İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

sahanemir

sahanemir

Üye
Ben birkeresinde microsoftun kullandım .seçenek istiyor zaten lumia mı diye bende sorun olmamıştı bilemem.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Ben birkeresinde microsoftun kullandım .seçenek istiyor zaten lumia mı diye bende sorun olmamıştı bilemem.
Sonradan proğramı güncelleştirerek sorunu halletmiş olabilirler.
Geçmişte sorun yaşayanların mesajlarını gördüğüm için o uyarı yapmıştım.

sahanemir

sahanemir

Üye
Arkadaşın başka bir yerde yazısını gördüm x8 kullanıyornuş ..ve tabii ki uyarı iyi birşey iyide yaptın insanız hata yapabiliriz ben yapmış olduğum için rahat konuştum bilmiyorum demek de olmaz ben yaptım oldu..fakat cihazlar arasında farklılıklar olabiliyor ..uyarı için teşekkür ederim.

sahanemir

sahanemir

Üye
Bende 10 ile başa çıkamadım tuhaf tuhaf sorunlar vardı tekrar gdr2ye dönüş yaptım 5inci yapı gelecek de ne zaman bakalım.

alasulumurat

alasulumurat

Üye
WpCenter da Facebook ile ilgili birşeyler paylaşıldı anlayanlar bi baksınlar.

engin_simsek

engin_simsek

Üye
Arkadaşlar lumia 1020 kullanıpta kamerayı açınca ötme sorunu olan varmı.şunun gibi Format atsam geçer mi?
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaşlar lumia 1020 kullanıpta kamerayı açınca ötme sorunu olan varmı.şunun gibi Format atsam geçer mi?
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
öyle bir ses ilk defa duyuyorum bende de 1020 varda başıma hiç gelmedi farklı camera yazılımları denediniz mi aynı sorun oluyor mu ms kamera falan, yazılımla ilgili olduğu düşünmüyorum büyük ihtimal donanımla ilgili yakınlarda telefonu sert bir şekilde düşürdünüz mü acaba

engin_simsek

engin_simsek

Üye
öyle bir ses ilk defa duyuyorum bende de 1020 varda başıma hiç gelmedi farklı camera yazılımları denediniz mi aynı sorun oluyor mu ms kamera falan, yazılımla ilgili olduğu düşünmüyorum büyük ihtimal donanımla ilgili yakınlarda telefonu sert bir şekilde düşürdünüz mü acaba
Başka yazılımlarda da ötüyor.sert şekilde de düşürmedim.Sesi kıssanız da geliyor.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Başka yazılımlarda da ötüyor.sert şekilde de düşürmedim.Sesi kıssanız da geliyor.
bence hiç daha fazla denemeden servise götürün başka çözüm yok gibi, bu arada telefonda yazılım olarak hangi sürüm var

engin_simsek

engin_simsek

Üye
bence hiç daha fazla denemeden servise götürün başka çözüm yok gibi, bu arada telefonda yazılım olarak hangi sürüm var
ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.sürümüm 8.1 lumia denim

Son düzenleme:
loneely42

loneely42

Üye
evet arkadaşlar telefonu alalı 1-2 hafta oldu güncelleme var telefonda ne zaman güncelleme yapsam çarklar çıkıyor 1 gün boyunca döndü ama sonuç yok

Lumia Software Recovery Tool proğram ile yeniden yüklüyorum ama güncelleme tekrar çıkıyor yükle deyince gene çarklarda kalıyor varmı bi çözümü yoksa servisemi yollayım

sahanemir

sahanemir

Üye
Telefon güncelleme . menüsünün oradaki tikleri kaldırın bir daha çıkmaz. Karşınıza

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
8.1'e bir güncelleme geldi az önce yükledim is: 8.10.14219.341

açıklmada düzenli aralıklarla kapanıp açılma problemini düzeltme yazıyordu

• Beğen
Tepkiler: skynet ve Esendağlı
Dejavuex

Dejavuex

Üye
arkadaşlar şuan ben telefona 8.1 son sürümünü tekrar yüklemek istiyorum herşeyi indirdim ama telefonu bulamıyor.bilgiayarımdan bağlanabiliyorum dosyalara vs. ama yazılımda görmüyor önerisi olan var mı ? nasıl halledebilirim.

sahanemir

sahanemir

Üye
Farklı bilgisayar kullanın veya kablosunu veya farklı usb girişlerini.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
arkadaşlar maxicep wp aplikasyonuna giriş yapmaya çalıştıkça yeniden giriş yapın uyarısı alıyorum. bunu yaşayan var mı başka? bu sorun 8.1 de vardı 10 da devam ediyor hala

skynet

Üye
Telefonda ki asphalt 8 ilerlememiz pc de senkronize olmuyor mu ?

everest73

Üye
Windows Phone Recovery Tool ile indirilen windows phone 8.1 yazılım dosyası nereye kaydediyor bulamadım yardımcı olabilirmisiniz teşekkür ederim.

dawid

dawid

Üye
Windows Phone Recovery Tool ile indirilen windows phone 8.1 yazılım dosyası nereye kaydediyor bulamadım yardımcı olabilirmisiniz teşekkür ederim.
C nin içinde gizli dosyaları açmam lazım sonra onun içinde ki klasorlerde

mp2934

mp2934

Üye
Maxicep wp uygulaması bende yeniden giriş yapın ve yeniden deneyin hatası veriyor birkaç kez bildirdim güncelleme mi gerekli yoksa bir tek bende mi oluyor

Üst Alt