İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

ardacumhur

ardacumhur

Üye
tesekkur ederim ardacumhur kardesim :-)

Rica ederim Oktay Bey.

Prizden yapılan şarjlarda eğer arka plan uygulamaları çalışmıyorsa 1saat45 dakika ile en geç 2saat 35 dakikada %100 oluyor.

Ayrıca artık şarj etmek için kapanmasını asla beklemeyin(zorunlu haller dışında) %5 ile %10 arasında prizden şarja takmaya özen gösterin,tam dolana kadar kullanmamaya ve şarjdan çıkarmamaya dikkat edin.

Yapamazsanız da hiç bir şey kaybetmezsiniz ancak bu şekilde pil performansının daha iyi olduğu düşünülüyor.(Dediklerimin hepsini yapıyorum :) )

dedereis123

dedereis123

Üye
Şu hesabınızı korumamıza yardımcı olun fln diye birşey çıkıyor ya ödeme ile ilgili , ordaki mail adresni nasıl değiştirebilirim acaba ?

PureFood

PureFood

Üye
commerce.microsoft.com'a bir bak istersen. orada hesap bilgilerini falan ayarlama vardı galiba.

kaltintop

kaltintop

Üye
2 gün önce fark ettiğim bi bilgiyi paylaşmak istiyorum. elimin çarpması sonucu farkına vardım. telefona bildirim geldiğinde bildirim kutusuna tıklayıp sağa doğru swipe ettiğinizde bildirimi kaldırıyor. bazen bildirim yukarda asılı kaldığında veya tıklamak istemeyip sonra bakarım dediğiniz zamanlarda çok işe yarayabiliyor. bilmeyen arkadaşlar için paylaşayım dedim.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Şu hesabınızı korumamıza yardımcı olun fln diye birşey çıkıyor ya ödeme ile ilgili , ordaki mail adresni nasıl değiştirebilirim acaba ?
Oradaki adresi, ilgili microsoft (hotmail/outlook vb.) hesabına giriş yapıp, sağ üst köşeden (hesap adına tıkla) Hesap ayarları, daha sonra açılan pencereden Parola ve Güvenlik bilgileri kısmındaki güvenlik bilgilerini düzenleyerek değiştirebilirsin. :)

dedereis123

dedereis123

Üye
güncellemeden sonra titreşimde sanki biraz farklılık var gibi anlamadım , dokunmatij tuşlara bastığımda sanki titremiyor gibi o kadar azalmış telefon titremesi fln çok yumşak yani sesini zor duyuyorum nedeni bilen var mı acaba ?

yşm

yşm

Üye
güncellemeden sonra titreşimde sanki biraz farklılık var gibi anlamadım , dokunmatij tuşlara bastığımda sanki titremiyor gibi o kadar azalmış telefon titremesi fln çok yumşak yani sesini zor duyuyorum nedeni bilen var mı acaba ?

aynı durum bende de var önceden daha şiddetliydi titreşim şimdi baya azalmış bende duymakta güçlük çekiyorum

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Arkadaşlar merabalar ben alıcam kısmetse 1 kaç güne ama şöle bi sıkıntım var kime sorduysam kasıyo reset atıyo ve aşırı ısınıyo hızlı değil deniyor dogrulugu var mı acaba korktum açıkçası :/ az bi miktarda değil 1,650 . .

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Eski sürümlerde oldu ama şu an hiçbir şekilde sorun yok

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Nette mavi rengi de var türkiyede yok mu gelicek mi yada gelmicek mi ./

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Arkadaşlar Nokia nın HAAC kayıt teknolojisi lumia 920'de bulunuyormu?[h=1][/h]

cagatay606

Üye
1 hafta oldu lumia 920 alalı ve şuan bende titreşimde sanki aşırı bir ses çıkartıyor gibi geliyor sizdede bu sorunla karşılaşan var mı

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Lumia nın maviside gelicek mi türkiyeye

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
????

alical33

alical33

Üye
herhangi bir bilgi yok

sauozgur

sauozgur

Üye
Arkadaşlar dun telimi tam şarj olmadan çıkarmak zorunda kaldım o saatten beri şarjım 10saat anca gıdıyo cihaz daha 9 günlük napmalıyım???

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Telefonun şarjını normal olarak prizden tamamen doldur.

Sonra telefonu ayarlar'dan sıfırla.Sıfırlama bittikten sonra şarjın bitip telefon kapanana kadar kullan.Sonra şarj et,dolduktan sonra 6 saat daha şarjda tut :good:

sauozgur

sauozgur

Üye
çok saol cumhur iki gündür çok cnm sıkılmıştı umarım düzelir:)

Üst Alt