İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye

beats

beats

Üye

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Serhan

Serhan

Üye
Skype...

BelaMonte

BelaMonte

Üye

ooVoo skypten daha iyi görüntü ve daha az batarya götürüyorsa indireyim ben

Bay H

Bay H

Üye
Windows Threshold(nam-ı diğer Windows 9) güncellemesinin önümüzdeki ay ön izleme olarak sunulması bekleniyor. Daha önce 2014 son çeyreğinde Windows Phone içinde ön izleme sürümü yayınlanacak deniyordu bakalım sürpriz çıkar belki :eller:

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
Basteryus

Basteryus

Üye
Windows Threshold(nam-ı diğer Windows 9) güncellemesinin önümüzdeki ay ön izleme olarak sunulması bekleniyor. Daha önce 2014 son çeyreğinde Windows Phone içinde ön izleme sürümü yayınlanacak deniyordu bakalım sürpriz çıkar belki :eller:
Hadi bakalım, şu Threshold olayından umutluyum:smdance:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bu kadar çabuk mu biraz daha detay çıksa idi bare ben çok merak ediyorum bu gelen win9 da live tilelerde biildirmler direk gözükecekmi yani uygulamaya girmeden falan merakla bekliyoruz :eller:

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Skype ücretli aziz müminler

İman Gücü ile gönderildi.

Nokia Belle

Nokia Belle

Üye
Henüz Türkçeye desteği olmayan sesli asistan. Telefonun seninle konuşabilmesini sağlayan, telefonun bir çok işlevinde sana yardımcı olan yapay zeka.
peki turkçe destegı ne zaman gelir acabaarkadasalar bi sorum olacak bu Tango uygulaması Wp mağazada yok galiba ..

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Cortana Türkçe desteği telefonlarımıza ne zaman gelir bilmiyorum. Benim tahminim 2015. Tango içinde bildiğim mağazada yok. Yapımcısı WP için yapmamış. Ona sorup baskı yapmak lazım.

Dumanla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Nokia Belle
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Hayır abi arama yapıyoruz ücret istiyor.

karşıdaki kişi sende skypide ekli ise internetiniz açıksa ikinizde görüşürsünüz kontürsüz olarak ben bir çok kez yurt dışı ile görüştüm onun dışında sende net olup karşıdakinde netsiz olarak arama için kontür istiyor tabiki

• Beğen
Tepkiler: emz
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
karşıdaki kişi sende skypide ekli ise internetiniz açıksa ikinizde görüşürsünüz kontürsüz olarak ben bir çok kez yurt dışı ile görüştüm onun dışında sende net olup karşıdakinde netsiz olarak arama için kontür istiyor tabiki

Hmm saolasın aydınlattın :)

beats

beats

Üye
Arkadaşlar telefon kilitliyken tuşa bastığım zaman çok yavaş açılıyo. Devam ediyor yazısı çıkıyo 5 sn sonra filan kilit ekranı geliyo. Neden olabilir bi fikri olan var mı
Çocuk odasını aktif ettikten sonra tekrar dene, olduysa çocuk odasını kapatabilirsin.

dawid

dawid

Üye
arkadaşlar Bi sorunum var telefon da görüşme yaptıktan sonra bu görüşme ekranı yada çağrı ekranı bi iki saniye kalıyor çağrı açma kapama tuşları gidiyor ancak karşıdaki kapatırsa kapanıyor yoksa tuşlar gorunmediği için biraz geç oluyor sizdede böylemi tel;lunmia 920 wp8.1 gdr 1 var saygılar

osmanmert94

osmanmert94

Üye
arkadaşlar Bi sorunum var telefon da görüşme yaptıktan sonra bu görüşme ekranı yada çağrı ekranı bi iki saniye kalıyor çağrı açma kapama tuşları gidiyor ancak karşıdaki kapatırsa kapanıyor yoksa tuşlar gorunmediği için biraz geç oluyor sizdede böylemi tel;lunmia 920 wp8.1 gdr 1 var saygılar
O benim 920 ve annemin 620de de oluyor tek umudumuz Cyan.
Cortana Türkçe desteği telefonlarımıza ne zaman gelir bilmiyorum. Benim tahminim 2015. Tango içinde bildiğim mağazada yok. Yapımcısı WP için yapmamış. Ona sorup baskı yapmak lazım.

Dumanla gönderildi.
Bence gelmeyecek hiç.

Üst Alt