o zaman gecmiş olsun diyelim ve diger sorununu tarihin tozlu raflarindaki yerine alalimmi?
Belki bir nevi cevap olabilirYav bende diğer klasörü 1.89 GB. Neden bazı yüklenen uygulamalar orada gözüküyor. Kapasite kontrolündeki diğer bölümünde ise 800 küsur mb gözüküyor. ilginç.
Valla bende diğer klasörü 2.45 gb ne yaptıysam düşüremedim. Telefonda 50 mb yer var o diğer bi inse 1 e 1.5 gb boş yerim olacak bu bana gibi gelecek

hocam sende 8gb hafıza yok mu ? 2.5gb diğer+2gb sistem desen geri kalan 3.5 gb ı nasıl doldurdun da 50 mb kaldı ?![]()
Valla 3.5 gb uygulama var şu an resim video müzik harita hep sd kartta. Benim o 2.5 gb ye çok ama çok ihtiyacım var. Valla uygulama yüklemek için uygulama siliyorum mecburen.
70-80 uygulama az gelir şimdi saysam 120 yi rahat bulurBizde kapasite kontrolü uygulaması var onun sayesinde haritaları sd karta yükleyebiliyorsun.
bizde de daha fazla alan yarat uygulaması var olmaz mı : )Daha fazla alan yarat uygulaması tam bir hayal kırıklığı.Öyle bir uygulamayı vermeye çekinirdim.
Şuan kapasite kontrolü en iyisi![]()
hem nasıl olduysa diğer klasörünü de adam etti : )Valla bende diğer klasörü 2.45 gb ne yaptıysam düşüremedim. Telefonda 50 mb yer var o diğer bi inse 1 e 1.5 gb boş yerim olacak bu bana ilaç gibi gelecek
HayırTelefonu sıfırladım diyelim marketten satın aldığım uygulamaya tekrar ücret ödeyecekmiyim ?

hadi yabizde de daha fazla alan yarat uygulaması var olmaz mı : )

Bizim daha fazla alan yarat uygulamamız sadece göstermelikten ibaret, bişeye yaramıyor.
Sadece uygulamaların kaç mb olduğunu gösteriyor ne dosya siliyor nede işlevi var...![]()
Arkadaşlar nokia lumia 900 nasıl