İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Oyun ve navigasyon kullanımı sırasında ısınma oluyor biraz evet.
Ancak kişiye özel değil, tüm Lumia 920'lerde var.

Ama ısınmadan kaynaklı herhangi bir kilitlenme yaşamadım şimdiye kadar.

Sadece Ultima Reversi oyununda, oynarken bazen kısa süreli duraksamalar oluyor son birkaç gündür.
Ancak resetletecek bir kilitlenme yaşamadım.
:hmmm

by_psycho

by_psycho

Üye
Valla sarj konusu magazadaki aradigim uyguLamalardaki eksiklik beni biktirdi bugun cihazi alali 4. Gun cihazi satip yada takas edip degistirsem mi diye dusunmeye basladim :(
Lumia 920 cihazimdan Board Express araciligiyla gönderildi.

uMTOku

Üye
Arkadaşlar DLNA kullanabileceğim bir program var mı
Sent from my Lumia 920 using Board Express

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
BLACKLINE

BLACKLINE

Üye
Telefon ısınıyor. ısındığı zaman dokunmatik ekran kilitleniyor.(ama telefonun sistemi ve yandaki tuşlar çalışıyor.)

acaba ısınınca devrelerimi genleşiyor temazsızlık yapıyorda dokunmatik ekran devre dışı kalıyor soğuyunca gene eski haline dönüyor. yoksa daha fazla kullanıp ısıtmasınlar diye otomatik yazılımsal bir şey mi?
sizce bu bir arıza mıdır? aldığım yere göstereyim mi telefonu?

uMTOku

Üye
Her telefonda var lumiada yazılımsal önlem diyelim
Sent from my Lumia 920 using Board Express

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Arkadaşlar geçen gün az kalsın telefonu yakıyordum neredeyse telefonu kese kılıfın içinde şarja taktım bir saat sonra Bi baktım telefon yanıyor Allahtan gidip bakmışım yoksa yanacaktı aman ha sizde böyle bir şey yapmayın

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar geçen gün az kalsın telefonu yakıyordum neredeyse telefonu kese kılıfın içinde şarja taktım bir saat sonra Bi baktım telefon yanıyor Allahtan gidip bakmışım yoksa yanacaktı aman ha sizde böyle bir şey yapmayın

Benim telefon şarj olurken ısınmıyor. O konuda rahatım.
Sadece bir süre oyun oynayınca yada uzun süreli navigasyonda ısınma oluyor. :hmmm

yasirtaha

yasirtaha

Üye

Sadece bir süre oyun oynayınca yada uzun süreli navigasyonda ısınma oluyor. :hmmm

normal. Takınca benimkide ısınmıyor ama ben kese tipi deri kılıfın içinde bıraktım şarja ondan oldu

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

normal. Takınca benimkide ısınmıyor ama ben kese tipi deri kılıfın içinde bıraktım şarja ondan oldu

Kese tipi kılıfların kullanımı biraz zahmetli değil mi.
Koruyucu yanı güzel tabi o ayrı...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

aynen

- - - Eklendi - - -

bu arada mağazada güncellemeler var

n000k

n000k

Üye
Valla sarj konusu magazadaki aradigim uyguLamalardaki eksiklik beni biktirdi bugun cihazi alali 4. Gun cihazi satip yada takas edip degistirsem mi diye dusunmeye basladim :(
Lumia 920 cihazimdan Board Express araciligiyla gönderildi.
valla kusura bakmada ne uygulaması var yok microsoft saklamıyor.. almadan önce pcden windows phone store a girip baksaydın.. hayır teli alıyorsunuz neyi var neyi yok ortada.. aldıktan sonra pişmanlık yaşıyorsunuz.. bende htc desire x de var android yüklü.. onda daha fazla ısınma oluyor. bazen onda wifiye bağlanırken bile ani ısı artışı oluyor.. arkadaşta one x var aynı şekilde ısınma oluyor.. başka arkadaşımda galaxy sII var, onunda aynı.. bu ısınmayı neden bu kadar dert ediyorsunuz anlamadım..ve uygulama konusu dediğim gibi almadan önce store una baksaydın ne var ne yok..

- - - Eklendi - - -

aynen

- - - Eklendi - - -

bu arada mağazada güncellemeler var
mağazadayım bende güncelleme gözükmüyor :hmmm ne güncellemeleri geldi dostum??

yasirtaha

yasirtaha

Üye

Kese tipi kılıfların kullanımı biraz zahmetli değil mi.
Koruyucu yanı güzel tabi o ayrı...
arkadaşım sivasa henüz diğer kılıflardan gelmemiş zaten bu kılıfta galaxy s3 kılıfı geçiçi olarak aldım hani hava alanında bi arkadaş telefonu düşürmüştü ya o olaydan sonra gözüm korktu ne yapıyım mecbur bunu kullanıyorum:naughty:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
valla kusura bakmada ne uygulaması var yok microsoft saklamıyor.. almadan önce pcden windows phone store a girip baksaydın.. hayır teli alıyorsunuz neyi var neyi yok ortada.. aldıktan sonra pişmanlık yaşıyorsunuz.. bende htc desire x de var android yüklü.. onda daha fazla ısınma oluyor. bazen onda wifiye bağlanırken bile ani ısı artışı oluyor.. arkadaşta one x var aynı şekilde ısınma oluyor.. başka arkadaşımda galaxy sII var, onunda aynı.. bu ısınmayı neden bu kadar dert ediyorsunuz anlamadım..ve uygulama konusu dediğim gibi almadan önce store una baksaydın ne var ne yok..

- - - Eklendi - - -

mağazadayım bende güncelleme gözükmüyor :hmmm ne güncellemeleri geldi dostum??

şebeke,wifi,ekran+dokunma,geri bildirim,yandex diğeride a.birds ile ilgili(

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
arkadaşım sivasa henüz diğer kılıflardan gelmemiş zaten bu kılıfta galaxy s3 kılıfı geçiçi olarak aldım hani hava alanında bi arkadaş telefonu düşürmüştü ya o olaydan sonra gözüm korktu ne yapıyım mecbur bunu kullanıyorum:naughty:

İnternetten alsan?
Ben dün akşam internetten aldım.
Bugün kargoya verilmiş, yarın öğlen elimde.
Beyaz güzel bir kılıf...

yasirtaha

yasirtaha

Üye

İnternetten alsan?
Ben dün akşam internetten aldım.
Bugün kargoya verilmiş, yarın öğlen elimde.
Beyaz güzel bir kılıf...

bunu yana açılanı varmı ben ondan alcam dik açılanı pek sevmiyorum yada silikon düşünüyorum

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
bunu yana açılanı varmı ben ondan alcam dik açılanı pek sevmiyorum yada silikon düşünüyorum

Silikon olarak güzel bir kılıf var ama biliyorsun silikonlar ekranı kapatmıyor.
O yüzden tam randımanlı bir kılıf olmaz.

Yana açılan deri kapaklı kılıflar henüz çıkmadı sanırım.
(Cüzdan şeklinde olanları var ama kaba olacaktır içine birşey koysan da koymasan da)
Takip ediyorum düzenli aralıklarla.
Önümüzdeki 1-2 hafta içinde çeşitlilik artacaktır muhtemelen...

ü

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Bu üstteki kılıfı hangi siteden aldınız yazar mısınız lütfen.benimde almam gerek bebeğimi korumak için :) şu komple kapatan beyaz kılıf ;)
(: Nokia Lumia 920 den yolladım bi sıkıntımı vardı :)

yasirtaha

yasirtaha

Üye
o zaman ben o kılıflar çıkana kadar bu kılıfı kullanayım bir kere alayım temiz alayım silikona benim de pek niyetim yok hangi siteden takip ediyorsun bende bakayım

aleranol

aleranol

Üye
Bu kadar sorun varmıydı? Arkadaşlar ısınmayı çok sorun etmissiniz de ben not2 de most veya 500mb üzeri oyun oynadığımda cuzdan kilif ile öyle ısınıyor ki ekrana el değmez o derece. Ama kapsizken kucuk bir ilima ile devam ediyorum. 2 oyun ayni anda oynarken sinirlari zorlarken bile hic isinmiyor. Biraz da yanlis kullanim gibi sizinki. Umarım sorunlarınız kısa sürede hallolur.

- - - Eklendi - - -

Bu arada noki çok fazla yazılım eksiği bırakmış uada windows o ilgimi çekti şaşırdım valla

Üst Alt