Baştan sona kadar okudum cevabım ;
Telefon süper beyaz aldım çok salladım ses mes yok her yerini kurcaladım çözdüm takılma çakılma yok yaklaşık 8 saattir telefonu resmen kasıyorum huyum kurusun bir pc topladığımda tam 30 gün en ağır oyun ve programlarla kasarımki pc elimde kalırsa ilk günde kalsın zaten 15 gün elimde kalmayan cihaz 10 yıl tık demiyor

8 saat oldu çok kastım hafif ısınma var şarj şimdilik çabuk bitiyor ama 3g + wifi açık paso bişiler kuruyorum yani normaldir zamanla batarya alışacak uzun süre gidecek Ben Müzik olayına taktım sizde fark etmişsinizdir Müzik çalıyoruz geri tuşuna bastık ana sekmede kaldık müzik arka planda yine çalıyor hiç Müzik çaları Komple kapatan oldumu? yada kapata bilen

ben beceremedim ve Facebook uygulamaları yani markettekiler dandik iş görmez adam gibi türkçe facebook yokmu? 3g görüntüyü test etmedim ama yok diyenlere hemen birazdan test edicem

bakalım varmı yokmu birde şu Operatörlerle anlaşmadık falan filan yazılmış ne alaka hocam telefon bariz bariz 4g 3g destekli yani görüntülü konuşma var ama arkadaşların dediği gibi trye getiren anlaşmalı yer türkcel ee reklamda kasıyor yani telefonlar türkcelle özel üretim aynen a.b.d de t&t Verizon gibi yada Vodafone gibi şirketlere özel üretim yapıyor örneği çok iphone 4 ve üzerindede aynı yani demem o ki bu telefonda analog radyodan bilmediğiniz görmediğiniz çok özellik var nerdenmi biliyorum N9 telefonumdan radyo yayını dahi yapıyorum

normalde net radyosu var ama geliştirici modundan bazı kodlarla herşey mümkün bundada o tarzda şeyler var ama güncellemelerle açıcaklar şimdi bu telefonlarda Türkcell Rom var boşuna kasmayın ilk güncellemede Kurtuluruz rahat ederiz zaten sevmiyim Türkceli faturam çok geliyi