Sıfırlama yapman ve uygulama yüklememen gerekiyor.benim 43 uygulamam var ama hala kaybolmadı harfler ne yapmam gerekiyo
Arkadaşlar oıs 'i kkapatabiliyor muyuz? Yoksa her zaman video çekerken açık mı?

Aynı sorun bende de varArkadaşlar lumia 820 xp bilgisayara nasıl bağlanıyor ek bir şey mi indirmek gerekiyor dosya yöneticisi gibi bir şey gözüküyor ama içine bir şey atılmıyor
saygılar

Ek bir şey indirmenize gerek yok. Normalde usb ile bağladığınızda windows gezgininden dosya kopyalama işlemini yapabilmeniz gerekli![]()

Edemezsin kiii.Arkadaşlar merhaba...
Telefona udf formatındaki dökümanları açan bir program kurmak istedim...
İndirdiğim dosyayı zipten açmak için tıkladığımda
Güvenli olmayan dosya
Bu dosya türü telefonunuzda açmak için güvenli değil. uyarısı çıkıyor bu uyarıyı nasıl bypass edip programı kurabilirim tşk.ler
Şaka bir tarafa, mağaza dışındaki uygulamaların kurulumu için cihazın unlock edilmesi gerekir (ki), şimdilik bu sadece bir hayal. (Şimdilik
)Tşk...Edemezsin kiii.Şaka bir tarafa, mağaza dışındaki uygulamaların kurulumu için cihazın unlock edilmesi gerekir (ki), şimdilik bu sadece bir hayal. (Şimdilik
)
Sonunda kapasite kontrolü geldi![]()

Arkadaşlar lumia 920'm var. Bataryam mı başka bişeymi bişey çok hafif sallanıyor ama arada sırada servise vermeme gerek var mı? Hiç vermek istemiyorum aslında ama ilerde sıkıntı çıkartır mı?
Olmuyor donanım bulundu diyor sürücü yüklememi istiyorEk bir şey indirmenize gerek yok. Normalde usb ile bağladığınızda windows gezgininden dosya kopyalama işlemini yapabilmeniz gerekli![]()
arkadaslar lumia 820 aldim siyah ilk sarj kac saat olmali

Olmuyor donanım bulundu diyor sürücü yüklememi istiyor