Ambersiz Smart Cammı vardemin karanlıkta smart kamera ile çekim yaptım L920 de ambersız gayette güzel çekti hiç sorun yoktu smart kamera amber la mı iyi çekmiyor acaba

Ambersiz Smart Cammı var![]()
Ha Sen OTA a dan gelen Gdr2 ye diyorsunEvet gdr2 güncellemesi ile lumia 920'de smart cam pro cam ve diğer bütün özellikleri kullanabiliyoruz sorun yok şahsen amber hala gelmedi lumia'ya OTA üzerinden..
Ben gdr1 ilk yazılımı kastetmiştim 
Cırt Sesleri Normal720'de Pro camde kameradan cırt diye sesler geliyor bu normal mi

Cırt Sesleri Normal![]()
Smartcam Mı?Smart cam Pro came göre daha iyi çekiyor bu normal mi ?
Pro Cam İyi Çekiyor. Smart Karanlık çekiyor Kalitesi de Kötü 
720'de Pro camde kameradan cırt diye sesler geliyor bu normal mi

Arkadaşlar bugün itibariyle telefonu satmış bulunuyorum. Şimdilik 5800 ile yola devam sene sonuna doğru inşallah yeni bir wp telefonla geri dönüyorumGerçi buralardayım benden öyle kolay kurtulamazsınız
![]()

Müşteri çıkınca ben de biraz telden soğumuştum hiç düşünmeden sattımNeden sattın be wp satılır mı hiç![]()
![]()
Zaten ikinci el almıştım. Sene sonunda artık yeni çıkan modellerden veye 925 den birini sıfır olaraktan alırım 
Müşteri çıkınca ben de biraz telden soğumuştum hiç düşünmeden sattımZaten ikinci el almıştım. Sene sonunda artık yeni çıkan modellerden veye 925 den birini sıfır olaraktan alırım
![]()

Ben de htc evo 3d vardı. Zamanında telefoncu htcyi 650 tl saydı üstüne 600 tl verdim ve aldım 920'yi. Satarken maalesef çok iyi bir paraya gitmedi ama çok kötü de değil. 850tl'ye sattım.Ne kadara almıştın , ne kadara sattın![]()
Hayırlısı olsun Özgür.Arkadaşlar bugün itibariyle telefonu satmış bulunuyorum. Şimdilik 5800 ile yola devam sene sonuna doğru inşallah yeni bir wp telefonla geri dönüyorumGerçi buralardayım benden öyle kolay kurtulamazsınız
![]()

Eyvallah sağ olHayırlısı olsun Özgür.![]()

Ben de htc evo 3d vardı. Zamanında telefoncu htcyi 650 tl saydı üstüne 600 tl verdim ve aldım 920'yi. Satarken maalesef çok iyi bir paraya gitmedi ama çok kötü de değil. 850tl'ye sattım.

İnşallah amaç o zaten2.el zaten o fiyatlarda neyse yine aramızda ol sen yeniyıldan snra bir wp ile bekleriz seni![]()