İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Kayıtlı wifi ağlarına telefon bekleme modunda iken otomatik olarak bağlanmıyor (daha önce bağlanıyordu) illa ekranı açıp o şekilde bağlanıyor. Bu sorunu başka yaşayan var mı ?
Bu konuda VERI veya WIFI ekranında bir yer olacaktı.
Otomatik bağlan diye..
Bunu manuel hale getirmek ya da yanındaki çentiği kaldırmak mümkün. Sürekli açık olması zaten iyi değil. Müthiş pil yer.
Bende şu and 8.1 olmadığı için bakamıyorum.

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
Beyler bu Dungeon hunter 5 için bir hile falan var mı
Asfalt 8 için vardı Bi tane onun gibi falan
ya beyler öldünüz mü son bikaç konuma hiç cevap vermediniz

Son düzenleme:
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
pil tasarrufu son sürüme güncellenmiyor sürekli hata veriyor
cevaplarınızı bekliyorum

ON9

ON9

Üye
İnternetten oluyor dur. Bende de bir ara. Candy Crush öyle idi.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
pil tasarrufu son sürüme güncellenmiyor sürekli hata veriyor
cevaplarınızı bekliyorum
Pil tasarrufunda son güncelleme tarihi olarak 02/12/2014 gözüküyor,siz bu güncellemeyi mi alamadınız.

skynet

Üye
doğru ancak şöyle bir durum var, telefon bekleme modundayken arkaplanda belli bir periyotta tarama yapıp varsa wifiye bağlanıyor, yani ben de senin gibi mesela wifi olan bir yere gittiğimde hemen elime alıyorum ekranı açıyorum öyle bağlanıyor, ama belli bir süre hiç telefona dokunma (15-20dk artık o periyot zamanı ne kadarsa ben de bilmiyorum) bağlanmış olduğunu göreceksin. yani bi yerde pil tasarrufu, düşünsene sürekli dakkada bir wifi tarayacak arkaplanda iken! ben memnunum şahsen bu ayarlamasına
Hocam şimdi w10 kullanıyorum ve artık kendiliğinden bağlanıyor demek ki bu olay denim ile değişti şimdi cyan var

Son düzenleme:
dakamon

dakamon

Üye
Bir uygulama neden iniyor gibi görünüp inmiyordur? Günlerce?

skynet

Üye
Windows 10'u kurduğumdan beri telefonun simgesi siyah görünüyor bunun sebebi nedir ?

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
@skynet ;
Ben de bir bakayım.
Şu anda baktım ve tuhaflık görmedim.
Acaba tarayıcı farkı mı var?

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
android'de var hilesi ama wpde olacağını pek zannetmiyorum.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Windows 10'u kurduğumdan beri telefonun simgesi siyah görünüyor bunun sebebi nedir ?
senin telefonu görüyor yine iyi bende telefonu hiç görmüyor nedeninide anlamış değilim pek sorun de değil aslında cepten girdiğimde magazadan istediğim uygulama kuruyorum

KaraKral1907

KaraKral1907

Üye
windows10 kurdum ve mağazadaki ofice uygulamalrı çıkmıyor bende inş tez zamanda yoluna koyarlar herşeyi

skynet

Üye
windows10 kurdum ve mağazadaki ofice uygulamalrı çıkmıyor bende inş tez zamanda yoluna koyarlar herşeyi
Ben onenote ile word uygulamalarını sıkıntısız yükledim isterseniz bir soft reset atıp tekrar deneyin

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Maxicep uygulaması benim 920 de gdr2 den itibaren tamamen bozuldu. Kaldırıp yeniden kurmama rağmen yine de çalışmıyor. Var mı benzer sorunu olan?

suprizkonuk

suprizkonuk

Üye
suan tlf acıldı ama farklı bir problem var , karnaval radyo , telefondakı muzık dosyaları, orjınal zıl seslerı, ve özellıkle youtube de vıdeo facebookda vıdeo telefon hafızasındakı vıdeo hıc bırını oynatamıyorum youtube den vıdeo ızlerken decode error verıyor, telefondada zıl sesı mesela yanında play tusuna basınca o sesı calar ya calmıyor radyo acıyorum :00 :00 yazıyo sanıye ılerlemıyo böyle bı sıknıtım var hoparlorde sorun varmı dıye bırını arayıp hoparlore aldım gayette sıkıntısız calısıyor ama tlf sessızde gıbı ama seslıde :(( help mee,,

hiç bir sekılde telefon calmıyo sadece tıtrıyor hıc bır muzıgı calmıyo hıc bır vıdeoyu acmıyor farklı tarayıcı denedım hard reset demeyın :( reset atmayı dun denedım üzgün surat ıfadesı 2 gundur başımı yedı yazılım cöktu dedıler 50 tl masraf cıktı telefonculara göre kendı başıma bugun zar zor yaptım acıldı telefon lutfen bırı yyardım etsın

sahanemir

sahanemir

Üye
Sıfırdan yeniden 8.1 yuklemeyi deneseniz..

Son düzenleme:
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Sıfırdan yeniden 8.1 yuklemeyi deneseniz..
Sıfırdan NSU ile yüklemede önemli bir ayrıntı var.
Telefon Nokia markalı ise Nokia Software Recovery Too Installer kullanılmalı,
Telefon microsoft markalı ise WindowsPhoneRecoveryToolInstaller yazılımı kullanılmalı.
sanıyorum HTC markalı telefonlarda 1 nci ye tabi.

Üst Alt