelen bilgilere göre Aralık ayı itibari ile Windows Phone 9 a ait ön izleme sürümünün yayınlanması bekleniyor. Ayrıca aynı anda iki uygulama çalıştırabilme özelliğinin ise 4.7" ekran ve üzeri cihazlara geleceği belirtiliyor.

emz

emz

Üye
Yeni gelen bilgilere göre Aralık ayı itibari ile Windows Phone 9 a ait ön izleme sürümünün yayınlanması bekleniyor. Ayrıca aynı anda iki uygulama çalıştırabilme özelliğinin ise 4.7" ekran ve üzeri cihazlara geleceği belirtiliyor.

Bakın buna üç kolon gibi niye gelmiyor diyemeyeceğim. İşte şimdi haklılar maalesef :( Ama 925'de olmaması sıkıntılı :/

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Bence 4,5 inç ve üstü gelcek çünkü 625e gelip 925e veya 920ye gelmemesi çok saçma.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben bu 930 a ısınmaya başladım ya,baya şık bir cihazmış.

• Beğen
Tepkiler: osmanmert94, emz ve OttomaN TigeR

skynet

Üye
Arkadaş beta da yaşamadığım wifi sorununu resmi sürümde yaşamaya başladım :dry:
Telefon modemin dibinde olmasına rağmen ya uygun yada sınırlı deyip internet erişimi yok uyarısı çıkıyor :off:

Son düzenleme:

kozmortr

Üye
Samsung marka şarj cihazım var ama sanılanın aksine doldurmak yerine boşaltıyor meret nasıl Bi şeydir bu

emz

emz

Üye
Samsung marka şarj cihazım var ama sanılanın aksine doldurmak yerine boşaltıyor meret nasıl Bi şeydir bu

Abi amper değeri ne? Belki uyumsuzdur senin telefona ;)

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

kemal l925

Üye
Selam olsun beyler Nokia lumia 925 kullanıyorum Hotmail hesabı benden şifremi değiştir mesajı gönderdi ve değiştirdim tekrar cihazda yenilediğim şifreyi girdim buraya kadar sorun yok ama eposta kutusu yok oldu e mail alamıyorum bu konuda bilgisi olan varmı ve Google hesabı da sürekli senkronize ediliyor diyor hep o şekil de durmuş teşekkürler

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Selam olsun beyler Nokia lumia 925 kullanıyorum Hotmail hesabı benden şifremi değiştir mesajı gönderdi ve değiştirdim tekrar cihazda yenilediğim şifreyi girdim buraya kadar sorun yok ama eposta kutusu yok oldu e mail alamıyorum bu konuda bilgisi olan varmı ve Google hesabı da sürekli senkronize ediliyor diyor hep o şekil de durmuş teşekkürler
ilk olarak ms hesabınız yani hotmail hesabınızın paralosunu değiştiridiniz ana live tile ekranında uygulama kayboldu buraya kadar doğrumu ve gmail de devamlı senkronize ediyor, ikinciden başlıyalım gmail silip tekar kurdunca sorun büyük ihtimal çözülür, ilk sorun ise sağ tüm uygulamar kısmında outlook adında veya hotmail adında bir uyuglama gözükmüyor mu

farklı markaların sarj cihazlarını kullanmanızı tavsiye etmem pil kullanım ömründe sıkıntılar dogura bilir çok acil durumlar hariç o durumlarda sarj cihazının amper değerinin 1.5A olmasına dikkat edin yoksa sizin başınıza gelen olay tekrarlanır

Üst Alt