İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

csH

csH

Üye
benim 43 uygulamam var ama hala kaybolmadı harfler ne yapmam gerekiyo

PureFood

PureFood

Üye
Evet geri dönüş yok. Bende kendim yuklediğim uygulamalar çok az, ama böylesi daha iyi.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Arkadaşlar oıs 'i kkapatabiliyor muyuz? Yoksa her zaman video çekerken açık mı?

drangela61

drangela61

Üye
Arkadaşlar lumia 820 xp bilgisayara nasıl bağlanıyor ek bir şey mi indirmek gerekiyor dosya yöneticisi gibi bir şey gözüküyor ama içine bir şey atılmıyor
saygılar

nanotex

nanotex

Üye
Arkadaşlar lumia 820 xp bilgisayara nasıl bağlanıyor ek bir şey mi indirmek gerekiyor dosya yöneticisi gibi bir şey gözüküyor ama içine bir şey atılmıyor
saygılar
Aynı sorun bende de var :)

drangela61

drangela61

Üye
Hımm çözümü yok yani :(

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ek bir şey indirmenize gerek yok. Normalde usb ile bağladığınızda windows gezgininden dosya kopyalama işlemini yapabilmeniz gerekli :hmmm

drangela61

drangela61

Üye
Eyvallah zaten ben olsam yaparım Bi şekilde kuzen yeni aldı telefonu istanbulda olduğu için size bir sorayım dedim var mı bir çözümü diye sağolasınız söylerim artık bir şekil yapar inşallah ;)

cinaski12

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar merhaba...
Telefona udf formatındaki dökümanları açan bir program kurmak istedim...
İndirdiğim dosyayı zipten açmak için tıkladığımda
Güvenli olmayan dosya
Bu dosya türü telefonunuzda açmak için güvenli değil. uyarısı çıkıyor bu uyarıyı nasıl bypass edip programı kurabilirim tşk.ler

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar merhaba...
Telefona udf formatındaki dökümanları açan bir program kurmak istedim...
İndirdiğim dosyayı zipten açmak için tıkladığımda
Güvenli olmayan dosya
Bu dosya türü telefonunuzda açmak için güvenli değil. uyarısı çıkıyor bu uyarıyı nasıl bypass edip programı kurabilirim tşk.ler
Edemezsin kiii.:kıskıs: Şaka bir tarafa, mağaza dışındaki uygulamaların kurulumu için cihazın unlock edilmesi gerekir (ki), şimdilik bu sadece bir hayal. (Şimdilik :))

alical33

alical33

Üye

lonewolf16

Üye
arkadaslar lumia 820 aldim siyah ilk sarj kac saat olmali

nanotex

nanotex

Üye
ardacumhur

ardacumhur

Üye
arkadaslar lumia 820 aldim siyah ilk sarj kac saat olmali

şarjı tamamen dolana kadar bekleyin.sonra şarjdan çıkarmadan 6 saat daha şarjda tutun.

bu esnada cihazı kullanmayın.sadece şarj olsun.ilk 5 şarjına özen gösterin tam dolana kadar şarjda tutun,şarjları prizden yapmaya çalışın.

hayırlı olsun :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Olmuyor donanım bulundu diyor sürücü yüklememi istiyor

tamam işte şimdilik aygıt sürücüsü olmadığı için iptal diyeceksin. Sonra Windows gezgininden içeriğe ulaşabilirsin (Bilgisayarım/windowsphone/...

lonewolf16

Üye
tesekkur ederim ardacumhur kardesim :-)

Üst Alt