dakamon
Üye
Ben bu telefondan eski performansı alamıyorum arkadaşlar. Bu black ile tam düzelecek dedim onda da yine kasmalar ufak ufak takılmalar heleki rezil olduğum bir durum var ana ekranda yukarı aşağı ağır bir hızda kaydırınca bariz takıla takıla kaydığı görülüyor. Yani bir android kullanıcısı gördü bu mu stabil sistem dedi. Haklı program geçişlerinde menü gezintilerinde falan açılışlarda takılarak geçişler takılarak kapanmalar falan sürekli oluyor uzun zamandır. Kilit ekranını yukarı doğru atıp ana ekranı açarken aşağıda bi sn lik bir şerit şeklinde siyah bant görünüyor. Bence sistemin stabilitesini bozan bir şey var buda nokia dan kaynaklanıyor uyuşmazlıklar var sanırım ama ne? Artık 8.1 e ümit bağladım. Onda da böyle devam ederse kendi kendime diyeceğim şey daha sağlam donanımlı bir lumia almalasın...
Yanlış hatırlamıyorsam bir yerde yazıyordu bu forumda.Bazı programlar telefonun stabilliğini bozabiliyormuş tam kodlanmadığı yada eksik kodlanma gibi nedenlerden dolayı hatta bunu söyleyenin isminide söylemek isterdim ama yanlışdır diye isim vermek istemiyorum.Ama bendede bir sürü program olmasına rağmen kasma olmuyor şimdi yazdıklarım çelişiyor ama sebebini bilmiyorum aklıma geldi söyliyim dedimBen bu telefondan eski performansı alamıyorum arkadaşlar. Bu black ile tam düzelecek dedim onda da yine kasmalar ufak ufak takılmalar heleki rezil olduğum bir durum var ana ekranda yukarı aşağı ağır bir hızda kaydırınca bariz takıla takıla kaydığı görülüyor. Yani bir android kullanıcısı gördü bu mu stabil sistem dedi. Haklı program geçişlerinde menü gezintilerinde falan açılışlarda takılarak geçişler takılarak kapanmalar falan sürekli oluyor uzun zamandır. Kilit ekranını yukarı doğru atıp ana ekranı açarken aşağıda bi sn lik bir şerit şeklinde siyah bant görünüyor. Bence sistemin stabilitesini bozan bir şey var buda nokia dan kaynaklanıyor uyuşmazlıklar var sanırım ama ne? Artık 8.1 e ümit bağladım. Onda da böyle devam ederse kendi kendime diyeceğim şey daha sağlam donanımlı bir lumia almalasın...
Yanlış hatırlamıyorsam bir yerde yazıyordu bu forumda.Bazı programlar telefonun stabilliğini bozabiliyormuş tam kodlanmadığı yada eksik kodlanma gibi nedenlerden dolayı hatta bunu söyleyenin isminide söylemek isterdim ama yanlışdır diye isim vermek istemiyorum.Ama bendede bir sürü program olmasına rağmen kasma olmuyor şimdi yazdıklarım çelişiyor ama sebebini bilmiyorum aklıma geldi söyliyim dedim
Benim telefonda geçen hafta aynı şekilde kasma yaptı thumblr yükledikten sonra 2 günde 180 mb de internetimi yedi artı hafızada da yer işgal etti sonra silip deezerdan hafızada yer kalmayana kadar şarkı yükledim telefon Bi kilitlenir gibi oldu şimdi yağ gibi akıyor. Sanırsam bu işi yapan bir uygulamanın bahsi geçmişti konuda denemediyseniz deneyin derim.
Nokia camera veya Nokia camera beta odak noktasını seçerek ya da manuel odaklama yöntemiyle ya da kamera/fotoğraf ayarları/sahneler/yakın çekim ile çekebilirsin.
lumia 720 ile böyle sadece kumandaya odaklanarak nasıl fotoğraf çekebilirim ?
bu fotoğrafı gözüm bir yerden ısırıyor!
lumia 720 ile böyle sadece kumandaya odaklanarak nasıl fotoğraf çekebilirim ?
Telefonu gene yere düşürdüm ses kısma ve açma kapama tuşuna zor basılıyor garanti halleder mi servis ne kadar ister?
tuş kendi kendine düzeldi biraz önce anlamadım ama çok iyi olduBi kere aynısı bana da olmuştu meğer kapağı tam takmamışım. İttirdim iyice tık yaptı düzeldi
Ben de Bing hava durumu kullanıyorum, lockmixin daha fazla tüketeceğini düşünüyorum tabi kullanılan widget sayısı da önemli etken.arkadaşlar şimdi kilit ekranında bing hava durumunu kullanıyorum daha önceden lockmix uygulamasını kullanıyordum.Size göre hangisi daha fazla şarj tüketir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?