YkPkY
Üye
ne diyon yav ne beyaz atleti ne kiri
Yav birader sana demedim ki.direk sen üstüne alınmışın
Konu sahibine dedim ben
GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...
ne diyon yav ne beyaz atleti ne kiri
En günceli Recovery onu kullanabilirsin, kullanması da kolay kendi yazılımı indirip kuruyor direkt hiç uğraşmıyorsun.peki hangı proglamı indiriyım ..
tamam çok teşekkürlerEn günceli Recovery onu kullanabilirsin, kullanması da kolay kendi yazılımı indirip kuruyor direkt hiç uğraşmıyorsun.
Recovery Tools:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
pc için belki gereksiz ancak tv ye kablosuz olarak bağlanmada wideo çekem falan etkili olabilir bu arada bende eklediğin resim veya video neyse gözükmüyorProject My Screen programına XDA'daki geliştirici video (mp4 formatında) kaydetme eklemiş, İngilizcesi iyi olmadığı için açıklamasını yapmamış.
Program:
Düzelttim siteden aldığım için direkt, görüntüleme izni yok sanırım.pc için belki gereksiz ancak tv ye kablosuz olarak bağlanmada wideo çekem falan etkili olabilir bu arada bende eklediğin resim veya video neyse gözükmüyor
birde şu telefon ekranını isteğe bağlı olarak çözünürlük ayarı eklenip biraz daha büyütseler pc de küçük kalıyor benceDüzelttim siteden aldığım için direkt, görüntüleme izni yok sanırım.
O biraz zor. Şuan hali hazırdaki tüm Lumia cihazların WP9 u alacağı kesin bir bilgi.ben bukadar hainlik görmedim skype wp7 desteğini çekmiş ama Android eski sürümlerinde yeni sürümler çalışıyor
Microsoft WP9 Çıkarıp Hepinize Reset çekecek demedi demeyin
skype wp7den desteğini çekti
, e o zaman 3 yıl sonra wp8'den de çekerler Skype'ı
920 gibi 20 li versiyonlar wp9 u almıycak diye okumuştum nerde okuduğumu hatırlamıyorum inş. Yanlıştır
, artık değişim zamanı yaklaşmaya başladı, 930'u gözüme kestirdim bakalım 
şakamı yapıyorsun microsoft wp7cileri 7.8 güncellemesini verip susturdu sizede aynısını yapabilirO biraz zor. Şuan hali hazırdaki tüm Lumia cihazların WP9 u alacağı kesin bir bilgi.
üstadım bu program miracastı olmayanlar içinmi birde bunu yuklemek için teli hacklemekmi lazımProject My Screen programına XDA'daki geliştirici video (mp4 formatında) kaydetme eklemiş, İngilizcesi iyi olmadığı için açıklamasını yapmamış.
Program:
USB kablosuyla telefonu PC'de görüntülemek için olan Project My Screen programının, geliştirici tarafından video kaydetme özelliği eklenmiş hali; miracast gibi değil maalesef sadece görüntüleyebilmek için oyun açılsa da görüntülenemiyor PC ekranında. Kullanmak için telefonda WP8.1 yazılımı olması gerekli.üstadım bu program miracastı olmayanlar içinmi birde bunu yuklemek için teli hacklemekmi lazım
şakamı yapıyorsun microsoft wp7cileri 7.8 güncellemesini verip susturdu sizede aynısını yapabilir