İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

emz

emz

Üye
ilk olarak ms hesabınız yani hotmail hesabınızın paralosunu değiştiridiniz ana live tile ekranında uygulama kayboldu buraya kadar doğrumu ve gmail de devamlı senkronize ediyor, ikinciden başlıyalım gmail silip tekar kurdunca sorun büyük ihtimal çözülür, ilk sorun ise sağ tüm uygulamar kısmında outlook adında veya hotmail adında bir uyuglama gözükmüyor mu
farklı markaların sarj cihazlarını kullanmanızı tavsiye etmem pil kullanım ömründe sıkıntılar dogura bilir çok acil durumlar hariç o durumlarda sarj cihazının amper değerinin 1.5A olmasına dikkat edin yoksa sizin başınıza gelen olay tekrarlanır

Abi 1,5Amper ne öyle? Benim kutudan 800 mA çıktı. Çok o amper seviyesi diye biliyorum. Normal ve evrensel olan 1 Amper. Gerisini yüksekse kullanmayın düşükse 500 mA değerinden aşağı kullanmayın diyorlar. Bilgi vereyim dedim. ;

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Abi 1,5Amper ne öyle? Benim kutudan 800 mA çıktı. Çok o amper seviyesi diye biliyorum. Normal ve evrensel olan 1 Amper. Gerisini yüksekse kullanmayın düşükse 500 mA değerinden aşağı kullanmayın diyorlar. Bilgi vereyim dedim. ;

bende 1amper diye hatırlıyorum ancak 920 ve 1020 orjinal sarj aletlerine baktım ikisde 1.5 yazıyor yanlış yazmamak için kontrol ettim öyle yazdım ama yanlış değeremi baktım ney

emz

emz

Üye
bende 1amper diye hatırlıyorum ancak 920 ve 1020 orjinal sarj aletlerine baktım ikisde 1.5 yazıyor yanlış yazmamak için kontrol ettim öyle yazdım ama yanlış değeremi baktım ney

Abi bilmiyorum benim bildiğim öyle. Hatta apple da samsung da aynı kullanıyor. Ama eğer Nokia değiştirdiyse bilemem :| Ayrıca bildiğim kadarıyla Nokia hızlı şarj aleti koyuyor o modellere. Ama iyi mi zararlı mı bilemedim şimdi :)

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Recovery Tool ile sadece güncel orijinal yazılıma dönersin cihaz da yabancı olduğu için NCS ile dead flash atmalısın. Ayrıca sunucuda WP8.1+Lumia Cyan yüklü WP8 olarak gelmez yazılım.

Navifirm'i indir:

Sonra 1020 için global ürün kodunu yaz:
059T862 VAR EURO TR CV BLACK
059T863 VAR EURO TR CV WHITE
059T864 VAR EURO TR CV YELLOW
(Üç kodda global rom için renk farkı var sadece)
Sonra dosyaları Navifim'den indir, Navifirm klasörü içerisine Fw diye klasör açar oraya iner.
C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products\RM-875 (Gizli klasörlerin görünür olması lazım) dizinini oluşturacaksın.
İnen yazılım dosyalarını (11 tane) RM-875 klasörüne atıyoruz.
Daha sonra Nokia Care Suite (NCS) ile dead flash atma işlemi kalıyor:
Nokia Lumialara Dead Flaş Nasıl Atılır? - MaxiCep bu konu yardımcı olacaktır.
NCS'yi buradan indirebilirisin:
kardeş NCS'de File->Open Product tıklayınca gelen listede RM-875 (lumia1020) yok..

beats

beats

Üye
kardeş NCS'de File->Open Product tıklayınca gelen listede RM-875 (lumia1020) yok..
Dosya eksik yüklenmiş olabilir kurulum dosyasını tekrar çalıştırıp program dosyalarını onarmayı deneyebilirsin.

skynet

Üye
Telefondaki video müzik resim gibi dosyaları wifi ile pc ye aktarabilir miyim ?
Moliplayer da var ama o pc den telefona atıyor sadece :)

sebahattinART

sebahattinART

Üye
Arkadaşlar şuan çarşıdayım ve telefonu garantiye gönderecem. Teleservisemi göndereyim. Ve yurtiçi kargoyla anlaşması vardı değilmi. Ücretsiz gidiyor sanırım.

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
hakimnokta

hakimnokta

Üye
Bugün müzik çalar kendiliğinden kapanıyor kulaklığı bazen görüyor bazen görmüyor ne olabilir

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Merhaba arkadaşlar, ben erişim noktasında yeni oluşturmaya basınca sunucu giricek yer bulamadım ( için) nerde bulabilirim acaba

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Soft reset atmayı deneyiniz
Telefon kapalı iken ses kısma ve güç tuşuna basılı tut telefon titreyince bırak açılsın.
Bu arada pozumu vereyim
:sirit:

• Beğen
Tepkiler: Serhan
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Telefondaki video müzik resim gibi dosyaları wifi ile pc ye aktarabilir miyim ?
Moliplayer da var ama o pc den telefona atıyor sadece :)
sen farklı bir yerdeki pc yemi aktarmaya çalışıyorsun onun yerine bence ondrive yükle paylaş link ver wifi ile paylaşan bir kaç uygulama vardı onları çoktan sildim ben ve herşeyi göndereceğinide sanmıyorum

skynet

Üye
sen farklı bir yerdeki pc yemi aktarmaya çalışıyorsun onun yerine bence ondrive yükle paylaş link ver wifi ile paylaşan bir kaç uygulama vardı onları çoktan sildim ben ve herşeyi göndereceğinide sanmıyorum
Hayır kendi pc me göndermek için :)
Moli player da var o özellik direk pc den wifi üzerinden dosyayı hızlı bir şekilde telefona aktarabiliyorsun ama işte bana aynı işlemi telden pc yede yapacak uygulama lazım :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Hayır kendi pc me göndermek için :)
Moli player da var o özellik direk pc den wifi üzerinden dosyayı hızlı bir şekilde telefona aktarabiliyorsun ama işte bana aynı işlemi telden pc yede yapacak uygulama lazım :)
arkadaşım kendi pc ise ve yanında ise kablo ile yapsana niye wiif ile uğraşıp telefonun sarjına eziyet kendine eziyet ediyorsun onları yollamak ne sürecek biliyormusun neyse ben yine eski kurduğum uygulamalara bir bakayım bulursam paylaşırım

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Arkadaşlar Lumia cihazımda ayarları yedeklerken %99 da hep sorun oluştu diyor. Var mı başka bir yöntem bu yedekleme işi için? Ayarları ve uygulamaları yedekleyeceğim bu arada.

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
benim kamera ile ilgili bi sorunum var.yakını çok güzel çekiyor ama uzağı bulanık çekiyor.yazılım atınca düzelir diye düşündüm ama düzelmedi.cihaz 1020.kamera tuşuna yarım basınca bi ara tam netleştiriyor ama öyle kalmıyor.pro camerada manuel odaklama ile de denedim onda da uzağı bulanık çekiyor.yarıya getirince normalde 50 metreyi falan netleştirmesi lazım ama 2 metreyi geçmiyor netlik.sonsuz yapıyorum yine aynı

toprak00

toprak00

Üye
arkadaşlar bnde lumia 925 var GDR1 yuklemek istiyorum ama ..yazılım güncelleme de denedım bi şey çıkmadı. Bunun yuklemenın başka yolu varmı acaba ..?

luckysleven

luckysleven

Üye
Yok bu telefon sapitti iyicene. Sabah yjne kapanmis actim sonra donmus ama goz atma ekraninda donmus arayanlara yine kapali gozukmus telefon .. bende goz atma acik diye telefonda acik saniyordum. Wp iyi hos guzel de ben satacagim bu telefonu boyle kullanilmaz

skynet

Üye
Yok bu telefon sapitti iyicene. Sabah yjne kapanmis actim sonra donmus ama goz atma ekraninda donmus arayanlara yine kapali gozukmus telefon .. bende goz atma acik diye telefonda acik saniyordum. Wp iyi hos guzel de ben satacagim bu telefonu boyle kullanilmaz
Hocam forumda gördüğüm kadarıyla bu kapanma sorununu yaşayan tek kullanıcı sizsiniz :)
Acaba sizin cihazda sorun olabilir mi ? Bence bir servise gönderin derim :)

Üst Alt