OttomaN TigeR
Üye
Abi bu bilgilere (kullanıyorsanız) microsoft outlook/Araçlar/Hesap Ayarları kısmından ulaşabilirsin. Bilgileri temin ettikten sonra Hesap ekle kısmından İleri Düzey Kurulum/e-posta bilgilerini gir ve İlerle, İnt.E-postasını seçtikten sonra ilgili alanları doldur ve Tür olarak POP3 seç sonra kullanıcı adı kısmına tekrar eposta adresini yaz, Gelen ve Giden(smtp) e-posta sunucu bilgisini gir. sunucu bilgisi mail.(şirket ünvanı vb.).com(.tr) şeklindedir.Arkadaşlar çalıştığım firma da bana ait e-posta hesabını telefona birtürlü kuramıyorum.etki alanı ve sunucu soruyor,yardımcı olurmusunuz
Wp8 java desteği olunca denerizCanlar WP de sis dosyası deneyen var mı wm de denenmiştir java ya çevirip kuruyordu

Evet daha önce bir kaç arkadaş ininal kart ile uygulama satın aldığını yazmıştı.arkadaşlar ininal kart ile mağazadan alışveriş yapılabiliyor mu yarın almayı düşünüyorum da.. Saygılar
Nedenini tam olarak kimse bilmiyor.L520 de telefonu aldigim zaman bit kac tane guncelleme vardi guncelledim ama sonralar bane hic guncelleme gelmiyor neden olabilir?

bende çevrimdışı 5-15 sn aralığında rahatlıkla buluyor.
Sizde de durum aynı mı ?
sevindim