İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar, anlık ücretsiz görüntülü, sesli, videolu mesajlaşma programlarından sizce hangisi en kullanışlısı. Aşağı aklıma gelenleri yazıyorum. Ben bunlardan şimdilik sadece Whatsapp kullanıyorum ama? Diğerlerinin de olduğunu biliyorum. Ancak artılarını eksilerini bilmiyorum.
1- Whatsapp
2- Wechat
3- Line
4- MessageMe
5- Viber

CocoDai

CocoDai

Üye
arkdaslar bi sorunum war soulcraft oynuyordum ve tel dondu kaldı hiç bir işlem yapamıyorum yardım lutfen

suyunsesi

suyunsesi

Üye
arkdaslar bi sorunum war soulcraft oynuyordum ve tel dondu kaldı hiç bir işlem yapamıyorum yardım lutfen
Gerçi çoktan halletmiş olmalısın ama yinede yazayım. Ses kısma ve kapatma tuşuna aynı anda bas ve parmaklarını telefon kapanıp tekrar açılıp titreyene kadar çekme. Titrediğinde çek ve bırak açılsın. Resetlemiş olacaksın.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Canlar ekran koruyucu rezaleti halen devam mi edecek yani iki nbalik koyup oy canim benim demek hakkimiz yok mu.

Ğalaxy note2 ciğazimdan tapataklat 2 ile itina ile zeytinburnundan yollandi...

endera

Üye
merhabalar,

nokia lumai 800 cep telefonuma csv veya vcf uzantılı almıs oldugum rehberımı nasıl atabılırım.... acil yardım

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
merhabalar,

nokia lumai 800 cep telefonuma csv veya vcf uzantılı almıs oldugum rehberımı nasıl atabılırım.... acil yardım

web tarayıcısından microsoft hesabındaki kişiler hub'ına giderek Yönet/Kişi Ekle/Dosyadan İçeri Aktar seçeneğinden ilgili dosyayı seçmeniz ve Kişileri içeri aktar'a tıklamınız yeterli :oke:

endera

Üye
denedim olmadı bir turlu hem csv hemde vcf olanı birine 500kb ustunde dıye hata verdı dıgerınde yapıyor gıbı bısıyler sonra tekrar deneyın dıyor

hata bu

• Importing contacts

There was a problem importing your contacts.
Your contacts are temporarily unavailable. Please try again later. Microsoft may contact you about any issues you report.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
denedim olmadı bir turlu hem csv hemde vcf olanı birine 500kb ustunde dıye hata verdı dıgerınde yapıyor gıbı bısıyler sonra tekrar deneyın dıyor

hata bu

• Importing contacts
There was a problem importing your contacts.
Your contacts are temporarily unavailable. Please try again later. Microsoft may contact you about any issues you report.

:hmmm web tarayıcını değiştirerek dene bir de.

endera

Üye
gene olmadı.. aynı hata... iphone satmadan once itools ile cıktı almıstım hem vcf hemde csv olarak

endera

Üye
format derken ?

CocoDai

CocoDai

Üye
Gerçi çoktan halletmiş olmalısın ama yinede yazayım. Ses kısma ve kapatma tuşuna aynı anda bas ve parmaklarını telefon kapanıp tekrar açılıp titreyene kadar çekme. Titrediğinde çek ve bırak açılsın. Resetlemiş olacaksın.

ilginiz için tesekkürler sorunumu dedğiniz gibi coktan hallettim :)

endera

Üye
gmail rehberımı alayım dedım google eşleştirdim tum ısımler geldı ama ıcerıgıne gırdıgımde hıc bırınde telefon yok sadece maıl adreslerı ıvız zıvır

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:hmmm

PureFood

PureFood

Üye
Arkadaşlar, anlık ücretsiz görüntülü, sesli, videolu mesajlaşma programlarından sizce hangisi en kullanışlısı. Aşağı aklıma gelenleri yazıyorum. Ben bunlardan şimdilik sadece Whatsapp kullanıyorum ama? Diğerlerinin de olduğunu biliyorum. Ancak artılarını eksilerini bilmiyorum.
1- Whatsapp
2- Wechat
3- Line
4- MessageMe
5- Viber

abi skype da güzeldir

skynet

Üye
Whatsapp iyi güzelde arada programdan atması sinir bozucu :@

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Tmm skype güzel de, skype da henüz hiç bir türlü dosya paylaşımı yok. Bu arada whatsapp hiç programdan atmadı bu güne kadar beni.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
luckysleven

luckysleven

Üye
whatsapp da birşey dikkat ettim eyer çok sayıda sohbet açıksa atıyor yada karşı taraf arka arkaya dosya yollarsa sapıtıyor uygulama

Üst Alt