İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

ozkaner16

Üye
Gece %100 iken, sabah %93 oluyor. 3G açık, Konum Açık, Pil tasarruf modu kapalı, Hava durumu (Accuweather) ve 4 adet mail 15 dakikada bir yenileme yapacak şekilde ayarlı. Facebook, Viber, whatsapp ve Data Sense, arka planda sürekli çalışacak şekilde ayarlı.
HTC 8X
ohooo ben ne diyorum bak uçak modundayım diyorum herşey kapalı herşey böyle kullansam 3-4 saatte biter
Siz galiba cihazı alınca 6 saat şarj etmediniz?
malesef etmedim ondanmı yoksa bütün bunlar

efeler12

efeler12

Üye
İlk aldığınızda şarj etmenize zaten gerek yok yeni pillerde. wifi ya da şebeke sürekli açıksa, nfc açıksa şarjınız az gider. //// ek olarak e posta gelme sıklığını da öğeler geldikçe değil de saat başı yaparsanız şarjınız daha uzun dayanır

ozkaner16

Üye
İlk aldığınızda şarj etmenize zaten gerek yok yeni pillerde. wifi ya da şebeke sürekli açıksa, nfc açıksa şarjınız az gider. //// ek olarak e posta gelme sıklığını da öğeler geldikçe değil de saat başı yaparsanız şarjınız daha uzun dayanır
dogru diyorsunda zaten öyle ayarlı uçak modunda bile harcıyor diyorum

efeler12

efeler12

Üye
dogru diyorsunda zaten öyle ayarlı uçak modunda bile harcıyor diyorum
Arka plan uygulamaları kapalı mı kapalıysa şarja takıp telefonu kapat kendisi açılsın şifreyi yaz Bi de reset sonrası şarjına bak

ozkaner16

Üye
Arka plan uygulamaları kapalı mı kapalıysa şarja takıp telefonu kapat kendisi açılsın şifreyi yaz Bi de reset sonrası şarjına bak
kapalı dostum kapalı whatsap falan arka planda hiç birşey açık degil benim batarya bozuk heralde

ardacumhur

ardacumhur

Üye
kapalı dostum kapalı whatsap falan arka planda hiç birşey açık degil benim batarya bozuk heralde

Telefon kapanana kadar kullanın, sonra prizden şarja takın(arka plandakiler, ağ bağlantıları kapalı, parlaklık en düşükte) 6-8 saat şarjda bırakın. Bundan sonraki şarjları da %10 civarındayken prizden %100 olana kadar şarjda tutun ve şarjdayken mümkün olduğunca kullanmayın. Performansında bir değişiklik olmazsa servise verin ;)

efeler12

efeler12

Üye
aklıma geldi arama ve mesaj engelleme çok şarj yiyor ve kapatsanız da açık görünebiliyor ona da bakın derim

YkPkY

YkPkY

Üye
onuda kapatırsak zaten kullanacak bişey kalmadı geriye.
en iyisi Panasonic gd-93
bulabilirsem onu kullanmaya devam edeyim

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve n000k
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hocam telefonun tadına varın, yapabildiklerini yeri geldikçe yapsın telefon. Şarjı bitecek diye korkmayın, bitirin o şarjı. Varsın yarım gün dayansın. O kadar kurcalanmaya hiç bir telefon dayanmıyor zaten. Benim telefonda özelliklerin yüzde 90 ı açık. (Tabi telefon şuan bende değil serviste ve özledim yav). Hayatımda ilk defa bir telefon özlüyorum. :D

• Beğen
Tepkiler: mesutcinik, BLasTeaR ve YkPkY

PcCasper

Üye
arkadaslat l520 sarj tam bosken tam kac saat yada dakka da full oluyo

jepaq

Üye
akşam eve geldiğimde yüzde 45-50 civarı kalıyor. aslında birşey yapmasam ertesi günü de çıkarır ama sıkıntı çekmemek için oyun filan oynayıp 10-15'e düşürdükten sonra şarja takıyorum. direkt 45 civarı şarja taksam sorun olur mu acaba?

Akhtoher

Akhtoher

Üye
akşam eve geldiğimde yüzde 45-50 civarı kalıyor. aslında birşey yapmasam ertesi günü de çıkarır ama sıkıntı çekmemek için oyun filan oynayıp 10-15'e düşürdükten sonra şarja takıyorum. direkt 45 civarı şarja taksam sorun olur mu acaba?

Sorun olmaz.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Merhaba MaxiCep Ailem,
Ya ulan mağaza'ya bakıyorum, encek kadar çocuklar uygulamaları satın aldıklarını filan söylüyorlar. Lan diyorum bunlara doğuştan mı bankalar kredi kartını kakalamış :sinir
Mağazadan nasıl uygulama satın alacam ? :duvar2: İlla kredi kartı mı gerekiyor, neden (:tl:) kontörlü yapmamışlar anlam veremiyorum :allalla:
Kontörlü olmuş olsaydı bu zamana kadar ortalama 200~300:tl: harcamışımdır abartısız :ehe

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
YkPkY

YkPkY

Üye
:kop:güzel yorumlamışın.koptum

para kazanmayı istemeyeninde,kendi sorunu,kendi kaybeder.
Nokiacıysan herzaman sabırla bekleyecenksin:horse:

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Merhaba MaxiCep Ailem,
Ya ulan mağaza'ya bakıyorum, encek kadar çocuklar uygulamaları satın aldıklarını filan söylüyorlar. Lan diyorum bunlara doğuştan mı bankalar kredi kartını kakalamış :sinir
Mağazadan nasıl uygulama satın alacam ? :duvar2: İlla kredi kartı mı gerekiyor, neden (:tl:) kontörlü yapmamışlar anlam veremiyorum :allalla:
Kontörlü olmuş olsaydı bu zamana kadar ortalama 200~300:tl: harcamışımdır abartısız :ehe

Bazı aileler çocuklarının istedikleri şeyleri kendi kartları ile alıyorlar merak ettiğin bu konunun da muhtemelen cevabı bu şekildedir. Çocukların uygulama yada oyun satın alıp senin alamaman tam komedi olmuş :)

yunusiyunus

Üye
arkadaşlar oyun oynarken msj yazıyorum(oyunu arka plana atarak) tekrar oyuna girdiğimde kaldığım yerden başlamıyor oyun yeni açmışım gibi başlıyor bu sorun sadece bende mi var herkes mi yaşıyor...yoksa wp nin hızlı olmasının sebebi bu mu arka planda program çalıştırmaması

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar oyun oynarken msj yazıyorum(oyunu arka plana atarak) tekrar oyuna girdiğimde kaldığım yerden başlamıyor oyun yeni açmışım gibi başlıyor bu sorun sadece bende mi var herkes mi yaşıyor...yoksa wp nin hızlı olmasının sebebi bu mu arka planda program çalıştırmaması
o oyunu ayaralar kısmından arka planda açık olarak seçmen gerekiyor eğer seçilmiyorsa yapacak bir şey yok hep öyle olacak

Üst Alt