İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Nokia Lumia serisi iiçin Nokia Suite programını devreye almalı zira hepsi kendi ürünü bu karmaşada sona erer nerden yükliyecem diye insanlar uğraşıyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Lumia 920 sahibi arkadaşlar resimdeki saat tile'i wp8'de var mi bir bakabilir misiniz.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Nokia Lumia serisi iiçin Nokia Suite programını devreye almalı zira hepsi kendi ürünü bu karmaşada sona erer nerden yükliyecem diye insanlar uğraşıyor

aslinda wp7 cihazlari suite ile yonetebiliyoruz muhtemelen wp8'ler de yonetilir veya suite bir guncelleme alir wp8'ler icin.

remzi33

remzi33

Üye
Bn denemedim pc suite'ı ama wp app ile pc nin interneti kullanılmıyor onu denedim.

Placebo-

Placebo-

Üye
Markette bir kaç tane saat tile var ama bunlardan mı bilmiyorum.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bugün ilkdefa l920 ye dokundum ve azda olsa kurcalama fırsatım oldu beyaz renkli olanı,gidenler bilir ist.cevahir turkcell de.ya cihaz resimlerde güzel gözüküyor ama ele alıp kullanınca muhteşem olduğunun farkına daha iyi varıyorsunuz.İe10 harika bir deneyim sunuyor,kamera 12mp li n8 i unutturacak kadar kullanışlı ve hızlı.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bugün ilkdefa l920 ye dokundum ve azda olsa kurcalama fırsatım oldu beyaz renkli olanı,gidenler bilir ist.cevahir turkcell de.ya cihaz resimlerde güzel gözüküyor ama ele alıp kullanınca muhteşem olduğunun farkına daha iyi varıyorsunuz.İe10 harika bir deneyim sunuyor,kamera 12mp li n8 i unutturacak kadar kullanışlı ve hızlı.

Gerçekten çok güzel cihaz ama ben kırmızı ve siyahı hala göremedim ne renk alacağıma da bu yüzden karar veremiyorum

gkcll

gkcll

Üye
zaten ovi suite lumia lar için güncellenmiş ben bizzat gördüm

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Abi bi fiyat verdiler mi?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
1650 tl

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Birisi geldi oraya Şöyle 40 ila 45 yaş arası ben lumia ile oynarken İ4s i sordu 1850 tl dediler ama adam biryandan da bana bakıyor,inanın çok geçmedi elindeki 4s i bırakıp yanıma geldi cihazı sordu bende dilim döndüğünce anlattım ve sonunda telefonu adama bırakıp ayrılmak zorunda kaldım:)adam resmen çöktü telefona ya:)

komando04

komando04

Üye
onlarda milleti cahil sanıyor.fiyattan haberimiz yok sanıyor kardeşim ayıp ya kendilerine pay çıkarıyorlar.

msy2017

msy2017

Üye
ben de geçen ankamallda nokia shoplardan ikisine uğradım fiyatını sordum 1650 tl dediler.Ben telefonu incelerken iki kişi geldi yeni telefon alacaklarmış l920'yi gördüler bana n9 değil mi bu diye sordu ben de l920 dedim.kamerasına baktılar filan ama metro arayüzünü beğenmediler pek.Milletin bu yenilikçi arayüze alışması lazım.başka birileri de gördü geldiler telefona(maketi)bakıyorlar filan aralarından biri bu nokianın wp8 telefonu dedi diğeri de ya boşver zaten onların çekirdeği donanımı düşük filan dedi öyle öyle gittiler.Ben beğendim hele ki şu wp8 biraz daha gelişsin çok daha müthiş olur.Başka bir forum sitesinde 180 gr diye aşırı eleştiri vardı bilmesen 1 kg sanırsın.

Üst Alt