İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Bing hava durumu bende de sorun çıkarmıştı direk dildim :alsana:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar bir sorum olucak şu bluetooth ile bir müzik yollamak için arada görmüyor eşletirip anca öyle görüyor ancak denim bir denememde eşletirme yaptıgımda bile 2-3 saniye baglı kalıp daha sonra baglantı kopuyor biraz sorunlu gibi bunun yerine direk normal müzüklerde ayarları çıkıp ordan yollama yapabilecekmiyiz ilerde bunnla ilgili bir duyuru falan varmı normalde daha önceden aynı telefona yollamıştım acaba amberdan sonra bir sorunmu oluştu nedir

NOT: sorun çözüldü müzik ve vidyodan gönderirken sorun yok digerinde bir anlık sorun yaşadım

Son düzenleme:
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar L920 ye şu anda Flash bellek bağlanamıyor oysa bu özellik N8 kullanırken işime çok yarıyordu,ilerde bu cihazlara Flash bellek bağlanabilecek mi acaba,bu konuda bir bilgi varmı.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar L920 ye şu anda Flash bellek bağlanamıyor oysa bu özellik N8 kullanırken işime çok yarıyordu,ilerde bu cihazlara Flash bellek bağlanabilecek mi acaba,bu konuda bir bilgi varmı.
Abi bu özellik muhtemelen dosya yöneticisi eklendiğinde kullanılabilir duruma gelecektir.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
luckysleven

luckysleven

Üye
beyler burada alttaki 3 tuşun titreşimini kapatıp açabilmek için oylama yapılmış katılımda baya fazla . Bu konu hakkında bir açıklama yada bilgi var mı ?

gizliözneee

Üye
arkadaşlar bir şey soracam youtube hd uygulamasında müzik dinlerken windows tuşu ile geri dönüp mesajlaşmak istiyorum mesela video otomatikman kapanıyor bu normal mi?

luckysleven

luckysleven

Üye
mesutcinik

mesutcinik

Üye
Arkadaşlar...benim bugünlerde 3g bağlantı hızım çok düşük nete bağlanırken çok bekleme yapıyor.sebebi ne olabilir? Hattım Avea
bence o direk avea ile alakalıdır bende avea kullanıyorum ucuz olduğundan öğrenciyiz sonuçta atalarımız ne demiş ''Ucuz etin yahnisi yavan olur'' o hesap yani :)

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Bende gittim sim kartı yeniledim hızdan dolayı çünkü özellikle son 2-3 gündür tümden şebeke felanda sıkıntı oldu...tel çekmekte bile sorun yaşıyordu....128 lik simkartımı iptal edip 64 lük aldım ama bilmiyorum iyimi yaptım kötümü

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Bende gittim sim kartı yeniledim hızdan dolayı çünkü özellikle son 2-3 gündür tümden şebeke felanda sıkıntı oldu...tel çekmekte bile sorun yaşıyordu....128 lik simkartımı iptal edip 64 lük aldım ama bilmiyorum iyimi yaptım kötümü

luckysleven

luckysleven

Üye

genelde tam tersini yapın derler : ) hatta bende 64 ü iptal edip 128 almak istiyorum ama 128 bulmak çok zor nereye gitsem yok diyor

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Ben 3 yıl önce almıştım 128 liği ki o zamanlar akıllı telefonlar bile bu kadar yaygın değildi :)o zamanlarda varken şuan nasıl olmaz anlamıyorum...hakkımızda hayırlısı artık

skynet

Üye
Bugün şöyle bir "Adınıza devlete ödenen 1,3TL Telsiz Kullanim Ücreti her ay hattınıza yansıtılacaktır.Detayli bilgi icin ücretsiz 05327577070i arayabilirsiniz" mesaj geldi bu neyin nesi bilen var mı ? Aramadan önce bir size sorayım dedim :o

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bu yeni değil kardeşim, bütün operatörler tarafından son bir kaç yıldır alınıyor. :)

luckysleven

luckysleven

Üye
Bugün şöyle bir "Adınıza devlete ödenen 1,3TL Telsiz Kullanim Ücreti her ay hattınıza yansıtılacaktır.Detayli bilgi icin ücretsiz 05327577070i arayabilirsiniz" mesaj geldi bu neyin nesi bilen var mı ? Aramadan önce bir size sorayım dedim :o

hattın yenimi yada numaramı taşıdın ? genelde yeni hat açılışlarında gönderirler bunları normal birşey yani : )

skynet

Üye
Hııım bilmiyordum cevap için :tşk:

gizliözneee

Üye
arkadaşlar Amber den sonra whatsapp yada mesaj sesini değiştirebiliyor muyuz

ArMaGeDdOn_87

Üye
selam arkadaşlar Lumia 625 te göz at seçeneği yokmu yoksa mağazadan bi güncellememi gerekiyo gelmesi için ?

Üst Alt