bozkirdangelen
Üye
Ne yapmayı düşünüyorsun?8.1 Denim
Sıfırlamak mı?
Telefonu değiştirmek mi?
Ne yapmayı düşünüyorsun?8.1 Denim
Lsrt ile yazılımı yeniden yüklemeyi düşünüyorum ama pc serviste geldiğinde artıkNe yapmayı düşünüyorsun?
Sıfırlamak mı?
Telefonu değiştirmek mi?
Eski telefonumda satın aldığım uygulama yine aynı hesaptan tekrar satın al diyor düzeltme seçeneğim yok mu ikinci bir defa aynı hesaptan satın almak istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Satın al deyin, ikinci aşamaya geçtiğinde zaten satın alınmış diyecek ve indirmeye başlayacak, merak etmeyin![]()

Mağazaya girdikten sonra Uygulamalarım ya da My Download diye bir yer varEski telefonumda satın aldığım uygulama yine aynı hesaptan tekrar satın al diyor düzeltme seçeneğim yok mu ikinci bir defa aynı hesaptan satın almak istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Bunun üç yolu var.Arkadaşlar tam ekran görüntüsü almak için ne yapmam gerekiyor ekranın görünen kısmından bahsetmiyorum mesela ana ekranın en üst kısmından en alt kısmına kadar.
En üstten en alta kadar ayrı ayrı neden yapmak istiyorsunuzki..Visual Studio kullanmıyorum ana ekranın görüntüsünü almak istiyordum en üstten alta kadar ama ayrı yapıp birleştirmek dışında yapacak birşey yok sanırım.
@bozkirdangelen
Hocam ordan baktım yokta windows phone magazasındaYok
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu tanıtımı gibi bir şeyHocam ordan baktım yokta windows phone magazasındaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızböle bişi gördüm emin olmak için kullanan birinden fikir almak istedim
Hocam ordan baktım yokta windows phone magazasındaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızböle bişi gördüm emin olmak için kullanan birinden fikir almak istedim
doğru ancak şöyle bir durum var, telefon bekleme modundayken arkaplanda belli bir periyotta tarama yapıp varsa wifiye bağlanıyor, yani ben de senin gibi mesela wifi olan bir yere gittiğimde hemen elime alıyorum ekranı açıyorum öyle bağlanıyor, ama belli bir süre hiç telefona dokunma (15-20dk artık o periyot zamanı ne kadarsa ben de bilmiyorum) bağlanmış olduğunu göreceksin. yani bi yerde pil tasarrufu, düşünsene sürekli dakkada bir wifi tarayacak arkaplanda iken! ben memnunum şahsen bu ayarlamasınaKayıtlı wifi ağlarına telefon bekleme modunda iken otomatik olarak bağlanmıyor (daha önce bağlanıyordu) illa ekranı açıp o şekilde bağlanıyor. Bu sorunu başka yaşayan var mı ?