VPN'y hiç bulaşmadım, kendi modemimin ayarlarını açtım geçenlerde, DNS değiştirme gibi bir seçenek ya da ayar menüsü yok, eğer ağ bağlantısı bölümünden eklediğin DNS'yi diyorsan abi, bende hep öyle, ama yine giremiyorum.
Moli player kullanan arkadaşlar küçük bir sorum var?
Moli player eskiden hafıza kartımdaki videos klasöründe ki ve fotoğraf rulosunda ki videoları görüyordu. Son 2 3 güncelleme sonrasında artık videoları göremiyorum ve de izleyemiyorum. Bu sorunu yaşayan sadece ben miyim yoksa yüklediğimiz videoların yolu mu değişti?
Wp8.1 ön izleme yüklü telefonumda.
Hocam eğer moliplayer sd karta taşıdıysan o yüzden görmüyor olabilir (Bende o şekilde olduğunda sd karttaki hiç bir video dosyasını görmüyordu ama telefon hafızasına taşıdıktan sonra normale döndü moliplayer)
VPN'y hiç bulaşmadım, kendi modemimin ayarlarını açtım geçenlerde, DNS değiştirme gibi bir seçenek ya da ayar menüsü yok, eğer ağ bağlantısı bölümünden eklediğin DNS'yi diyorsan abi, bende hep öyle, ama yine giremiyorum.
Motorola abi, modelini bilmiyorum evde değilim ancak, Uydunet'in kampanyadan bir zamanlar dağıttığı kablosuz modem, baya meşhur internet aleminde Uydunet sağ olsun;
Motorola abi, modelini bilmiyorum evde değilim ancak, Uydunet'in kampanyadan bir zamanlar dağıttığı kablosuz modem, baya meşhur internet aleminde Uydunet sağ olsun;
Hocam eğer moliplayer sd karta taşıdıysan o yüzden görmüyor olabilir (Bende o şekilde olduğunda sd karttaki hiç bir video dosyasını görmüyordu ama telefon hafızasına taşıdıktan sonra normale döndü moliplayer)
Evet abi ben de böyle okumuştum. Bir gecemi uykusuz geçirmiştim bu modem yüzünden, bu alet yüzünden telefondan erişimim yok, VPN olayına da girmek istemiyorum açıkçası, içime sinmiyor.. Ne yapsam acaba, Toib falan işlemiyor mu ?
Evet abi ben de böyle okumuştum. Bir gecemi uykusuz geçirmiştim bu modem yüzünden, bu alet yüzünden telefondan erişimim yok, VPN olayına da girmek istemiyorum açıkçası, içime sinmiyor.. Ne yapsam acaba, Toib falan işlemiyor mu ?
şuan yok ve bence hiç kulanışlı değil niye derseniz o flashın belirli bir patlama sayısı (ömrü için) var ve resim çekerek bunu zaten kullanıyoruz birde bildirim için kullanılması gereksiz bir şey bence
şuan yok ve bence hiç kulanışlı değil niye derseniz o flashın belirli bir patlama sayısı (ömrü için) var ve resim çekerek bunu zaten kullanıyoruz birde bildirim için kullanılması gereksiz bir şey bence
yok henüz.
normal bi led ömrüde 10.000 saat zaten.temin edilip değiştirilir.
ben u güne kadar ledi bitmiş bi telefonda görmedim zaten.
o gördüğünüz ekranı aydınlatanda ledler.flashdan önce onlar biter nihayetinde
daha önce soruldumu bilmiyorum , telefonu pc bagliyorum resimleri pcye aldim kes yapistir veya resimleri telefondan baska klasöre tasidim diyelim sonuc hep böyle oluyor neden ?
valla bıktım bu microsfttan iyicene baymaya başladılar, bugün satın alma geçmişime bakıyım dedim 2 saat denedim girmedi bunun üzerine yabancı ingilizce olarak canlı iletişime geçtim 12 ekime kadar satın aldıklarınız için tekrar ödeme yapmalısınız dedi, o parada baya bir yüksek miktar 150 200 vardır satın aldığım herhalde hatta bir oyun istunt 2 ye 4 defa ücret ödedim haksız yere, bugünde an itibariyle dedikleri ücretlerini geri ödediğiniz takdirde hesabınıza erişim tekrar sağlanıcaktır, ne android ne ios da bu sorunu yaşamadım ödemeyi yapıyordu onda otomatik 1 defa bile sorun çıkmadı bunda defalarca sorun çıkıyor