Sıfırlamadan bahsediyorsan black silinmez sistem uygulamalarını güncellersin açtıktan sonra, NSU ile flash atacaksan zaten black yükler yine uygulamaları güncellersin.beyler format atsam black gidermi ? yani tekrardan güncellemeye gerek kalırmı formattan sonra ? 520 ?
İnşallah 31 adet güncelleme var telefonda yarısından fazlası oyun güncellemesiBu durumun WP8.1 ile düzeleceği sadece güncellemeyi alacağından bahsedilmişti.
Sistem uygulamalarını güncelledin mi ?arkadaşlar telefonu sıfırladım sanırım black gitti, ekstra bilgilerde eski sürüm yer alıyor. aynı şekilde rehberde gitti hotmail hata veriyor, yardımlarınızı bekliyorum![]()
Benim tavsiyem zaten sıfırlamışsın NSU dan black i yüklemen ve cihaz kurulumu bittiğinde ilk işin lumia pusher uygulamasını indirip sistem uygulamalarını vs güncelleyip telefonu yeniden başlatman ben güncelleme geldiğinde öyle yaptımarkadaşlar telefonu sıfırladım sanırım black gitti, ekstra bilgilerde eski sürüm yer alıyor. aynı şekilde rehberde gitti hotmail hata veriyor, yardımlarınızı bekliyorum![]()

Sorun tam olarak nedir? telefonu sıfırlayıp tekrar kurulum yaptığınızda aynı e-posta adresinizi girmezseniz yedeğiniz yüklenmez.yok yahu hotmailde eşitlenmiyor internet bağlantısında sorun yok.
yoo aynısını girdim eşitlenmiyor.Sorun tam olarak nedir? telefonu sıfırlayıp tekrar kurulum yaptığınızda aynı e-posta adresinizi girmezseniz yedeğiniz yüklenmez.
Evet kaydetmiyor çünkü onedriveda şuan pcdeki gibi çevrimdışı kullan özelliği yok.Beyler bu GetThemAll diye bir uygulama var müzikleri ve videoları skydrive a kaydediyormuş . Peki ben daha sonra bu indirdiğim müziği skydrive dan dinlemek istesem internet bağlantısı gerektirir mi ?
Ayarlanamıyor ne yazık kilumia 925 klavye boyutunu nasıl ayarlarız? klavyeyi açınca ekranın yarısını kaplıyor, iki üstteki mesajı göremiyorum.