İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

akdeniz77

akdeniz77

Üye
Inanmiyorm ya 2 gundur alamiyorum.telefonu cok siparis varmış yalovada da 2 bayıde satiliyo sadece.ne şans beeee.s.s..s.

akdeniz77

akdeniz77

Üye
Türkcell ler.distrübütor deymiş daha.

dedereis123

dedereis123

Üye
Ya Ben int acikken H+ durumundayken ust kisim yaniyor resmen normaldir dimi :D

metrix355

metrix355

Üye
valla akdeniz77 arkadaş sn gene iyi 2gundr beklysun ben 2haftadır beklyorum.

dedereis123

dedereis123

Üye
Sanırım yanlış bir işlem yapmşımda Özgür abimizin verdiği cevaba cevapla yerine şikayet et kısmına tıklamışım , ben tamamen o kısmı unuttum direkt mesaj sayfası gelince bakmadım gönder dedim . Telden girdiğim ve yolda olduğum için farkına varmadım . Özgür abi için özür diliyorum yanlışlık için . Özgür abinin paylaşım ve verdiği cevaplara şikayet edilcek birşey olmayıp çamur gibi birşey atmakda zaten yakışmaz . Tekrar eline emeğine sağlık Özgür abi .

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Sanırım yanlış bir işlem yapmşımda Özgür abimizin verdiği cevaba cevapla yerine şikayet et kısmına tıklamışım , ben tamamen o kısmı unuttum direkt mesaj sayfası gelince bakmadım gönder dedim . Telden girdiğim ve yolda olduğum için farkına varmadım . Özgür abi için özür diliyorum yanlışlık için . Özgür abinin paylaşım ve verdiği cevaplara şikayet edilcek birşey olmayıp çamur gibi birşey atmakda zaten yakışmaz . Tekrar eline emeğine sağlık Özgür abi .

Tamam kardeşim sorun değil.
Telefondan girip yanlış basmış olabileceğin aklıma gelmedi.
Ben de ısınmayla ilgili soruna hemen ya da açık bir cevap gelmedi diye dikkat çekmek için yaptığını düşündüm.
Neyse sorun değil.
Olur böyle vakalar, Maxicep polisi.... :polis:

kayahan35

kayahan35

Üye
ben denedim olmadı özelliklerinde var yazıyor güncelleme ile gelebilir belki

- - - Eklendi - - -

abi biriniz otgyu deneyin ya
var yazıyor ama denedim olmadı güncelleme ile gelebilir belkide

nklm.

Üye
meraba arkadaşlar benim elime bu akşam geçti lumıa 920. öncelikle sormak istediğim ekranı için ve arkası için kılıfa gerek varmı. bikaç yerde okuduğum kadarıyla arka kabı hemen çiziliyomuş bu beni tedirgin etti. kötü bi sonuçla karşılaşmadan fikrinizi almak istedim. ve hemen hemen hiçbişey yapmadığım halde şarjı %50 oldu. ilk kullanımdan mı kaynaklanıyo yoksa bu sıkıntı devam edermi

akdeniz77

akdeniz77

Üye
Yarin istanbul pendike gidiyorm son care nabiyim ordan alcam.deha da yok en buyuk bayi zaten o.d.d.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yarin istanbul pendike gidiyorm son care nabiyim ordan alcam.deha da yok en buyuk bayi zaten o.d.d.

şimdi gidip pendikte de bulamamak var boşa gitmiş olabilirsin. MrcommandTr arkadaşimiza ulaş o Tim'de calişiyor elinde varsa direk git ondan al.

akdeniz77

akdeniz77

Üye
Yok artik.d.d.d.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Eskişehir Bimeks'te Nokia Lumia 920 1699TL'ye satılıyor arkadaşlar bana zamlı gibi geldi hani 1649'du?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Tamam abi öyle yapayım.Bir de Şubat'ın 27'sine kadar bekleyeyim mi?Yeni modeli görürüm belki ne zaman piyasaya çıkacağı açıklanır?

Bu tür ihtimaller olabilir mi? Artı senin dediğin benim için daha önemli.Haziran diye tahmin ediyorsun sanırım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
haziran en geç tarih olarak tahminim. Teknolojinin sonu yok e tabi beklemenin de. Eğer lumia920 zevkine ve butçene uyuyorsa bekleme bence.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bütçemi zorlamıyor değil.Mart gibi indirime gidilmesi yönünde artan umutlarım var :hmmm

Üst Alt