Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İpucuWindows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım
Sponsorlu Bağlantılar
uMTOku
Üye
Mağazadan kaldırılıp duruyor zaten
Sent from my Lumia 920 using Board Express
Hangi sürümü sorun çıkarıyor?
Bendeki 2.8.2 sürümünde sorun yok
hasansen_83
Üye
alikemal buralardamıısn
bulutsuzgece
Üye
Bu arada eski başlığı tekrar deşmeyeyim diye buradan belirteyim dedim.
PhoneArena yaptığı detaylı inceleme ile, Nokia Lumia 920 vs Samsung Galaxy S3 karşılaştırmasına son noktayı koymuş.
Su an icin tek sorunum Whats app uygulamasinin olmamasi..
Onun haricinde kameradaki keskinlik olayinin guncellemeyle duzeltilecegini dusunuyorum ve sarj az gitmesi olayida 4-5 bosalt doldur isleminden sonra oturacaktir gibi geliyor bakalim..
Lumia 920 cihazimdan Board Express araciligiyla gönderildi.
remzi33
Üye
Evet şarj konusunda en sıkıntılı tlfonlardan biri de bndeydi. Bi hafta kullanımın ardından rayına oturdu. ortalama 12 saat çok rahat gdiyo. Yeni alanlara tavsiyem ilk günlerde hemen uygulama oyun indirme işyle uğraşmayın. Zaten şarj tam oturmadığı için tlfon afallayıp kalıyo. Bi hafta normal kullanın sonra yükleyin uygulamaları. Ayrıca interneti kullanmadğnız zamn kapatın. Yani veri bağlantısını kapatın. 3g şebekesi olmayan yrlerde 2g kullanın ki tlfon 3g şebekesi bulmak için çabalamasn. Pil tasarrufunu da açarsanız ortamala 10-12 saat rahat gidiyor.
papakudioflu
Emekli Yönetici
nasıl ya ben sabah şarj ettim 6 saat olmuş şarjdan çıkaralı ve 9 saat daha var diyor. Hem de benim kullanımında. Saatlerdir internetteyim 250mb falan da download yaptım
OttomaN TigeR
Üye
Arkadaşlar şarj kalibrasyonu çok önemli cidden benim şarj problemim yok çok şükür.