İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

dawid

dawid

Üye
Arkadaşlar bu gdr 1 deki klasor olayında bi eksik var bence uygulamaları ana ekfana sabitlerken orda bi seçenek çıkıp şu klasore sabitle olsa tam süper olacak bide erişim noktası olayında hata olduğunda operatör ayarlarını sms le alıp kaydedemiyoruz ancak manuel olarak yapılıyor ve önceki erişim noktası silinmiyor ek yeni erişim noktası ekleniyor buda çok saçma bunları birileri mikrosofta bildirilse tam süper olacak saygımla

beats

beats

Üye
peki hangı proglamı indiriyım ..
En günceli Recovery onu kullanabilirsin, kullanması da kolay kendi yazılımı indirip kuruyor direkt hiç uğraşmıyorsun.
Recovery Tools:

Nokia Belle

Nokia Belle

Üye
En günceli Recovery onu kullanabilirsin, kullanması da kolay kendi yazılımı indirip kuruyor direkt hiç uğraşmıyorsun.
Recovery Tools:
tamam çok teşekkürler

beats

beats

Üye
Project My Screen programına XDA'daki geliştirici video (mp4 formatında) kaydetme eklemiş, İngilizcesi iyi olmadığı için açıklamasını yapmamış.

Program:

Son düzenleme:

Emre

Üye
skype wp7den desteğini çekti

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Project My Screen programına XDA'daki geliştirici video (mp4 formatında) kaydetme eklemiş, İngilizcesi iyi olmadığı için açıklamasını yapmamış.

Program:
pc için belki gereksiz ancak tv ye kablosuz olarak bağlanmada wideo çekem falan etkili olabilir bu arada bende eklediğin resim veya video neyse gözükmüyor

beats

beats

Üye
pc için belki gereksiz ancak tv ye kablosuz olarak bağlanmada wideo çekem falan etkili olabilir bu arada bende eklediğin resim veya video neyse gözükmüyor
Düzelttim siteden aldığım için direkt, görüntüleme izni yok sanırım.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Düzelttim siteden aldığım için direkt, görüntüleme izni yok sanırım.
birde şu telefon ekranını isteğe bağlı olarak çözünürlük ayarı eklenip biraz daha büyütseler pc de küçük kalıyor bence

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Beyler sile basıp duruyorum 1.7 gb dan anca 1.6 ya duştu 5 defa bastım azalmıyor. Bir sorun mu var?

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Emre

Üye
ben bukadar hainlik görmedim skype wp7 desteğini çekmiş ama Android eski sürümlerinde yeni sürümler çalışıyor
Microsoft WP9 Çıkarıp Hepinize Reset çekecek demedi demeyin

suyunsesi

suyunsesi

Üye
ben bukadar hainlik görmedim skype wp7 desteğini çekmiş ama Android eski sürümlerinde yeni sürümler çalışıyor
Microsoft WP9 Çıkarıp Hepinize Reset çekecek demedi demeyin
O biraz zor. Şuan hali hazırdaki tüm Lumia cihazların WP9 u alacağı kesin bir bilgi.

dawid

dawid

Üye
920 gibi 20 li versiyonlar wp9 u almıycak diye okumuştum nerde okuduğumu hatırlamıyorum inş. Yanlıştır

serinaga

serinaga

Üye
skype wp7den desteğini çekti

Microsoft bunu yapmış olamaz :bilmm, e o zaman 3 yıl sonra wp8'den de çekerler Skype'ı :ah
920 gibi 20 li versiyonlar wp9 u almıycak diye okumuştum nerde okuduğumu hatırlamıyorum inş. Yanlıştır

Wp9 gelene kadar 20'li seri telefonlar zaten eskiyip gider, benim 2 yıl olacak neredeyse alalı :blink:, artık değişim zamanı yaklaşmaya başladı, 930'u gözüme kestirdim bakalım :blush:

dawid

dawid

Üye
ben yeni aldım 920 yi

Emre

Üye
O biraz zor. Şuan hali hazırdaki tüm Lumia cihazların WP9 u alacağı kesin bir bilgi.
şakamı yapıyorsun microsoft wp7cileri 7.8 güncellemesini verip susturdu sizede aynısını yapabilir

dawid

dawid

Üye

Program:
üstadım bu program miracastı olmayanlar içinmi birde bunu yuklemek için teli hacklemekmi lazım

beats

beats

Üye
üstadım bu program miracastı olmayanlar içinmi birde bunu yuklemek için teli hacklemekmi lazım
USB kablosuyla telefonu PC'de görüntülemek için olan Project My Screen programının, geliştirici tarafından video kaydetme özelliği eklenmiş hali; miracast gibi değil maalesef sadece görüntüleyebilmek için oyun açılsa da görüntülenemiyor PC ekranında. Kullanmak için telefonda WP8.1 yazılımı olması gerekli.

dawid

dawid

Üye
anladım teşekkür ederim üstadım bu miracast olayı bize olmuycak maalesef

suyunsesi

suyunsesi

Üye
şakamı yapıyorsun microsoft wp7cileri 7.8 güncellemesini verip susturdu sizede aynısını yapabilir

Şaka değil resmi açıklama yapıldı bu konuda. Admin arkadaşlar bildirdi. Ama şöyle düşünün, eski bir pc ye de windows 7 kurabiliyorken 64 bit kuramıyoruz yada her şey aynı gibi olsada donanım eski olunca diectx 12 yerine 11 versiyonla oyunları oynuyoruz. Bizim telefonlarda da aynı şey söz konusu. Wp9 geldiğinde tüm telefonlara verecekler ama donanımında teknolojik olarak farklı ve üstün özellik barındıranlar ona göre güncelleme alacaklar. Sonra kalkıpta vay efendim wp9 da ekrandan şarj açma kapama varmış bizde niye yok denmesin. Bi kere senin ekranın eski teknoloji olarak güncellemeyi de ona göre kırpık alacak. Ama alacak yani.

Dumanla gönderildi.

Üst Alt