İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

Kaan43.5

Kaan43.5

Üye
Arkadaşalr ben her türlü uygulamayı indiriyorum ama xbox u yapamadım windowsphone.com dan ailem ayarlarını yaptım ama xbox a basınca ailem ayarlarını kontrol et diyor yardım edebilirmisiniz

alpd

Üye
arkadaşlar merhaba benimde beyaz lumia 920 içi sallanıyor yalnız 3-4 tane lumia baktım onlarda sallanıyordu ne yapayım bende değişime göndereyimmi?

Placebo-

Placebo-

Üye
arkadaşlar merhaba benimde beyaz lumia 920 içi sallanıyor yalnız 3-4 tane lumia baktım onlarda sallanıyordu ne yapayım bende değişime göndereyimmi?

Rahatsız oluyorsan değişim talebinde bulun.

hasansen_83

hasansen_83

Üye
hemen zaman kaybetmede ne değşim talebind e bulun cihazın benım cıhazda da aynı sorun var değşimini istedım haber beklıyorum

alo123

Üye
Şu motor oyununu oynarken telefon donup kaldı. Daha önce de takılıp kaldıgında 15 dk sonra kendi kendine reset atardı bu sefer yaklaşık 3 saat hiçbir tepki vermedi. Sarj bittiğinde telefonu ancak açabildim. Bu başıma ilk gelişi değil yani. Telefonu aldım 2 gün sorunsuz kullandım ne zamanki whatsapp yükledim bu sorun başladı. Sizce yarın servisemi götüreyim kendim formatmı atayım? Format atmamım bi sakıncası varmı acaba?

by_psycho

by_psycho

Üye
Arkadaslar Whats app duzgun calismiyormu problemli lumia da?
Sent from my RM-821_eu_turkey_244 using Board Express

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bendeki sürüm v2.8.2
Düzgün çalışıyor herhangi bir sıkıntı yok.

kizilgri

Üye
Selamlar, Lumia 920 - Nokia Music güncellemesi sonrası equalizer ve dolby ayarları player menüsünde önceden görünüyorken şimdi görünmemekte, bu ayarlara , ayarlar - es ayarları bölümünden girebiliyorum. Marketplace te nıkia music değerlendirme bölümünde başka bir kulanıcının da aynı sorunu yaşadığını yazdığını gördüm, benzer durumla karşılaşan var mı? Yada çözümü hakkında bilgisi olan?

by_psycho

by_psycho

Üye
Bu 2.8.8 surumunde whats app in sorun yokmu?
Cihazi dondurdugu resetlendigi gec gittigi wp8 ile uyumlu olmadigindan bahsedilmis cozuldu mu bu olay yani?
Lumia 920 cihazimdan Board Express araciligi ile gönderildi.

barbin3900

barbin3900

Üye
arkadaşlar l.920'ye phoenix le flash atabilirmiyiz varmı bir bilgisi olan

uMTOku

Üye
Arkadaşlar Facebookta arama kısmı var mı ya :)
Sent from my Lumia 920 using Board Express

uMTOku

Üye
Nerede peki Facebook araması bulamadım kaç gündür kafayı yiyeceğim

Sent from my Lumia 920 using Board Express

Placebo-

Placebo-

Üye
Whatsapp bir sure yüklemeyin. Cihazda sorun çıkarıyor.

Üst Alt