Sonradan proğramı güncelleştirerek sorunu halletmiş olabilirler.Ben birkeresinde microsoftun kullandım .seçenek istiyor zaten lumia mı diye bende sorun olmamıştı bilemem.
öyle bir ses ilk defa duyuyorum bende de 1020 varda başıma hiç gelmedi farklı camera yazılımları denediniz mi aynı sorun oluyor mu ms kamera falan, yazılımla ilgili olduğu düşünmüyorum büyük ihtimal donanımla ilgili yakınlarda telefonu sert bir şekilde düşürdünüz mü acabaArkadaşlar lumia 1020 kullanıpta kamerayı açınca ötme sorunu olan varmı.şunun gibi Format atsam geçer mi?Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Başka yazılımlarda da ötüyor.sert şekilde de düşürmedim.Sesi kıssanız da geliyor.öyle bir ses ilk defa duyuyorum bende de 1020 varda başıma hiç gelmedi farklı camera yazılımları denediniz mi aynı sorun oluyor mu ms kamera falan, yazılımla ilgili olduğu düşünmüyorum büyük ihtimal donanımla ilgili yakınlarda telefonu sert bir şekilde düşürdünüz mü acaba
bence hiç daha fazla denemeden servise götürün başka çözüm yok gibi, bu arada telefonda yazılım olarak hangi sürüm varBaşka yazılımlarda da ötüyor.sert şekilde de düşürmedim.Sesi kıssanız da geliyor.
ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.sürümüm 8.1 lumia denimbence hiç daha fazla denemeden servise götürün başka çözüm yok gibi, bu arada telefonda yazılım olarak hangi sürüm var
C nin içinde gizli dosyaları açmam lazım sonra onun içinde ki klasorlerdeWindows Phone Recovery Tool ile indirilen windows phone 8.1 yazılım dosyası nereye kaydediyor bulamadım yardımcı olabilirmisiniz teşekkür ederim.