İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

mp2934

mp2934

Üye
Eski telefonumda satın aldığım uygulama yine aynı hesaptan tekrar satın al diyor düzeltme seçeneğim yok mu ikinci bir defa aynı hesaptan satın almak istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Eski telefonumda satın aldığım uygulama yine aynı hesaptan tekrar satın al diyor düzeltme seçeneğim yok mu ikinci bir defa aynı hesaptan satın almak istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Satın al deyin, ikinci aşamaya geçtiğinde zaten satın alınmış diyecek ve indirmeye başlayacak, merak etmeyin :)

tayfn1907

tayfn1907

Üye
Arkadaşlar tam ekran görüntüsü almak için ne yapmam gerekiyor ekranın görünen kısmından bahsetmiyorum mesela ana ekranın en üst kısmından en alt kısmına kadar.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Mağazaya girdikten sonra Uygulamalarım ya da My Download diye bir yer var
oraya girdikten sonra önceki yüklediğin(satın alarak) uygulamayı bul ve Klickle bakalım yine satın al diyor mu?
Arkadaşlar tam ekran görüntüsü almak için ne yapmam gerekiyor ekranın görünen kısmından bahsetmiyorum mesela ana ekranın en üst kısmından en alt kısmına kadar.
Bunun üç yolu var.
1- Cep telefonu içindeki tuş kombinasyonlarıyla(sanırım bu ekranın tamamını almıyor)
2- Telefonun fotografını çekerek
3- Şayet uygulama kullanıcısıysan
Visual Studio ile yazılım ekranında iken geliştirilen uygulama yı çalıştırıyorsun
ve çalışan emulator ekranda iken Windows 8.1 de var olan Ekran Alıntısı Aracı isimli proğram yardımıyla tam ekranını alabiliyorsun.
Başka bir yol aklıma gelmiyor.

tayfn1907

tayfn1907

Üye
Visual Studio kullanmıyorum ana ekranın görüntüsünü almak istiyordum en üstten alta kadar ama ayrı yapıp birleştirmek dışında yapacak birşey yok sanırım.
@bozkirdangelen

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Visual Studio kullanmıyorum ana ekranın görüntüsünü almak istiyordum en üstten alta kadar ama ayrı yapıp birleştirmek dışında yapacak birşey yok sanırım.
@bozkirdangelen
En üstten en alta kadar ayrı ayrı neden yapmak istiyorsunuzki..
Tuş kombinasyonlarıyla denediniz de olmadı mı? Aynı anda GÜÇ + SES AÇMA Tuşu ile..
Sanıyorum size anlayamamışım...
Sizin yaptığınızdan başka bir yolu yok gibi görünüyor.
Çünkü zaman zaman bana da lazım oluyor, Sizin yaptığınız gibi aşağıya kayan kısmı sonradan alıp birleştirmek ..

T3KKRAL

T3KKRAL

Üye
Arkadaslar windows phone uygulamarında Game of War - Fire Age oyunu var mı acaba . Sorumu cevaplayabilecek var mı? Şimdiden tesekkür ederim

bu oyun varmıdır magazada

0MG90

0MG90

Üye
Yok

• Beğen
Tepkiler: T3KKRAL
T3KKRAL

T3KKRAL

Üye
Yok
Hocam ordan baktım yokta windows phone magazasında böle bişi gördüm emin olmak için kullanan birinden fikir almak istedim

0MG90

0MG90

Üye
Hocam ordan baktım yokta windows phone magazasında böle bişi gördüm emin olmak için kullanan birinden fikir almak istedim
Bu tanıtımı gibi bir şey
Orjinal değil

• Beğen
sahanemir

sahanemir

Üye
Merhaba ..ben tube prodan indirdiğim filimleri dosya dan bulamıyorum yani diyelim ki arkadaşıma o dosyayı yollayacağım fakat goremediğim için mümkün değil nasıl bir dosya gezginini kullanmam lazım anlamadım yardımcı olabilirsiniz memnun olurum..

sercan78

sercan78

Üye
Bu Football Manager oyunu windows phonede niye yok?

Jan

Jan

Üye
Uyumlu değildir kardeş

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
yoksa yapımcısına sorabilirsin..

Bruce Lee QQ

Bruce Lee QQ

Üye

Baktım oyun değil.Oyun kılavuzu.

• Beğen

skynet

Üye
Kayıtlı wifi ağlarına telefon bekleme modunda iken otomatik olarak bağlanmıyor (daha önce bağlanıyordu) illa ekranı açıp o şekilde bağlanıyor. Bu sorunu başka yaşayan var mı ?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Kayıtlı wifi ağlarına telefon bekleme modunda iken otomatik olarak bağlanmıyor (daha önce bağlanıyordu) illa ekranı açıp o şekilde bağlanıyor. Bu sorunu başka yaşayan var mı ?
doğru ancak şöyle bir durum var, telefon bekleme modundayken arkaplanda belli bir periyotta tarama yapıp varsa wifiye bağlanıyor, yani ben de senin gibi mesela wifi olan bir yere gittiğimde hemen elime alıyorum ekranı açıyorum öyle bağlanıyor, ama belli bir süre hiç telefona dokunma (15-20dk artık o periyot zamanı ne kadarsa ben de bilmiyorum) bağlanmış olduğunu göreceksin. yani bi yerde pil tasarrufu, düşünsene sürekli dakkada bir wifi tarayacak arkaplanda iken! ben memnunum şahsen bu ayarlamasına

Üst Alt