İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

uMTOku

Üye
Mağazadan kaldırılıp duruyor zaten
Sent from my Lumia 920 using Board Express

hasansen_83

hasansen_83

Üye
alikemal buralardamıısn

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu arada eski başlığı tekrar deşmeyeyim diye buradan belirteyim dedim.
PhoneArena yaptığı detaylı inceleme ile, Nokia Lumia 920 vs Samsung Galaxy S3 karşılaştırmasına son noktayı koymuş.:duello:

Kazanan:
Nokia Lumia 920 :box

Kaynak:

uMTOku

Üye
Facebookda arama nerede arkadaşlar ya
Sent from my Lumia 920 using Board Express

hasansen_83

hasansen_83

Üye
benım cihazı yıne değişmedıler :) ya mekanık parça değşecekte o znm mış değşim bende aldım telefonu servisten :)

hasansen_83

hasansen_83

Üye
sallamayı gidrmişler ama sağust koşede esneklık devam edıyo :) kapağa değiştirirr am a dediler ucretlı cunku darbe izi var dediler kapakta :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hasansen_83

hasansen_83

Üye
var :) eziklik var hafif

by_psycho

by_psycho

Üye
Su an icin tek sorunum Whats app uygulamasinin olmamasi..
Onun haricinde kameradaki keskinlik olayinin guncellemeyle duzeltilecegini dusunuyorum ve sarj az gitmesi olayida 4-5 bosalt doldur isleminden sonra oturacaktir gibi geliyor bakalim..
Lumia 920 cihazimdan Board Express araciligiyla gönderildi.

remzi33

remzi33

Üye
Evet şarj konusunda en sıkıntılı tlfonlardan biri de bndeydi. Bi hafta kullanımın ardından rayına oturdu. ortalama 12 saat çok rahat gdiyo. Yeni alanlara tavsiyem ilk günlerde hemen uygulama oyun indirme işyle uğraşmayın. Zaten şarj tam oturmadığı için tlfon afallayıp kalıyo. Bi hafta normal kullanın sonra yükleyin uygulamaları. Ayrıca interneti kullanmadğnız zamn kapatın. Yani veri bağlantısını kapatın. 3g şebekesi olmayan yrlerde 2g kullanın ki tlfon 3g şebekesi bulmak için çabalamasn. Pil tasarrufunu da açarsanız ortamala 10-12 saat rahat gidiyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
nasıl ya ben sabah şarj ettim 6 saat olmuş şarjdan çıkaralı ve 9 saat daha var diyor. Hem de benim kullanımında. Saatlerdir internetteyim 250mb falan da download yaptım:hmmm

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar şarj kalibrasyonu çok önemli cidden benim şarj problemim yok çok şükür.

n000k

n000k

Üye
ben 3 kere doldur boşalt yaptım.şimdi baya bi şarj var ama yarına yetmez bana.bitmeden şarja taksam yatarken,şarj kalibrasyonunda bi bozukluk olur mu?

BLACKLINE

BLACKLINE

Üye
Telefon ısınıyor. ısındığı zaman dokunmatik ekran kilitleniyor.(ama telefonun sistemi ve yandaki tuşlar çalışıyor.)

Üst Alt