luckysleven
Üye
arkadaşlar Amber den sonra whatsapp yada mesaj sesini değiştirebiliyor muyuz
whatsapp sesi değişmiyor sadece mesaj sesi değişiyor
arkadaşlar Amber den sonra whatsapp yada mesaj sesini değiştirebiliyor muyuz
Gerçi çoktan halletmiş olmalısın ama yinede yazayım. Ses kısma ve kapatma tuşuna aynı anda bas ve parmaklarını telefon kapanıp tekrar açılıp titreyene kadar çekme. Titrediğinde çek ve bırak açılsın. Resetlemiş olacaksın.arkdaslar bi sorunum war soulcraft oynuyordum ve tel dondu kaldı hiç bir işlem yapamıyorum yardım lutfen
merhabalar,
nokia lumai 800 cep telefonuma csv veya vcf uzantılı almıs oldugum rehberımı nasıl atabılırım.... acil yardım

denedim olmadı bir turlu hem csv hemde vcf olanı birine 500kb ustunde dıye hata verdı dıgerınde yapıyor gıbı bısıyler sonra tekrar deneyın dıyor
hata bu
There was a problem importing your contacts.
- Importing contacts
Your contacts are temporarily unavailable. Please try again later. Microsoft may contact you about any issues you report.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
web tarayıcını değiştirerek dene bir de.formatı kontrol edebilir misin?gene olmadı.. aynı hata... iphone satmadan once itools ile cıktı almıstım hem vcf hemde csv olarak
Belki saçma gelecek ama dosyayı indirip elindeki .csv dosyası ile bir karşılaştır demek istedim.format derken ?
Gerçi çoktan halletmiş olmalısın ama yinede yazayım. Ses kısma ve kapatma tuşuna aynı anda bas ve parmaklarını telefon kapanıp tekrar açılıp titreyene kadar çekme. Titrediğinde çek ve bırak açılsın. Resetlemiş olacaksın.

Arkadaşlar, anlık ücretsiz görüntülü, sesli, videolu mesajlaşma programlarından sizce hangisi en kullanışlısı. Aşağı aklıma gelenleri yazıyorum. Ben bunlardan şimdilik sadece Whatsapp kullanıyorum ama? Diğerlerinin de olduğunu biliyorum. Ancak artılarını eksilerini bilmiyorum.
1- Whatsapp
2- Wechat
3- Line
4- MessageMe
5- Viber