İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

n000k

n000k

Üye

Kardeşim tekerrür etmesi halinde, cihaz içindeki devreler zamanla işlevini kaybedecek ve ne kadar sertte olsa ısınmanın etkisiyle iç kısımda bulunan plastik parçalarda erime meydana gelecektir. Zaten gelen kokudan devrelerin zarar gördüğünü fark edersin. Bu durumda cihaz iç kısmında (kasa içinde) erimeden kaynaklı bir is (kara leke) oluşacağı için, muhtemelen iç ekranının zamanla görüntü netliğini kaybedecek. Ayrıca belirtmeliyim ki aşırı ısınmadan dolayı pixellerde birer birer öleceğinden dolayı görüntü netliğinin azalması seni hiç üzmesin. Velev ki! Bu cihazla (eğer aklını peynir ekmekle yemediysen) hava sıcaklıklarının çok çok yüksek olduğu bölgelerde hızlı veri bağlantısı ile internete girmeyi düşünme bile. Ama yok işim var mecburum diyorsan, bu durumda çok daha dikkatli olman gerekir; çünkü yüksek veri bağlantısı ve ortam sıcaklığının etkisiyle meydana gelen bu aşırı ısınma ile (sakın ha polikarbonat kasanın yapısına güvenme) cihazın elinde patlaması çok feci bir durum oluşturur. Her neyse sonuçta buraya kadar yazdıklarımın şaka olduğunu anlamışsındır.

Ben bu güne kadar akıllı telefonlar arasında ısınma problemi/sorunu yaşamayan tek bir cihaz duymadım. Muhtemelen androidli bir cihaz ile internette hiç sörf yapmamışsın, uzun lafın kısası yoğun kullanım ve şarj işlemi sırasında ısınma gayet normal.

:D valla bravo.abi seni yeni action filmin yazar kisminda görmek isteriz :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

drangela61

drangela61

Üye
Aynen hocam ya dedim noluyoruz o zaman at kır telefonu daha iyi
ama şakaymış;)
demek ki bu durum benim evhamlığımdan kaynaklanıyor
en başta içimi bir ürperti aldıysa da şu an ferahladı diyebilirim ;)
şaka bir yana sağolun en azından bundan sonrası için endişelenmemem gerektiğini öğrenmiş olduk..

dookie85

dookie85

Üye
Yüreğime indi Allahtan bul ottoman benimki de ısınıyo oyyy
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Vallahi acayip korktum dedim biz ne yapıyoruz :D

drangela61

drangela61

Üye
Hayır bir de öyle yazıyor ki aynı gerçek gibi açıklamalar falan gerçekten bravo sen bu işi biliyon hoca ;)

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
sonlara doğru şaka yazısını görmesem kalpten gidicektim :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Aynen hocam ya dedim noluyoruz o zaman at kır telefonu daha iyi
ama şakaymış;)
demek ki bu durum benim evhamlığımdan kaynaklanıyor
en başta içimi bir ürperti aldıysa da şu an ferahladı diyebilirim ;)
şaka bir yana sağolun en azından bundan sonrası için endişelenmemem gerektiğini öğrenmiş olduk..
Aynen kardeşim hiç kafana takma.

Yüreğime indi Allahtan bul ottoman benimki de ısınıyo oyyy
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express
Allah iyiliğini versin filan yazsaydın iyidi be adem :D

Vallahi acayip korktum dedim biz ne yapıyoruz :D
:kıskıs:

Hayır bir de öyle yazıyor ki aynı gerçek gibi açıklamalar falan gerçekten bravo sen bu işi biliyon hoca ;)
Eyvallah kardeşim en azından biraz stresden kurtulmuş olursun.

sonlara doğru şaka yazısını görmesem kalpten gidicektim :)
:D ;)

• Beğen
Tepkiler: drangela61
hasansen_83

hasansen_83

Üye
arkadaşlar assassin"s creed ucretsız olmus indirin hemen :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
L920 lerimizle cepten rahat rahat dizi izleyebilmenin bir yolu var mı arkadaşlar, bazı dizi sitelerinde denemeler yaptım bazı dizileri ne tür formatla yüklemişlerse izleyebiliyorum (çok az sayıda), diğer çoğunluğu izleyemiyorum. Bunun için telefonlarımızın açabileceği formatları destekleyen videolar şart mı? Yada bir güncelleme ile halledilebilir birşey midir?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Wp8 de flash player desteği bulunmuyor, şimdilik dizi ve filmleri html5 desteği sunan sitelerden izleyebilirsin.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Dizapp diye uygulama var markette bütün dizileri izleyebilirsin

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Dizi app deniyorum tşkr edrm.
Dizi app ta da sırf Türk dizileri varmış. :)

drangela61

drangela61

Üye
Arkadaşlar kılıf arıyorum ama malum pek seçenek yok az önce bir tane buldum ama mıknatıslı ne dersiniz mıknatıs zararlı diye okumuştum bir de aynısının mıknatıssızı var ama bu sefer de on taraf hafıf acık kalıyor bunlar flip cover kılıflar beyaz üstten açılanı bulamadım iphone gibi olanı
napmalıyım sizce acil cevap verir misiniz
saygılar

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Mıknatıslı genelde kullanılan(ya da benim etrafta gördüğüm) bir tür. Hoparlör'de belki sorun oluşturabilir ancak bana göre çok çok küçük bir ihtimal. Hep kapalı kalması hoş olur uğraşmazsın, sağa sola takılmaz ;)

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Değerli dostlarım,

Cihazımda bu aralar sık sık donma ve kapanma olayı var.. Bazen kafasına göre donuyor kilit ekranı açılmıyor.. Soft reset atmak zorunda kalıyorum. Sizde yazılımsalmıdır sorun? Portico'da yüklü.. Canımı sıkmaya başladı bu durum. Bugün 2 defa yaptı .

n000k

n000k

Üye
Değerli dostlarım,

Cihazımda bu aralar sık sık donma ve kapanma olayı var.. Bazen kafasına göre donuyor kilit ekranı açılmıyor.. Soft reset atmak zorunda kalıyorum. Sizde yazılımsalmıdır sorun? Portico'da yüklü.. Canımı sıkmaya başladı bu durum. Bugün 2 defa yaptı .
bence yüklediğin bir programdan olabilir.. bendede portico yüklü. hiç donma kasma yok.hatta daha önce arama sırasında ekran kararıp açılmama sorunu vardı. oda düzeldi..

ZzZz11

ZzZz11

Üye
Bu ekranda görünen "Ben" tilesini kaldırdım şimdi geri koymak istiyorum ama bulamadım. nasıl yapılacağını bilen arkadaş varmıdır.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar kılıf arıyorum ama malum pek seçenek yok az önce bir tane buldum ama mıknatıslı ne dersiniz mıknatıs zararlı diye okumuştum bir de aynısının mıknatıssızı var ama bu sefer de on taraf hafıf acık kalıyor bunlar flip cover kılıflar beyaz üstten açılanı bulamadım iphone gibi olanı
napmalıyım sizce acil cevap verir misiniz
saygılar

Telefonu en iyi koruyan kılıflardan biri bu...
Ben bundan kullanıyorum.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu ekranda görünen "Ben" tilesini kaldırdım şimdi geri koymak istiyorum ama bulamadım. nasıl yapılacağını bilen arkadaş varmıdır.

Senin aracılığında aynı soruyu soran tüm arkadaşları cevaplamış olayım:

Ana ekrandan "Ben" tile'ını kaldırdığınız zaman şu şekilde geri getirebilirsiniz.

1) "Kişiler"e girin.
2) "Herkes" yazan yerde en üstte kendi profil resminizi göreceksiniz ona basın.
3) Gelen ekranda en altta pinleme işaretini göreceksiniz, ona bastığınızda ana ekrana "Ben" tile'ı eklenir.

*Önemli not: "Ben" tile'ı ana ekranda zaten duran arkadaşlar boşuna denemesin. Pinleme işareti çıkmıyor :) Sadece ana ekrandan silindiği zaman çıkıyor.

Geçmiş olsun ;)

• Beğen
Tepkiler: ZzZz11 ve ardacumhur

Üst Alt