İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaşlar bu en son otadan verilen güncelleme hala bana gelmedi Bi çok yol denedim ama hala tel güncel diyo bölge değiştirdim ,devoloper uygulamasını yükledim kayıt oldum , teli Bi kaç defa resetledim ama nafile aynı sorunu yaşayan yada konu hakkında bilgisi olan arkadaş varmı yardım lütfen artık tel güncellemesini kontrol etmekten yoruldum kaç gündür
geri çekmiş olabilirler zaten tam olarak ne oldugu ve ne kadar kişi aldı belli degil yani deneme sürümü sonuçta herkeze paylaşmamış olabilirler siz denerken başka gdr3 2 partını alan varsa bir şey diyemiyecegim ancak zaten degiişen bir şey yok o kadar büyütmeyin bence

• Beğen
Tepkiler: turka_10

turka_10

Üye
eyvallah geri çekilme durumu aklıma gelmedi belki de dediğin gibi olabilir.sadece sinir oldum bana niye gelmedi diye teşekkür ederim

smltrl

Üye
Arkadaşlar benim telefon şarj %4deyken kapanıyor hiç altına indiğini görmedim daha ve buna rağmen şarja takınca açılması için bir süre bekliyorum neden böyle sizce

PcCasper

Üye
Arkadaslar benim 520 sarj %5 ten :70 e 2.5 saatte geldi batarya sokup taktim %70 ten %75 e 1 saatte geldi be yapim sizce

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Şarjdayken bir daha söküp takma yeter :)

PcCasper

Üye
Olmuuyo denedim

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Beyler yeni konu açmak istemedim. Bende soyle bir sorun var. Telefonda wifi ile ağa bağlandığımda mesajlarda Facebook mesajlarını görebiliyorum. Mesajların ayarlarında Facebook ile bağlan açık çünkü. Güç tasarruf modunda bağlanmıyor. Ama en kötüsü güç tasarruf modu olmamasına rağmen, şebeke den bağlanınca facebook sohbetine bağlanmıyor. İlla wifi den bağlanmam lazım oluyor. Sizde de böyle bir sorun var mı? Nasıl çözebilirim?

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
arkadaşlar uzun zamandır güncellemeyle düzelir diye beklediğim sorunlar düzelmediği için bir de size sorayım dedim. 3 tane cihazım var o yüzden 3nüde sırayla yazacağım.
LUMİA 920
1. evde iken konumumu farklı yerde buluyor.
2. kamera ile fotoğraf çektikten sonra dikkat ederseniz ilk çektiğiniz anda renkler çok güzel ve daha net fakat sonra bi düzeltme oluyor netlik ve renkler daha solgun hale geliyor. hemen fotoğraftan bir kaç saniye sonra bu olay oluyor.
3. son gelen güncellemeden sonra bazen örnek olarak arama geldiğinde bütün renkler bilgisayarda yüksek karşıtlığı açtığında oluşan renkler gibi oluyor.
LUMİA 720
Cihaz kız arkadaşımda ama bende şahit oldum defalarca.
1. Cihazda biraz oyun veya uygulama yüklendiğinde kitlenip kalıyor. Bazen hiç kapanmıyor bile.
2. Durduk yerde donuyor ne kapanıyor ne tepki veriyor.
3. Ekran kilidini açmak istediğinizde bazen algılamıyor bu süre iki dakka veya 5 dakka sürebiliyor.
620 de ise
1. aynı şekilde donup kalma çokca oluyor.
2. Ekran kilidini açmak istediğinizde aynı şekilde algılamadığı oluyor.
ekran jelatini ile alakalı değil denedim.
bunlar dışında hatırlayamadığım sorunlar var onlarıda hatırlayınca yazarım.
şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
arkadaşlar uzun zamandır güncellemeyle düzelir diye beklediğim sorunlar düzelmediği için bir de size sorayım dedim. 3 tane cihazım var o yüzden 3nüde sırayla yazacağım.
LUMİA 920
1. evde iken konumumu farklı yerde buluyor.
2. kamera ile fotoğraf çektikten sonra dikkat ederseniz ilk çektiğiniz anda renkler çok güzel ve daha net fakat sonra bi düzeltme oluyor netlik ve renkler daha solgun hale geliyor. hemen fotoğraftan bir kaç saniye sonra bu olay oluyor.
3. son gelen güncellemeden sonra bazen örnek olarak arama geldiğinde bütün renkler bilgisayarda yüksek karşıtlığı açtığında oluşan renkler gibi oluyor.
LUMİA 720
Cihaz kız arkadaşımda ama bende şahit oldum defalarca.
1. Cihazda biraz oyun veya uygulama yüklendiğinde kitlenip kalıyor. Bazen hiç kapanmıyor bile.
2. Durduk yerde donuyor ne kapanıyor ne tepki veriyor.
3. Ekran kilidini açmak istediğinizde bazen algılamıyor bu süre iki dakka veya 5 dakka sürebiliyor.
620 de ise
1. aynı şekilde donup kalma çokca oluyor.
2. Ekran kilidini açmak istediğinizde aynı şekilde algılamadığı oluyor.
ekran jelatini ile alakalı değil denedim.
bunlar dışında hatırlayamadığım sorunlar var onlarıda hatırlayınca yazarım.
şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Lumia 920 deki 2. Sorun çok ciddi bir sorun ve Lumia 1020 de aynısı oluyor.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
arkadaşlar Türkcell romlu telefona global yüklediyseniz wifi sorunu yaşıyorsanız normale dönerseniz sorununuz kalmaz

ArMaGeDdOn_87

Üye
Selam arkadaşlar kilit ekranına girilen kod unutulursa tekrar nasıl kod u sıfırlayabiliriz ?

ArMaGeDdOn_87

Üye
soft format attım telefon kapandı ve yeniden açıldı fakat yeniden kod istiyor ? başka bi çözümü varmı ?

Son düzenleme:

ArMaGeDdOn_87

Üye
hard formatla düzelmezmi ?

ArMaGeDdOn_87

Üye
düzelmez arkadaşım nsu ile Flash at ancak o şekilde çözebilirsin
dostum hard format attım düzeldi ..arkadaşlar ben modern combat ı satın almıştım şimdi hard format attığım için doğal olarak silindi,tekrardan nasıl yükleyebilirim ?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
dostum hard format attım düzeldi ..arkadaşlar ben modern combat ı satın almıştım şimdi hard format attığım için doğal olarak silindi,tekrardan nasıl yükleyebilirim ?
hard formatta microsoft hesabı siliniyormu bilmiyorum ancak siliniyorsa aynı hesabı girin tekrar ve oyuna satın al dediğinizde zaten direk indiricek yani tekrar ücret falan ödemiyecekseniz

ArMaGeDdOn_87

Üye
hard formatta microsoft hesabı siliniyormu bilmiyorum ancak siliniyorsa aynı hesabı girin tekrar ve oyuna satın al dediğinizde zaten direk indiricek yani tekrar ücret falan ödemiyecekseniz
teşekkür ederim yönetici arkadaş da yardımcı oldu zaten eyw,ben pc ye format attıktan sonra silinen foto bilgi vs gerekli programla bilgilerin çoğunu tekrardan geri getirebiliyodum windows phone da böyle bi program var mı ? yada pc üzerinden böyle bişey yapma imkanımız var mı ?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
teşekkür ederim yönetici arkadaş da yardımcı oldu zaten eyw,ben pc ye format attıktan sonra silinen foto bilgi vs gerekli programla bilgilerin çoğunu tekrardan geri getirebiliyodum windows phone da böyle bi program var mı ? yada pc üzerinden böyle bişey yapma imkanımız var mı ?
onu yapmanız için ilk oalrak telefonu pc ye bagladıgınızda harici disk giib görmesi lazım ancak güncel akıllı telefonalrın hiç biri böyle degil ve direk kendi sistemini kurar bu yüzden pek olacağını düşünmüyorum ancak zaten sistemde yedekleme diye bir şey mevcut veya format atamdan önce gerekli resimleri falan skydrive veya buna benzer bir bulut ekranına aktarsanız sorun olmaz diye düşünüyorum bu arada o kurtarma işlemini deneyim derim ama dediğim gibi pek ihtimal vermiyorum

Üst Alt