İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
Artık geliştiriciler mağaza yorumlarına cevap yazabiliyor.

How to respond to reviews
  1. Sign in to Dev Center and go to the Dashboard

2. Go to the Apps section and select an app

3. Select Reviews and find a review you’d like to respond to

4. Click Respond, write your message, then click Send.

Note:
You won’t be able to respond to reviews created on Windows Phone 7 and Windows Phone 8 devices outside the United States.
(Amerika dışındaki WP7 ve WP8 cihazlardan yapılan yorumlara cevap verilmeyecektir.)

Microsoft beş yeni pazarda Windows Phone geliştirici ödeme yöntemi olarak Paypal'ın etkin olduğunu açıkladı:
Kıbrıs, Macaristan, Lihtenştayn, Malta ve Rusya.

Paypal şimdi toplamda 41 Windows Phone pazarında geliştirici ödeme yöntemi olarak sunulmaktadır:
Avustralya, Avusturya, Belçika, Kanada, Çin, Kıbrıs, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Hong Kong, Macaristan, İrlanda, İsrail, İtalya, Japonya, Liechtenstein, Lüksemburg, Malta, Meksika, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, Filipinler, Polonya, Portekiz, Rusya, Singapur, Slovakya, Slovenya, İspanya, İsveç, İsviçre, Tayvan, Tayland, Birleşik Arap Emirlikleri, Birleşik Krallık, ve Amerika Birleşik Devletleri.

Bak bu çok iyi olmuş ...

oysu

oysu

Üye
Sayın forum arkadaşlarım L1020 kullanmaktayım.Telefonu şarjdan çıkardım %100dü. Ayarlarda ki klavye ve konuşma dilini almanca yaptım telefon kendini güncelledi.Yeniden başlattı.Her şey buraya kadar güzel hoş.Baktım batarya %25 kalmış.Düşünüyorum ediyorum işin içinden çıkamıyorum 2 dk da telefon %75 şarjı nasıl kullandı. Mantığım almıyor.Diyorum ulan Bugatti Veyron bile 100 litrelik deposunu tam güçte kullandı mı kendini 12 dk da boşaltıyor. 15 dk da lastikleri yiyor.Sen hayırdır Nokia ne sanıyorsun kendini diye düşünürken soft reset atmak geldi aklıma. Soft resetten sonra baktım %100. Sanırım yazılımsal bir problem var sizlerde de oluyor mu aynısı?

beats

beats

Üye
Sayın forum arkadaşlarım L1020 kullanmaktayım.Telefonu şarjdan çıkardım %100dü. Ayarlarda ki klavye ve konuşma dilini almanca yaptım telefon kendini güncelledi.Yeniden başlattı.Her şey buraya kadar güzel hoş.Baktım batarya %25 kalmış.Düşünüyorum ediyorum işin içinden çıkamıyorum 2 dk da telefon %75 şarjı nasıl kullandı. Mantığım almıyor.Diyorum ulan Bugatti Veyron bile 100 litrelik deposunu tam güçte kullandı mı kendini 12 dk da boşaltıyor. 15 dk da lastikleri yiyor.Sen hayırdır Nokia ne sanıyorsun kendini diye düşünürken soft reset atmak geldi aklıma. Soft resetten sonra baktım %100. Sanırım yazılımsal bir problem var sizlerde de oluyor mu aynısı?
Evet yazılımsal, genelde aç-kapa durumlarında görülüyor.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Aynen, kapat aç düzeliveriyor :)

Sosyete16

Üye
Günaydın arkadaşlar belki bilenleriniz vardır ama bilmeyenler için söyleyim istedim. Geçen akşam fark ettim nokia camera ile akıllı sıralama modunda resim çektiğiniz zaman living image (canlı resim) olarak çekiyor.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
arkdaşlar telefonumu 8.0a dondurcem fakat hiç bir yolla yapamadım navifirm dahil pc goruor fakat hiçbir program teli gormuyor recovery tolls softvare felan neden acaba

skynet

Üye
Haritalar sd karta taşınabiliyor mu ?

beats

beats

Üye
arkdaşlar telefonumu 8.0a dondurcem fakat hiç bir yolla yapamadım navifirm dahil pc goruor fakat hiçbir program teli gormuyor recovery tolls softvare felan neden acaba
Yüklenen sürücülerden kaynaklı sanırım, aygıt yöneticisinden tüm cihaz sürücülerini kaldırıp tekrar deneyin. Eğer olmuyorsa NCS ile dead flash yöntemiyle yazılımı yükleyin. Navifirm sadece yazılımı indirir, yükleme işini diğer programlar yapıyor.
Nokia Care Suite (NCS):

Dead Flash konusu:
Nokia Lumialara Dead Flaş Nasıl Atılır? - MaxiCep

Uygulaması ile taşınabiliyor daha doğru yükleme yeri değiştirilebiliyormuş.

• Beğen
Tepkiler: serinaga, hajkhanx33 ve skynet

skynet

Üye
  • Beğen
Tepkiler: beats
4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar bana güzel türkçe müzik indire bileceğim bir program lazım ancak müzikte bütün bilgileri içersin(album kapağı falan tam sanaçtı ve şarkı isimleri herşey dolu olursa iyi olur) beni uğraştırmasın birde kullanacağım programda indirme sınır falan olmasın diye düşünüyorum acaba böyle bir program varmı wp magazada bir sürü varda hepsini denemek istemiyorumbirde demin bir oyun indiriyordum magazadan normalde bir şey inerken wifiyi kapatıp tekrar açtığınızda baştan başlamazmı bende neden öyle olmadı %30 civarından başladı 8.1 gdr1 demi geldi anlamadım tam sizde denermisiniz
uygulama önerecek yokmu bana :sos

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
arkadaşlar bir sorunum var telefonum dondu bügünben kapatayım açım dedim kapnması uzun sürdü ve kapndı bende reset atarak açayım dedim atmaz olaydım şimdi nokia yazısı geliyorve öyle kalıyor kendi kendine reset atıp duruyor ne yapmam gerekli l1520 telefon
not: sorun çözüldü hafıza kartını ve sim kartını çıkartmak gerekiyormuş

Son düzenleme:
serinaga

serinaga

Üye
uygulama önerecek yokmu bana :sos

Bir ara bedava idi, Music Sense işini gayet iyi yapıyor, deneme seçeneği var indirip bakabilirsiniz ...

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
swarm uygulaması aktif olmuş. ancak uygulamadan atıyor. sizde de var mı aynı sorun?

beats

beats

Üye
Nokia Beta Labs 5 Eylül 2014'te kapanıyor, yerine:

Sitesi açıldı, artık öneri de alacaklar ve betalardaki yenilikler oradan duyurulacak.
Bildirisi:

Herkes sanırım öncelikle Nokia Camera Beta uygulamasına özellik önerecek, şimdi baktım önerilen özellikler tek tek verilmiş bize toplu bir öneri listesi gerekli sanırım.

luckysleven

luckysleven

Üye
Arkadaslar telefonun arama tusuna konulan google ile uygulama olarak yuklenen google da neden gorsel kaliteleri farkli ? Uygulama olan google da resimleri kaydirarak gecebiliyoruz ve resim kaliteleri yuksek ama arama tusundaki google camur gibi gosteriyor gorselleri ve resme tiklayarak kaydirabiliyoruz neden ?

beats

beats

Üye
Internet Explorer Geliştirici Takımı ile Reddit'te soru-cevap yapılmış:

serinaga

serinaga

Üye

Beats gereken cevabı en iyi şekilde vermiş, bu arada Haritalar'da Türkiye haritasına güncelleme gelmiş, ben mi yeni farkettim yoksa daha yeni mi geldi :bilmm

emz

emz

Üye
Beats gereken cevabı en iyi şekilde vermiş, bu arada Haritalar'da Türkiye haritasına güncelleme gelmiş, ben mi yeni farkettim yoksa daha yeni mi geldi :bilmm

Geçen hafta gelmişti ;)

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

• Beğen
Tepkiler: skynet
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Ücretsiz görüntülü konuşmak için bir uygulama varmı?

İman Gücü ile gönderildi.

Üst Alt