İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

alical33

alical33

Üye
ya bazı oyunlar sanırım açık kalıyor galiba . Dün oynadım çıktım sarja taktım çıkardım sarjdan %8 gitti 2 saatde tel boştayken teli açıp kapadım şuan normal duruyor %74 6 gün gider yazıyor çok garip yada dengesiz gidiyor
uygulama ayarlarından arka plan görevlerine girip bak açık uygulamalara kullanmadıklarını ordan kapat

dedereis123

dedereis123

Üye
Arka planda battery sense dışı kapatılır herşey kapalı . Tarayıcımda birşey var . %5 yiyor şu mesajı yazarken . Ayarlardan bakıyorum Özgür abi batarya olayı . Liteden değil direkt telin kendisine bakıyorum .

uMTOku

Üye
Arkadaşlar bir şey rica edeceğim Windows Phone zello programı çıkacak mı ne zaman yada forumlarda ingilizce bazı yazılar var anlayanlar yardımcı olabilir mi teşekkürler :)
Sent from my Lumia 920 using Board Express

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Özgür abi yakalamazsa ben yapabilirim çevirisini ancak bulamadım linkleyebilrsiniz :)

Ayrıca da çıkması için windowsa istekte bulunabilirsiniz :)

Genel olarak yakın zamanda çıkarmayı düşünüyorlarmış.:hmmm

drangela61

drangela61

Üye
arkadaşlar ben de batarya ile ilgili bir şey sormak istiyorum fakat benim sorum biraz farklı:
telefonu dün aldım -zaten belirtmiştim- neyse dün saat 2de şarza taktım akşam da 10da çıkarttım yani 8 saat fakat telefonun şarz olduğu oda soğuktu -ne kadar soğuk derseniz herhangi bir ısı kaynağı olmayan bir oda yani ortalama 0-5 derece arasındadır- ve şarz olurken 2-3 kez şarza baktım doluyor mu veya doldu mu diye..
şimdi sorum şu: batarya kalibrasyonunu tam olarak yapmış mıyımdır..? yapamadıysam bu saatten sonra yapabilecek bir şey var mı..?

yşm

yşm

Üye
Arkadaşlar ben de bişey sorcaktım telefondan bireysel bankacılık işlemleri yapamıyorum bunun bir çözümü var mıdır ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar ben de bişey sorcaktım telefondan bşreysel bankacılık işlemleri yapamıyorum bunun bir çözümü var mıdır ?

Hangi bankayla çalışıyorsunuz? :hmmm
Eğer mağazada uygulaması olan bir banka ise sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.

hakan.620

Üye
arkadaşlar telefona hd video nerden indirebilirim
bide ben magazada pes oyunu aradım bulamadım..!!

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
hscb. Uygulaması yok sanırım

Evet maalesef HSBC'nin uygulaması yok.
Ancak yine de explorer'dan girebilmeniz lazım diye düşünüyorum.
Eğer mobil sürümde kullanıyorsanız explorer ayarını "Masaüstü" moduna alıp deneyin bir de. :hmmm

Eğer hiçbir şekilde yapamıyorsanız.
En azından müşteri hizmetlerini arayıp bankanın Windows Phone işletim sistemini kullanan telefonlar için bir mobil uygulama yapmasını talep edebilir ya da bu yönde bir çalışmaları olup olmadığını sorabilirsiniz.

yşm

yşm

Üye

Evet maalesef HSBC'nin uygulaması yok.
Ancak yine de explorer'dan girebilmeniz lazım diye düşünüyorum.
Eğer mobil sürümde kullanıyorsanız explorer ayarını "Masaüstü" moduna alıp deneyin bir de. :hmmm

Eğer hiçbir şekilde yapamıyorsanız.
En azından müşteri hizmetlerini arayıp bankanın Windows Phone işletim sistemini kullanan telefonlar için bir mobil uygulama yapmasını talep edebilir ya da bu yönde bir çalışmaları olup olmadığını sorabilirsiniz.

masaüstü modunda kullanıyorum sanırım flash player olmadığı için giremiyorum. Cevap için teşekkür ederim

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
masaüstü modunda kullanıyorum sanırım flash player olmadığı için giremiyorum. Cevap için teşekkür ederim

Evet menü ve butonlar flash desteği gerektiriyor olabilir.
O yüzden işlemleri yapamıyorsunuz.
Umarım WP için bir uygulama yaparlar.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bir bankanın bu zamanda Flash içerikli site yapması da komik bir durum. :kıskıs:

drangela61

drangela61

Üye
arkadaşlar yeni konu açmak istemedim buradan belirteyim dedim:
mağazadaki ücretli uygulamaları hattımdaki lirayla nasıl alabilirim..?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Hattınızdaki liralarla maalesef alamıyorsunuz(Bildiğim kadarıyla).

Kredi karti ile işlem yapılabiliyor.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
haklısın hocam ;)

- - - Eklendi - - -

bu arada telefonumu bilgisayara nasıl okutacağım..?
yani müzik video atmak istiyorum da..
usb ile bağladığında flash sürücü olarak görmesi gerekir, bu şekilde müzikleri kopyalayabilir yada zune kullanarak bilgisayar ile sekronize edebilirsin/eşitleyebilirsin.

Üst Alt