MrTech
Üye
tabikide L920Alikemal sen L900 kullanıyorsun Peki aralarında görsellik olarak fark varmı,920 mi yoksa 900 mü daha güzel(görünüm olarak)

tabikide L920Alikemal sen L900 kullanıyorsun Peki aralarında görsellik olarak fark varmı,920 mi yoksa 900 mü daha güzel(görünüm olarak)

Kendim yapmam zaten, bi kere yaptım pişman oldumekran filmlerini uygularken cok dikkatli olun. Ekranin kenarlari kavisli oldugu icin bir zaman sonra yanlardan kalkmaya başlayabilir.
Hiç beceremiyorum öyle işleri.

Kendim yapmam zaten, bi kere yaptım pişman oldumHiç beceremiyorum öyle işleri.
Mat mı bu parlak mı anlayamadım ama, bir de iyimidir acaba parmağım ekranda kaymayınca sinir oluyorum
Alıp denesem mi![]()
Kendim yapmam zaten, bi kere yaptım pişman oldumHiç beceremiyorum öyle işleri.
Mat mı bu parlak mı anlayamadım ama, bir de iyimidir acaba parmağım ekranda kaymayınca sinir oluyorum
Alıp denesem mi![]()

ben yine ebayi tavsiye ederim. 12 li birden gayet ucuz fiyatlara bulunuyor ki almışken çok almak lazım, çoğu uygularken çöp olabiliyor![]()
arkadaşlar telefonu aldım sonunda ekran koruyucuyu nasıl değiştiricez
Yoksa turkcell işareti mi varEkran koruyucu derken kilit ekranını mı kast ettiniz acaba?

Yoksa turkcell işareti mi var![]()
Ben baktım da pek rahatsız etmiyor kasayla bütünleşikSelamlar, biraz saçma bi soru olacak ama elinizi telefonun arkasında gezdirirken arkadaki led ve nokia carl zeis yazan kamera metal parçası elinize geliyor mu? Bendekiler tam olarak gövdeye gömülmemişler gibi geliyor, özellikle led kısmından rahatsız oluyorum.
Ben baktım da pek rahatsız etmiyor kasayla bütünleşik
- - - Eklendi - - -
Arkadaşlar cepten cevap yazamıyorum sizde de var mı bu sorun
klavye gelip kayboluyor
hafiften içe çökmüş gibi ama o kadarda takıntı yapmaz bende
maxicepte yazarken dün bendede oldu bu sorun sonra düzeldi bende anlamadım vallaBen baktım da pek rahatsız etmiyor kasayla bütünleşik
- - - Eklendi - - -
Arkadaşlar cepten cevap yazamıyorum sizde de var mı bu sorun
klavye gelip kayboluyor
evet Türkcell işareti vardı şimdi değiştirdim

klavye geliyor harfe basınca gidiyor
kanada mesela