İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

hasansen_83

hasansen_83

Üye
yok kardeşim ya sanki içinde nsf cipi veya batary a sallanıyormus gibi telefonun ekranı yuzude dokun sağ kulağının yanında denesene bi ve telefonu skma gevşek tut ?

phantomddl

Üye
yok kardeşim ya sanki içinde nsf cipi veya batary a sallanıyormus gibi telefonun ekranı yuzude dokun sağ kulağının yanında denesene bi ve telefonu skma gevşek tut ?
Yok hayır ses gelmiyor benimkinden :hmmm Ama ilk kez senden duymuyorum, sanki WPCentral'de konuşulmuştu bu konu ama bulamadım.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
cihazları alrken iyice bakmak incelememiz lazım

hasansen_83

hasansen_83

Üye
denedinmi soylediğim şeyı ?

phantomddl

Üye
denedinmi soylediğim şeyı ?
Vallaha yalan olmasın kıllandım her şekilde sallamayı denedim, ama hiç bir ses gelmiyor :hmmm Ali Kemal abi buralardaysa o söyler ne yapman gerektiğini değişim konusunda.

hasansen_83

hasansen_83

Üye
ama senden başkada kımseden ses çıkmıyor :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ne tur bir sesten bahsediyorsunuz arkadaşlar. eger ekranin belli noktalarina bastirdiginizda gicirti tarzi sesler geliyorsa bu ses n9'da vardi ama lumialarda boyle bir ses şikayeti hic duymadim. Telefonu gevşek bir şekilde tutup salladiginizda bir ses geliyorsa ya vibrasyon motoru ses yapar ki bu sesi titreşim esnasinda sesli titremesi esnasinda da yapar ya da ekranda sag kenardan aşagiya boydan boya ekrani tutan bir pim var o gevşekse yapar ki bu durumda da ekranin kenarlarina hafif baski uygulandiginda ice dogru esneme yapar. Her iki durumda da rahstsiz edici derecedeyse cihazi aldiginiz bayiye başvurarak bunun bir uretim hatasi oldugunu anlatip ayipli mal kapsaminda degişimini isteyebilirsiniz. Bayi telefonu sizden alip bu hatayi serviste tespit ettirmek ister ve degişimi onaylanirsa size sifir bir telefon verilir. Bu arada uyarayim kesinlikle servis tamir fişi doldururlarsa imzalamayin. Cihaz icin bir kez servis tamir fişi doldurulursa artik ayipli mal kapsaminda birebir degişim isteme hakkiniz ortadan kalkar.

alo123

Üye
Arkadaşlar videolarda izlediğimde bu menüdeki kutular 360 derece dönüyordu hareketlilerdi. Benim kutucuklar dikkat ettimde hiç dönmüyor bunun bi ayarı flnmı var :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar videolarda izlediğimde bu menüdeki kutular 360 derece dönüyordu hareketlilerdi. Benim kutucuklar dikkat ettimde hiç dönmüyor bunun bi ayarı flnmı var :D

live tile'lar hareketlidir ve tile'larin hepsinde live destegi olmayabilir.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
benim merak ettigim telefonun hoparlor sesi lum900 den iyimi?ve konuşurken karşidan gelen ses htc lerdeki gibi yuksekmi? Bilen bi arkadaş cvp larsa sevinirim...

hasansen_83

hasansen_83

Üye
Ali kemal bak şimdi sorunu sana tam anlatayim normal sallamada sorun yok ama hizli salaldiğim taktirde arkada pilin olduğu yer var ya işte orda bir şeyden ses geliyo oynuyo sanki ve o bolgeyi bastirdiğim zaman ses gidiyo birde ekranin ustun de nokia yazan yer var ya orayid abastirdiğimzaman bi ses geliyo oynuyo sanki kapak ben cihazi 2 metreden dusurdum acaba ondanmi kaynaklandi sorun ?

phantomddl

Üye
Bende yabancı forumlardan referans olarak yardımda bulunayım konuyla ilgili, üst taraftan bastırınca gelen ses bir çok kişi de varmış.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ali kemal bak şimdi sorunu sana tam anlatayim normal sallamada sorun yok ama hizli salaldiğim taktirde arkada pilin olduğu yer var ya işte orda bir şeyden ses geliyo oynuyo sanki ve o bolgeyi bastirdiğim zaman ses gidiyo birde ekranin ustun de nokia yazan yer var ya orayid abastirdiğimzaman bi ses geliyo oynuyo sanki kapak ben cihazi 2 metreden dusurdum acaba ondanmi kaynaklandi sorun ?

oldu mu şimdi iki metreden duşurdun ha :ah başka bişey olmadiysa şanslisin yumuşak iniş yapti galiba. Arkada herhangi bastirabilecegin bir yer yok kardeşim. Sen oraya bastirirken mutlaka ekrana da bir baski uyguluyorsundur

hasansen_83

hasansen_83

Üye
Servise gotursem acaba bir işlem yaparlarmi

- - - Eklendi - - -

gidip baska bır cihaz daha gormem gerek o znm bakalım sorun bend emı var yoksa hepsı cıhazdamı

komando04

komando04

Üye
kesin düşürdüğün içindir abicim iki metre ne demek çok yüksek bence.Ali abi konuşurken müzik açılmıyor abi bu sorunun bir çözümü varmı acaba

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Servise gotursem acaba bir işlem yaparlarmi

- - - Eklendi - - -

gidip baska bır cihaz daha gormem gerek o znm bakalım sorun bend emı var yoksa hepsı cıhazdamı

cihazda darbe izi varsa aervis bişey yaparsa da ucretli yapar ve cihazini garanti dişi birakir.

hasansen_83

hasansen_83

Üye
darbe izi derken sağalt koşede hafif bi ezıklık var cihaz siyah zaten

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
sanirim bende bi soru sormuştum hic goren oldumu?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Üst Alt