Tuşları kullanarak sıfırlama olayı vardı onu bir yap derim youtube falan yaz bi video var oradakini yap belki olur olmazsa Nokia software recovery tool ellerinden öperBende bir şey sormak isityorum yedeklemeyi elle yapmak istediğimde sorun çıkıyor yğzde95 lerde kalıyor bekliyor bekliyor bir hata oluştu yedekleme yapılamadı diyor. Sırf bu yüzden telefonu flashlayamıcam sanırım @bulutsuzgece
Arkadaşlar,benim L920 de bluetooth da bağlantı sorunu var,bazan blue.hiç açılmıyor taaki cihazı tekrar kapatıp açana kadar,açıldıktan sonra da diğer cihazlar benim cihazı görmüyor,bu akşam resmen rezil oldum ya.
Merhaba arkadaşlar l920 kullanıyorum wp 8.1 güncelleme si yaptıktan sonra tel sim kart hatası vermeye başladı bunun nedeni nedir aca ve çozumu varmı teşekkurler
Çok ilginçtir ki : P.tasarrufu açıkken biliyorsunuz cyan da kalkan simgesi ile değiştirildi falat göz atma ekranında kalp simgesi var pilin üstünde nasıl oluyor bu buga bak
Çok ilginçtir ki : P.tasarrufu açıkken biliyorsunuz cyan da kalkan simgesi ile değiştirildi falat göz atma ekranında kalp simgesi var pilin üstünde nasıl oluyor bu buga bak
Bende o simge de yok göz atma ekranında, Cyan güncellemesiyle kaldırdılar diye düşünüyordum ama kaldırmamışlar herhalde. İşin ilginci bu sorun baş gösterdiğinden beri kaç kez soft reset attım yine çözülmedi.göz atma ekranında batarya %5 seviyesine gelince şöyle bir simge çıkıyor bende, pil tasarrufu simgesi gözükmüyor.
Bende o simge de yok göz atma ekranında, Cyan güncellemesiyle kaldırdılar diye düşünüyordum ama kaldırmamışlar herhalde. İşin ilginci bu sorun baş gösterdiğinden beri kaç kez soft reset attım yine çözülmedi.göz atma ekranında batarya %5 seviyesine gelince şöyle bir simge çıkıyor bende, pil tasarrufu simgesi gözükmüyor.
Arkadaşlar,benim L920 de bluetooth da bağlantı sorunu var,bazan blue.hiç açılmıyor taaki cihazı tekrar kapatıp açana kadar,açıldıktan sonra da diğer cihazlar benim cihazı görmüyor,bu akşam resmen rezil oldum ya.
bu telefonlarda kullanılan bluetooth farklı biraz şöyle yazayım kısaca ilk önce karşı taraf daha sonra siz açtığınızda ilk olarak siz o telefona bağlanmaya çalışın ve eşleşştirme yapın daha sonra o veya siz istediğiniz dosyayı yolluyabilirsiniz ancak ilk önce eşleştirme ister onu yapmazsanız karşı taraf sizi göremiyebilir
Arkadaşlar bir arkadaşımda lumia 1320 var.Telefon kendi kendine whatsapp'a giriyor yada mesajlara girince hani sol tarafa tıklayınca kutucuklar çıkar ya silmek için filan orayı kendisi açıyor.Bazenleri ise kiliti açtığında 4 kelime 1 resim oyununa girmiş oluyor(sağ tarafa çekildiğinde en başta o olduğu için) Telefonda bir sorun olduğu belli ama ne yapılabilir?Garantiye gönderilse garanti dışı mı bulunur?Bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar bir arkadaşımda lumia 1320 var.Telefon kendi kendine whatsapp'a giriyor yada mesajlara girince hani sol tarafa tıklayınca kutucuklar çıkar ya silmek için filan orayı kendisi açıyor.Bazenleri ise kiliti açtığında 4 kelime 1 resim oyununa girmiş oluyor(sağ tarafa çekildiğinde en başta o olduğu için) Telefonda bir sorun olduğu belli ama ne yapılabilir?Garantiye gönderilse garanti dışı mı bulunur?Bilgisi olan var mı?
Ekranda jelatin varsa ve kalitesizse sıcaktan sapıtıp kendi kendine dokunabiliyor. Yoksa bir fikrim yok ama en basitinden flash atmayı deneyebilirsiniz.
Ekranda jelatin varsa ve kalitesizse sıcaktan sapıtıp kendi kendine dokunabiliyor. Yoksa bir fikrim yok ama en basitinden flash atmayı deneyebilirsiniz.
Arkadaşlar önceki mesajımdaki sorunun videosunu çektim ama buraya kolayca nasıl koyabilirim.Arkadaşın ekranında jelatinde yok.Videoyu sizlere gösterirsem daha doğrusu sorunu belki daha iyi yardımcı olabiliriz arkadaşıma fakat nasıl yüklüyoruz?Telefondan buraya atmak istiyorum.
Benim telefonda arka cebimde bazan bir yerlere giriyor. Ama sebebi süper hassas dokunmatik ekranı. O yüzden arka cebime illa koyacaksam, camını dışarı doğru verip koyuyorum :P hehehe