İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

akdeniz77

akdeniz77

Üye
Market e yeni uygulama ve oyun geldiği zaman nasıl haberimiz oluyor bilen varmı.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
app highlights uygulamasını kullan:oke:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Market e yeni uygulama ve oyun geldiği zaman nasıl haberimiz oluyor bilen varmı.

Mağazaya yeni uygulama ve oyun geldiği zaman herhangi bir şekilde haberdar olamazsın.
Yalnızca mağazada "Yeni+Popüler" bölümüne girip araştırarak bakabilirsin.
(Bazıları yeni, bazıları ise eski ancak popüler oyun ve uygulamalar)

Bu konuda mağazaya çok sayıda eleştiri var.
İnsanlar sadece "Yeni" adı altında bir kategori görmek istiyor.
Önümüzdeki dönemde böyle bir düzenleme yapılacak mı göreceğiz.

Diğer yandan, telefonunda yüklü olan uygulama ve oyunlara güncelleme geldiği zaman yani yeni versiyonları mağazaya eklendiği zaman telefonundaki Mağaza simgesinde güncellemeler bildirim olarak görünüyor.

hasansen_83

hasansen_83

Üye
arkadaşlar sonic cd çıkmış ucretsız yapışın hemen :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Haritalar synbiandaki gibi açınca yönü bulmuyor pusulayla araç sürmede de aynı önceden sallayıp pusulayı aktif hale getiriyordum

akdeniz77

akdeniz77

Üye
Çok sağolun.bide şu Nokia Drive daki ses sistemi ni kullanamıyorum Türkçe ses desteği Ni de indirdim ama konuşmuyo o kadın.d.d

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Beyler ben dun lumia aldım batarya kalibrasyonu yaptım.. Bakın güç tasarrufu modunda (her zamam) sarz dolduktan 2 Dakka sonra yani az Bi dolaşınca bir bakıyorum %97 98 oluyor. Beni çok rahatsız ediyor bu sorun. Bir günü tamamlamadan bitti.. Her şey wifi mifi her şey kapalı zaten güç modunda.. Ya lütfen yardım edinnn bu yazıyı yazarken. 5 Dakka %10 düştü şoktayım!!!

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Daha yeni aldınız telefonu güle güle kullanın :)

İlk beş şarjda(en azından ilk 5,daha da olabilir :) ),batarya %5'e yaklaşınca şarja takın,telefon şarjdayken kullanmayın,tam şarj olana kadar şarjda dursun.

Dediğim gibi en az ilk beş şarjı bu şekilde yapmaya özen gösterirseniz batarya performansınızda iyileşmeler olacaktır.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Tamam dediğinizi deneyeceğim teşekkürler.. Kimisinin 3 gün gidiyor benim sinirimi çok bozuyor bu.

hasansen_83

hasansen_83

Üye
arkadaşlar IM+ wp8 d eçalışıyormu bende facebook açmıyor da :)

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar IM + Lumia da çalışıyormu bende facebook açmıyorda :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Tamam dediğinizi deneyeceğim teşekkürler.. Kimisinin 3 gün gidiyor benim sinirimi çok bozuyor bu.

Haklısınız ancak kimisinin telefonunun başı da beladan kurtulmuyor ;) Allah korusun siz güzel günlerde kullanın tabi ki ancak çok ta kafaya takılacak bir durum değil.Zamanla daha da oturacaktır pil performansınız.

İnşallah sizi de 2-3 hafta sonra "şarjım 3 gün gidiyor" diye göreceğiz :sarıl:

hasansen_83

hasansen_83

Üye
benım cihaz 3 aylıkoldu ben hala 12 saati gecemedim sarjda siz 3 gunden bahsediyorsunuz n eiş bu :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
12 saatin içinde 3G ve internette sörf varsa gayet iyi ;)

Ancak 3310 gibi kullandım yine de geçemedim diyorsanız... :hmmm

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Çok teşekkür ederim içimi,çok rahatlattınız inşallah bende o 3 gün kullananlardan olurum :) yalnız maxiceptı bu telefonlan alıntı yapıyorum cevap yazıyorum gönder diyorum sayfa 1 e atıyor ama göndermiyor. Alıntı yapmayınca gönderiyor. Neden acaba

hasansen_83

hasansen_83

Üye
3g sureklı acık benım ya hiç kapanmıyor kı :) ama çok surf yapmıyorum netten muzik dinliyorum arada clip seyrediyorum arada oyun arada facebook :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Masaüstü görünümünden deneyip sonucu yazabilir misiniz :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Çok teşekkür ederim içimi,çok rahatlattınız inşallah bende o 3 gün kullananlardan olurum :) yalnız maxiceptı bu telefonlan alıntı yapıyorum cevap yazıyorum gönder diyorum sayfa 1 e atıyor ama göndermiyor. Alıntı yapmayınca gönderiyor. Neden acaba

-> Maxicep Forumu ve diğer forumlarda kolaylıkla gezinebileceğiniz kullanışlı forum uygulaması.

- - - Eklendi - - -

3g sureklı acık benım ya hiç kapanmıyor kı :) ama çok surf yapmıyorum netten muzik dinliyorum arada clip seyrediyorum arada oyun arada facebook :)

Maşallah internetine ve varsa kotana bereket :kıskıs:

drangela61

drangela61

Üye
arkadaşlar sorun şu an oluştu açma kapama tuşu işlev görmüyor daha doğrusu ekranın ışığını kapamıyor
kendı kapansın diye bekledım sonuk hale kadar geliyor ama tam kapanmıyor bu noktada acma kapama tusuna bastıgımda tekrar parlak oluyor
yani anlayacagınız ekran ve tusların ısıgı acık vaziyette
sorun ne olabilir
acıl yardım :(

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar sorun şu an oluştu açma kapama tuşu işlev görmüyor daha doğrusu ekranın ışığını kapamıyor
kendı kapansın diye bekledım sonuk hale kadar geliyor ama tam kapanmıyor bu noktada acma kapama tusuna bastıgımda tekrar parlak oluyor
yani anlayacagınız ekran ve tusların ısıgı acık vaziyette
sorun ne olabilir
acıl yardım :(
ses kısma ve güç tuşlarını basılı tut rstart yapıp düzelir.

Üst Alt