İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

N0KT4

Üye
merhaba arkadaşlar bana bu hafta almanyadan nokia lumia 800 geldi. pasaporta kayıtlı bir şekilde geldi emei de bi sıkıntısı yok telefon almancaydı dilini ingilizceye çevirdim bi sıkıntım yoktu fakat marketplace a girdiğimde uygulamaların hep eski versiyonları görünüyor. işletim sistemi WİNDOWS PHONE 7.8
facebook u örnek vereyim daha açıklayıcı olur sanırım

bu marketteki son hali :

bu da benim marketimde görünen hali :

yardımcı olursanız çok sevinirim cevaplarınızı bekliyorum

Son düzenleme:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Facebook beta ilk resimdeki. Sen Facebook'u yuklemişsin.

N0KT4

Üye
tamam işte markette facebook olarak o görünüyor onu diyorum. hani yeni versiyou görünmüyo ve update de görünmüyor

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Uygulamayı yüklediysen ve sürüm numarası 5.0.3.0 - 5.1.0.4 ise sorun yok. Orada wp7.5 için yazıyor olsa bile bildiğim kadarıyla bu uygulamalar wp7.8 içinde kullanılabilmekte.

N0KT4

Üye
hayır 2.9.10 sürüm numarası :S

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
tamam sen uygulamayı yükle.

N0KT4

Üye
valla allah razı olsun oldu cok saol kaç gündür uğraşıyorum da peki whatssup olsun forusquare olsun bunlarda da hep aynı sorunum var marketten dırek yuklersem eskılerı var bunlar ıcın de ne yapabılırım ve bunun boyle olmasının nedenı nedır bütün uygulamaların böyle linkini bulabılırmıyım şimdiden teşekkürler

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
o uygulamaların wp7.X cihazdan girince mağazaya yüklenme tarihi görünür,wp8 cihazdan girince son guncellenme tarihi. Sen o noktada karıştırıyorsun aslında uygulamalar aynı.

N0KT4

Üye
peki nasıl bulucam ben bu yenileri ? markette görünmüyor telefondan gırınce

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
peki nasıl bulucam ben bu yenileri ? markette görünmüyor telefondan gırınce

Yüklemek istediğin uygulamanın linkine, tarayıcı arama motorundan "Facebook windows phone" arattırılarakta ulaşılabilir. :oke:

Whatssapp

Foursquare

Son düzenleme:
flutewoddy

flutewoddy

Üye
telefonu eski sürüme nasıl çevirebilirim

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Elinde önceki yazılımın romu varsa NCS ile Flash atman gerek.
abi C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products\RM-885\54305F49_RM885_059S506_1030.6409.1311.0001_035.vpl has invalid signature. bu hatayı veriyor

skynet

Üye
abi C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products\RM-885\54305F49_RM885_059S506_1030.6409.1311.0001_035.vpl has invalid signature. bu hatayı veriyor

Hocam indirdiğin flaş dosyalarının isimlerini kontrol et benimde başıma gelmişti resimde verdiğim şekilde olacak isimler fazlalıkları sil düzelir :oke:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
hdr çeken güzel bir program varmıdır varsa yardımcı olurmusunuz L920 için

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
merkette Facebook Beta şeklinde aratınca zaten çıkmıyor. en azından ben bulamadım markette aratarak. burdan biyerden linkine ulaşıp yüklenebiliyor.

şimdi facebook uygulamaları ile iligli canımı sıkan iki nokta var. birincisi ie yada uc browser yoluyla faceye girdiğimde haber kaynağı bölümünde paylaşımların arasında "önerilen sayfalar" koyuyorlar. parmakla sürüklerken bu önerilen sayfa reklamı üzerine geldiğinizde sürükleme işlemi çalışmıyor ve siz sayfayı aşağı veya yukarı sürükleyeyim derken bu işlem duruyor. ikincisi "önerilen sayfa" reklamında nereye tıklarsanız tıklayın buton görevi görüyor ve o sayfaya gidiyor. yani sadece sayfa adına veya sayfa resmine tıklanabilse fazla sorun olmayacak. üstelik siz o an onun "önerilen sayfa" olduğunu farketmeyebiliyorsunuz ve parmakla kaydırmaya çalışırken bu sefer kesin tıklıyorsunuz ve yine o sayfa açılıyor. açılan sayfadan geri döneyim kaldığım yerden devam edeyim diyorsunuz ama geri geldiğinizde facebook haber kaynağı yeniden yüklenip baştan başlıyor. siz kaldığınız yere gitmek için sayfayı baya bi aşağı çekmekle uğraşmak zorunda kalıyorsunuz. üstelik aşağı çekerken aynı şeyin olma ihtimali de çok yüksek.

hadi bırakayım browserdan kullanmayıp facebook beta gibi diğer uygulamaları kullanayım diyorum. bu seferde çoğu sayfadan gelen paylaşımı anasayfada göstermiyor.

nasıl çözülecek bu iş?

remzi33

remzi33

Üye
Bence Bi sorun da arama listesi. Her arama için ayrı ayrı yazıyor isimler. Atıyorum a şahsını beş kez aradıysam listede beş tane a yazıyor. Saçma bence ve düzeltilmesi çok zor olmasa gerek

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin

Üst Alt