Olmaz mı var tabi.. Facebook programı mağazada mevcut zaten. Messenger için Viber Messenger diye bir uygulama mevcut..
ve Skype' ile messenger hesabınla oturum açabiliyordun sanırım..
Facebook var da messengerı yok illa girip bakmak lazım Facebookdan biri yazıyor göremiyorum anında skypeı denedim olmadı
Sent from my Lumia 920 using Board Express
Facebook var da messengerı yok illa girip bakmak lazım Facebookdan biri yazıyor göremiyorum anında skypeı denedim olmadı
kendinde bulunan facebook sohbet anında bildirmesi lazım. Bilgisayarda falan açıkken telefona gelmiyor bildirim. Aynı şekilde telefondan girince de gelmeyebilir.
Hayır sadece telefondan açık Facebookdan yazdığının yarısı gelmiyor girip bakıyorum mesela başka yerden yazarsan da mesajlaşmada benim mesajlar gözükmüyor
Kardeşim mağazada bir çok TV kanal programlarını içeren uygulamalar var. Canlı TV diye arat bakalım gözüme çarpan o oldu ilk, olmadı TV Türkiye yazıyor ona bak.. Vb. uygulama çok istediğin kanalı açıp izleyebiliyorsun.
Arkadaşlar son 2 gündür belki 10 kere kapanmıştır. Arka planda çalışan tüm uygulamaları engellemiştim. Sim kart kesildiği için mi yapıyor acaba servise versem mi?
kafayı yiyeceğim arkadaşlar böyle bir sorunu olup da çözen var mı?
Arkadaşlar son 2 gündür belki 10 kere kapanmıştır. Arka planda çalışan tüm uygulamaları engellemiştim. Sim kart kesildiği için mi yapıyor acaba servise versem mi?
yeniden başlama değil dostum tuş kapalıyken kendiliğinden kapanıyor ben farkında bile olmuyorum çoğu zaman ve beni arayanlar ulaşamıyor. Ancak açma kapama+ses tuşu ile açabiliyorum
sağlam kilit ekranı programı varmı hem resim arama özeliği olan hemde arka planda resim otomatik değişen program ben bı ar a bulmustum ama sonr a sildim şimdi bulamıorum