gdervisoglu
Üye
Bizim gündüz çekimi için güncelleme gelsin ondan sonra geçsin bari -.-
Jaguar Land Rover'a katılmış..
Bizim gündüz çekimi için güncelleme gelsin ondan sonra geçsin bari -.-
yok krdeş bnimkinde öyle bir şey olmuyor. Senin kasada sıkıntı olabilir.online lumia 920sahibi arkadaş varmı- - - Eklendi - - -arkadaşlar şimdi telefonda bir şey dikkatimi çekti kasanın altı ve ustunde cam la kasanın birleştıüğı araya tırnak girip oynuyomu sizin kasa ? benimki oynuyo esniyoda
telefonu sallayınca icinden sesler geliyormu pekı ?
benim telinde ust camın olduğu yer esniyor içeri doğru fakat sallayınca ses filan gelmiyor bu arada bende turkcell online mağazadan aldım teli
Hoparlörün olduğu yer mi?
evet hoparlorun olduğu yer yaw şu i.e.sorunu hala var bende klavye yerinde durmuyor uc browserden yazıyorum ama i.e.daha guzel
bataryanın olduğu yerden sesler geliyormu hakketen sizden ?ve bazı arkadaşlar guncelleme var demiş mağzada onu nasıl paya bilirim guncelleme nasıl ala bilirim

Orası bütün cihazlarda var. İe sorununa gelirsek, format attın mı?
Ayarlar > hakkında > telefon sıfırla
bunu dene.
- - - Eklendi - - -
Bütün yüklediğin her şey silinir ama.
bu format degil resettir ve telefonunuzda yuklu butun herşey silinir. O yuzden yapmadan once skydrive'a yedek alin.
arkadaşlar bu sesler sizde d e geliyormu yoksa yanlız bende mı var eğer sizde yoksa gelmiyorsa cevap yazarsanzı sevınırım yanırın cıhazı servıse vermeye dusunuyorum cunku normalmı değilmı bu sorun