İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
demin karanlıkta smart kamera ile çekim yaptım L920 de ambersız gayette güzel çekti hiç sorun yoktu smart kamera amber la mı iyi çekmiyor acaba

respection123

Üye
  • Beğen
Tepkiler: skynet
Dejavuex

Dejavuex

Üye
Ambersiz Smart Cammı var :hmmm

Evet gdr2 güncellemesi ile lumia 920'de smart cam pro cam ve diğer bütün özellikleri kullanabiliyoruz sorun yok şahsen amber hala gelmedi lumia'ya OTA üzerinden..

respection123

Üye
Evet gdr2 güncellemesi ile lumia 920'de smart cam pro cam ve diğer bütün özellikleri kullanabiliyoruz sorun yok şahsen amber hala gelmedi lumia'ya OTA üzerinden..
Ha Sen OTA a dan gelen Gdr2 ye diyorsun :) Ben gdr1 ilk yazılımı kastetmiştim :)

flutewoddy

flutewoddy

Üye
720'de Pro camde kameradan cırt diye sesler geliyor bu normal mi

ÖEY

ÖEY

Üye
Arkadaşlar bugün itibariyle telefonu satmış bulunuyorum. Şimdilik 5800 ile yola devam sene sonuna doğru inşallah yeni bir wp telefonla geri dönüyorum :D Gerçi buralardayım benden öyle kolay kurtulamazsınız :D

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Arkadaşlar bugün itibariyle telefonu satmış bulunuyorum. Şimdilik 5800 ile yola devam sene sonuna doğru inşallah yeni bir wp telefonla geri dönüyorum :D Gerçi buralardayım benden öyle kolay kurtulamazsınız :D

Neden sattın be wp satılır mı hiç :) :)

ÖEY

ÖEY

Üye
Neden sattın be wp satılır mı hiç :) :)
Müşteri çıkınca ben de biraz telden soğumuştum hiç düşünmeden sattım :) Zaten ikinci el almıştım. Sene sonunda artık yeni çıkan modellerden veye 925 den birini sıfır olaraktan alırım :D

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Müşteri çıkınca ben de biraz telden soğumuştum hiç düşünmeden sattım :) Zaten ikinci el almıştım. Sene sonunda artık yeni çıkan modellerden veye 925 den birini sıfır olaraktan alırım :D

Ne kadara almıştın , ne kadara sattın :)

ÖEY

ÖEY

Üye
Ne kadara almıştın , ne kadara sattın :)
Ben de htc evo 3d vardı. Zamanında telefoncu htcyi 650 tl saydı üstüne 600 tl verdim ve aldım 920'yi. Satarken maalesef çok iyi bir paraya gitmedi ama çok kötü de değil. 850tl'ye sattım.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hayırlısı olsun Özgür. :oke:

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Ben de htc evo 3d vardı. Zamanında telefoncu htcyi 650 tl saydı üstüne 600 tl verdim ve aldım 920'yi. Satarken maalesef çok iyi bir paraya gitmedi ama çok kötü de değil. 850tl'ye sattım.

2.el zaten o fiyatlarda neyse yine aramızda ol sen yeniyıldan snra bir wp ile bekleriz seni :)

flutewoddy

flutewoddy

Üye
wifi konum falan açık olunca otomatik açılıyor normal mi bu

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
anlayamadım? :(

Üst Alt