İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Arkadaşlar bugün itibariyle telefonu satmış bulunuyorum. Şimdilik 5800 ile yola devam sene sonuna doğru inşallah yeni bir wp telefonla geri dönüyorum :D Gerçi buralardayım benden öyle kolay kurtulamazsınız :D
hayırlı olsun abi inşallah hakkında bundan biraz çok çektin heralde diğer telefonun iyi olur uğraştırmaz inşallah seni...

• Beğen
Tepkiler: ÖEY

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar bugün itibariyle telefonu satmış bulunuyorum. Şimdilik 5800 ile yola devam sene sonuna doğru inşallah yeni bir wp telefonla geri dönüyorum :D Gerçi buralardayım benden öyle kolay kurtulamazsınız :D

Hayırlısı olsun kardeşim, en kısa sürede daha güzeli ile bekliyoruz seni :)

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
_asabiii_

_asabiii_

Üye
Arkadaşlar amberden sonra sizlerinde bataryada problemler ortaya çıktımı ??? Benim batarya çok dengesiz Full şarj etsemde kalan tahmini sure 12 saatten fazla göstermiyor...ve ayrıca Full leyip teli kapayıp açtımmı %92-95 civarına düşüyor???? Sebebi ne olabilir

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Ben her şeyi kapadım göz atma,çift tıkla uyandırma,pil koruma,konum,arka plan uygulamaları felan bakalım birkaç gün bu şekilde denicem.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Ambersiz Smart Cammı var :hmmm
evet ambersız smart kamera gece çekimi az ışıklı ortamda sorun yoktubir sorum olucak bu ayarlar erişim kolaylıgı kısmında en aşagıda olan TTY/TDD tam-kapalı ayarı ne oluyor bilgisi olan varmı hiç

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

• Beğen
Tepkiler: n000k
Dejavuex

Dejavuex

Üye
arkadaşlar şimdi türkiye haritasını indiriyorum fakat internetsiz nasıl kullanıcam kullanıyorum diye internetten yemesin bu :D yardımcı olur musunuz

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
drive+'a girip alttan yukarı doğru çek. Sağdan internet bağlantısını kapat.

skynet

Üye
Bu uygulamasında gazetelerin internet sitelerine girdiğimde videolar açılmıyor bu sizde de aynımı ?

PureFood

PureFood

Üye
videolar Flash Player tarafından destekleniyorsa açılmaz.

Üst Alt