İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hocam denedim ama genede olmuyor :bilmm Anlamadığım nokta sadece benim hatt bilgilerimde olmuyor :allalla:
İlginç :allalla: peki menü üzerinden uygulamanın üzerine basılı tuttuğunda, çıkan ekrandaki Başlangıç ekranına sabitle seçeneği aktif/pasif mi?

skynet

Üye
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
@skynet bence sorun hattın/operatör ile ilgili

• Beğen
Tepkiler: skynet ve n000k
n000k

n000k

Üye
Onuda denedim ama olmuyor
Hmmm o zaman operatör kaynaklı. Çünkü diyosunki arkadaşın bilgileri girince sorun yok, senin bilgileri girince sabitlenmiyor. Operatörü bi arasan...

technocu1

Üye
arkadaşlar geri tuşuna basılı tutunca uygulamalar arası geçiş yapılabiliyor aynı zamanda uygulamalar kapatılabiliyormuş.fakat bende kapatmak için çarpı işareti gözükmüyor.lumia 925 kullanıyorum.telefon guncel

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
arkadaşlar geri tuşuna basılı tutunca uygulamalar arası geçiş yapılabiliyor aynı zamanda uygulamalar kapatılabiliyormuş.fakat bende kapatmak için çarpı işareti gözükmüyor.lumia 925 kullanıyorum.telefon guncel
Sorun yok arkadaşım, senin bahsettiğin olay kullanıcıların test için yükledikleri GDR3 yazılımında mevcut.

YkPkY

YkPkY

Üye
sim kartın 64 lük Plus mı,değilmi?

ozkaner16

Üye
arkadaşlar 15 gündür 1020 kullanıyorum telefonun şarjından hiç memnun degilim geceden sabaha uçak modunda %25-30 şarj harcıyor açık kalsada aynı harcıyor
servise yollayacagım 1 ay dolmadı alalı tamir etmeden önce ararlarmı degişim veya ücret iadesi istermisin diye yoksa sormadan pili degiştirip yaparlarmı
ben şahsen yazılım atıp göndermelerini istemiyorum

Esendağlı

Esendağlı

Üye
bende L920 nin batarya performansını beğenmiyorum.kullanırken batarya hep aklımda oluyor:)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Son zamanlarda aynı dertten bende mustaribim abi

ozkaner16

Üye
sizin gece % kaç harcıyor birkaç kişiden duydum % 4-5 falan diyor inanasım gelmedi şahsen

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ben genelde gece şarj ediyorum. ancak akşamdan şarj edip gece açık bıraktığımda sabah 95 civarı oluyordu.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bende de aynı durumda Murat.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
sizin gece % kaç harcıyor birkaç kişiden duydum % 4-5 falan diyor inanasım gelmedi şahsen

benim 1020 de %100 olarak şarjdan çıkarıyorum sabah baktığımda maksimum %4 gidiyor %25 mümkün değil. Uygulamalarını kontrol et bir tanesi kudurmuştur.

Bar_Fedaisi

Üye
Gece %100 iken, sabah %93 oluyor. 3G açık, Konum Açık, Pil tasarruf modu kapalı, Hava durumu (Accuweather) ve 4 adet mail 15 dakikada bir yenileme yapacak şekilde ayarlı. Facebook, Viber, whatsapp ve Data Sense, arka planda sürekli çalışacak şekilde ayarlı.
HTC 8X

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Gece %100 iken, sabah %93 oluyor. 3G açık, Konum Açık, Pil tasarruf modu kapalı, Hava durumu (Accuweather) ve 4 adet mail 15 dakikada bir yenileme yapacak şekilde ayarlı. Facebook, Viber, whatsapp ve Data Sense, arka planda sürekli çalışacak şekilde ayarlı.
HTC 8X

Aynı Şekilde :good:

ozkaner16

Üye
benim 1020 de %100 olarak şarjdan çıkarıyorum sabah baktığımda maksimum %4 gidiyor %25 mümkün değil. Uygulamalarını kontrol et bir tanesi kudurmuştur.
işin tuhafı sadece whatsap yüklü hadi 15-20 uygulama yüklesem tamam

Üst Alt