suyunsesi
Üye
s.a arkadaslar bundan 6 ay once 920 telefonum vardi hemen hemen hergun magaza guncellemesi geliyordu uzun bir sure sonra bundan bir hafta once 925 aldim aldigim gibide black guncellemsi yaptim aldigimdan beri magazadan guncelleme hic gelmedi bi bakayim dedim bir dunya programi elle guncellemem gerekti otomatik bulmuyor sikinti nedir arkadaslar genel bir problem mi bu
Soft resette, ses kısma + güç butonu.hangi formatta uygulama silinmiyor
Soft resette, ses kısma + güç butonu.
Açık, cihaz kapanacak titreyecek açılış ekranı gelince bırak yaklaşık 10 sn.bu işlem tel kapalıyken mi olacak
Açık, cihaz kapanacak titreyecek açılış ekranı gelince bırak yaklaşık 10 sn.
Beamer 1Gb ram istiyor
Akıllı çekim kaldırıldı sanırım indirilemiyor.iyide akıllı çekim de yüklenmiyor
akıllı çekimi Nokia cameranın içine aktardılar.iyide akıllı çekim de yüklenmiyor
sorunuzu bi çok yerde rastladım kimse cevap vermeyince kurcalayıp bakayım dedim ve tek ayarı güncelleme yayımlada gördüm. belki resim upload ederken ordaki ayarı varsayıyordur. Kişiler Hub'ından Kendinize girin ve Güncelleme Yayımla'ya tıklayın. orda ikinci seçenek gizlilik ayarı. sizde ne seçili görünüyor?akıllı çekimi Nokia cameranın içine aktardılar.Arkadaşlar galerideki bir fotografı direkt paylaştan face ye atınca bakıyorum gizliliği sadece ben gözüküyor. bunun ayarını nereden yapıyoruz.
Ayar arkadaşlar olarak seçili başka bir arkadaş başka Bir şey önerdi ama daha deneme fırsatını bulamadım. Denedikten sonra haberdar ederim sizi. İnşallah olur da kurtulursunuz bendensorunuzu bi çok yerde rastladım kimse cevap vermeyince kurcalayıp bakayım dedim ve tek ayarı güncelleme yayımlada gördüm. belki resim upload ederken ordaki ayarı varsayıyordur. Kişiler Hub'ından Kendinize girin ve Güncelleme Yayımla'ya tıklayın. orda ikinci seçenek gizlilik ayarı. sizde ne seçili görünüyor?
oh be hallettim sonunda. Ama sizin dediğiniz kısımdaki gizliliği facebook ayarları olarak değiştirdim.sorunuzu bi çok yerde rastladım kimse cevap vermeyince kurcalayıp bakayım dedim ve tek ayarı güncelleme yayımlada gördüm. belki resim upload ederken ordaki ayarı varsayıyordur. Kişiler Hub'ından Kendinize girin ve Güncelleme Yayımla'ya tıklayın. orda ikinci seçenek gizlilik ayarı. sizde ne seçili görünüyor?
çözmenize sevindimAyar arkadaşlar olarak seçili başka bir arkadaş başka Bir şey önerdi ama daha deneme fırsatını bulamadım. Denedikten sonra haberdar ederim sizi. İnşallah olur da kurtulursunuz benden
oh be hallettim sonunda. Ama sizin dediğiniz kısımdaki gizliliği facebook ayarları olarak değiştirdim.
Beyler 925 sanki gereğinden fazla ısınıyor yada alüminyum kasa olduğu için ben bu ısınmayı fazla hissediyorum bu durum normalmidir ? Birde ısınan işlemci mi yoksa batarya mı bu baya önemli benim için eyer batarya ısınıyorsa bunun patlama riski de var demektir ? Ve bir başka sorum herhangi bir güncelleme ile ki bu güncelleme büyük ihtimal 8.1 olacak bu ısınma sorununu çözebilirler mi ? 920 lerde gdr3 sonrası ısınma azaldı deniliyorBu arada ısınmasına sebep olacak bir işlemde yapmıyorum telefonda bazen sadece mesajlaşırken bile 15-20 dakika içerisinde ısınıyor ..
Kadeşim sen telefon ile ne yaparsan yap onu kendi ısısıyla patlatamazsın hatta bataryanın artısını eksisini bir biriyle temas ettirsen de, bunu sürekli yapsan da patlama olmaz ama batarya çok ısınacak çok fazla kıvılcım çıkacak yani bildigin kaynak işlemi olacak. Denemesini yaptım, yani oyle olunca telefonun patlamasından korkma bir şey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?