İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

yasirtaha

yasirtaha

Üye

"Cüzdan kılıf" olmadığı için yani içine telefon dışında başka herhangi bir şey koyulmadığı için kaba durmuyor.
Gayet şık bir kılıf. Yanında 3 tane ekran filmiyle birlikte geldi. :kıskıs:

- - - Eklendi - - -

Teşekkür ederim dostum. İyi ki beyaz almışım :sopa:

Ankara'ya geldiğinde görüşmek isterim kardeşim.
Eğer görüşecek vaktin ve imkanın olursa, gelmeden önce mesaj at, haberleşelim.
Mülakatta başarılar dilerim.
teşekkürler arkadaşım bana numaranı özel den gönderirsen mülakat. Sonrası buluşabiliriz

phantomddl

Üye
Hayırlı olsun bende de aynısının siyahı var, beyaz mı alsaydım keşke :hmmm 9 tane ekran filmim oldu benim :ehe

Hong Kong'dan Rock Hard Case'de geldi, Cyan renkli olan. Ön tarafı korumadığı için takmadım ama satarım belki.

hasansen_83

hasansen_83

Üye
Bende cuzdan olani aldim gittigidiyor dan :)

hasansen_83

hasansen_83

Üye
34 tl

krstnck

krstnck

Üye
Arkadaşlar benim 920 daha gelmedi..Gelmeden size bir soru sorayım dahili hafıza her 920 de 32 gb mı yoksa 16 standart 32 daha mı pahalı iphone gibi ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar benim 920 daha gelmedi..Gelmeden size bir soru sorayım dahili hafıza her 920 de 32 gb mı yoksa 16 standart 32 daha mı pahalı iphone gibi ?

standart 32gb dahili hafıza.

• Beğen
Tepkiler: krstnck
alical33

alical33

Üye
Bursa okuyunca denedim de teli sallayınca bendede ses geliyormuş ama servise gidenlerinki ayıplı urun olarak değişmemiş bu sallanma soruna yol açıyormu uğraşmaya değer mi? Not:tel ilk gün aldığım gibi hiç düşmedi çizik dahi yok

cintrikus

cintrikus

Üye
arkadaşlar rehberle ilgili sorunum var... kişilere girince simdekileri içe aktar diye bişi var aktardım ama hotmail kişileriyle karışık gösteriyo filtrelemeden hotmaili kaldırıyorum bu sefer kimse gözükmüyo neden böle sadece simdeki kişileri görebileceğimiz bir ayar yokmu?

hasansen_83

hasansen_83

Üye
bence hiç zaman kaybetme hemen servise ver veya tuketıcı haklarına ver servıs ve nokıa ilgilenmıyor illa değişmesiiçin mekanık parça değişmesi gereklimiş ve arkadaşlar size bi sorum olucak lumia 920 ne kadar isinınca sorun cıkarıyo veya limit ne kadar cunku az once benım cıhaz baya baya ısındı ahizeyi kulağıma dayadım oyle bille hissetim arkasını ellemedene

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Güzel kılıfmış

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
arkadaşlar rehberle ilgili sorunum var... kişilere girince simdekileri içe aktar diye bişi var aktardım ama hotmail kişileriyle karışık gösteriyo filtrelemeden hotmaili kaldırıyorum bu sefer kimse gözükmüyo neden böle sadece simdeki kişileri görebileceğimiz bir ayar yokmu?
Eğer microsoft hesabı olarak hotmail hesabını tanımladın ise filtrelediğin zaman kişilerini göremezsin.

sawserez

sawserez

Üye
Lumia 920 siyahı elimde ve gerçekten harika bir cihaz şu ana kadar beni zolayan tek şey büyüklüğüydü ama onada alıştım çok memnunun.
Gelelim Sorun ve sorunlara aslında çok sıkıntım yok baya kurcaladım symbiandan biliyoruz artık flash cfw atma vs vs şimdi lumia da ben türkcell den aldım türksele özel bi yazılım var yani fabrika ayarı yaptığında cihaz türkcell logoları ile geri geliyo flash atma ile ilgili daha bişey bulamadım bulan arkadaşlar varmı nederi ne değildir bilen varsa buradan yazarsa makbule geçer birde forumda kim yazdı hatırlamıyorum ama zil sesi işini çözememiş cihaz da m4r formatı geçerli mp3 leri atama şansı yok microsoft un tehlif hakları nedenleri ile olduğunu duydum fazla bilgim yok bildiğim bu nette mp3 to m4r converter ücretsiz uygulamalar var convert ederek istediğin müziği ekleyebilirsin umarım okur bu yazıyı. ayrı tüm lumia kullanıcılarına hayırlı olsun herkese tavsiye ederim

merlin19

merlin19

Üye
Baştan sona kadar okudum cevabım ;

Telefon süper beyaz aldım çok salladım ses mes yok her yerini kurcaladım çözdüm takılma çakılma yok yaklaşık 8 saattir telefonu resmen kasıyorum huyum kurusun bir pc topladığımda tam 30 gün en ağır oyun ve programlarla kasarımki pc elimde kalırsa ilk günde kalsın zaten 15 gün elimde kalmayan cihaz 10 yıl tık demiyor :) 8 saat oldu çok kastım hafif ısınma var şarj şimdilik çabuk bitiyor ama 3g + wifi açık paso bişiler kuruyorum yani normaldir zamanla batarya alışacak uzun süre gidecek Ben Müzik olayına taktım sizde fark etmişsinizdir Müzik çalıyoruz geri tuşuna bastık ana sekmede kaldık müzik arka planda yine çalıyor hiç Müzik çaları Komple kapatan oldumu? yada kapata bilen :) ben beceremedim ve Facebook uygulamaları yani markettekiler dandik iş görmez adam gibi türkçe facebook yokmu? 3g görüntüyü test etmedim ama yok diyenlere hemen birazdan test edicem :) bakalım varmı yokmu birde şu Operatörlerle anlaşmadık falan filan yazılmış ne alaka hocam telefon bariz bariz 4g 3g destekli yani görüntülü konuşma var ama arkadaşların dediği gibi trye getiren anlaşmalı yer türkcel ee reklamda kasıyor yani telefonlar türkcelle özel üretim aynen a.b.d de t&t Verizon gibi yada Vodafone gibi şirketlere özel üretim yapıyor örneği çok iphone 4 ve üzerindede aynı yani demem o ki bu telefonda analog radyodan bilmediğiniz görmediğiniz çok özellik var nerdenmi biliyorum N9 telefonumdan radyo yayını dahi yapıyorum :) normalde net radyosu var ama geliştirici modundan bazı kodlarla herşey mümkün bundada o tarzda şeyler var ama güncellemelerle açıcaklar şimdi bu telefonlarda Türkcell Rom var boşuna kasmayın ilk güncellemede Kurtuluruz rahat ederiz zaten sevmiyim Türkceli faturam çok geliyi :)

hasansen_83

hasansen_83

Üye
vay arkadaş sen resmen şiğir yazmissin ya içini dokmusun bu roman bence çok satar :)

Üst Alt