Akhtoher
Üye
işin tuhafı sadece whatsap yüklü hadi 15-20 uygulama yüklesem tamam
Siz galiba cihazı alınca 6 saat şarj etmediniz?
işin tuhafı sadece whatsap yüklü hadi 15-20 uygulama yüklesem tamam
ohooo ben ne diyorum bak uçak modundayım diyorum herşey kapalı herşey böyle kullansam 3-4 saatte biterGece %100 iken, sabah %93 oluyor. 3G açık, Konum Açık, Pil tasarruf modu kapalı, Hava durumu (Accuweather) ve 4 adet mail 15 dakikada bir yenileme yapacak şekilde ayarlı. Facebook, Viber, whatsapp ve Data Sense, arka planda sürekli çalışacak şekilde ayarlı.
HTC 8X
malesef etmedim ondanmı yoksa bütün bunlarSiz galiba cihazı alınca 6 saat şarj etmediniz?
dogru diyorsunda zaten öyle ayarlı uçak modunda bile harcıyor diyorumİlk aldığınızda şarj etmenize zaten gerek yok yeni pillerde. wifi ya da şebeke sürekli açıksa, nfc açıksa şarjınız az gider. //// ek olarak e posta gelme sıklığını da öğeler geldikçe değil de saat başı yaparsanız şarjınız daha uzun dayanır
Arka plan uygulamaları kapalı mı kapalıysa şarja takıp telefonu kapat kendisi açılsın şifreyi yaz Bi de reset sonrası şarjına bakdogru diyorsunda zaten öyle ayarlı uçak modunda bile harcıyor diyorum
kapalı dostum kapalı whatsap falan arka planda hiç birşey açık degil benim batarya bozuk heraldeArka plan uygulamaları kapalı mı kapalıysa şarja takıp telefonu kapat kendisi açılsın şifreyi yaz Bi de reset sonrası şarjına bak
kapalı dostum kapalı whatsap falan arka planda hiç birşey açık degil benim batarya bozuk heralde
onuda kapatırsak zaten kullanacak bişey kalmadı geriye.
en iyisi Panasonic gd-93
bulabilirsem onu kullanmaya devam edeyim
onuda kapatırsak zaten kullanacak bişey kalmadı geriye.
en iyisi Panasonic gd-93
bulabilirsem onu kullanmaya devam edeyim

akşam eve geldiğimde yüzde 45-50 civarı kalıyor. aslında birşey yapmasam ertesi günü de çıkarır ama sıkıntı çekmemek için oyun filan oynayıp 10-15'e düşürdükten sonra şarja takıyorum. direkt 45 civarı şarja taksam sorun olur mu acaba?

İlla kredi kartı mı gerekiyor, neden (
) kontörlü yapmamışlar anlam veremiyorum
harcamışımdır abartısız 
Merhaba MaxiCep Ailem,
Ya ulan mağaza'ya bakıyorum, encek kadar çocuklar uygulamaları satın aldıklarını filan söylüyorlar. Lan diyorum bunlara doğuştan mı bankalar kredi kartını kakalamış
Mağazadan nasıl uygulama satın alacam ?İlla kredi kartı mı gerekiyor, neden (
) kontörlü yapmamışlar anlam veremiyorum
![]()
Kontörlü olmuş olsaydı bu zamana kadar ortalama 200~300harcamışımdır abartısız
![]()

o oyunu ayaralar kısmından arka planda açık olarak seçmen gerekiyor eğer seçilmiyorsa yapacak bir şey yok hep öyle olacakarkadaşlar oyun oynarken msj yazıyorum(oyunu arka plana atarak) tekrar oyuna girdiğimde kaldığım yerden başlamıyor oyun yeni açmışım gibi başlıyor bu sorun sadece bende mi var herkes mi yaşıyor...yoksa wp nin hızlı olmasının sebebi bu mu arka planda program çalıştırmaması