İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

luckysleven

luckysleven

Üye
925 in şarzı iki gündür sonuna kadar kullanıyorum ve kapanıyor. Sonra şarja taktığımda en az iki saat açılmıyor önceden bu kadar beklemiyordu.

tam bitmeden şarja takarsan daha iyi olur

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Bundan sonra öyle yapıcam da sizlerde de durum böyle mi? Bir daha kolay kolay bitmesine izin vermem, bitmesine yakın kapatırım cihazı, iki saat beleyemem açılmasını.

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Valla benim 920 de o süre 1 dk. Amberden önce bende çok bekliyordum 15dk falan şimdi en geç 1 dk sonra açılıyor.

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Aynen benimde daha önce 10 dakikada felan açılıyordu özellikle GDR3 betadan sonra 1 dakikada açılıyor...çok şükür...920

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Benim 925 neden böyle ya,

YkPkY

YkPkY

Üye
arkadaşlar telefonumu nsu üzerinden sıfırladım daha önce gdr3 beta yüklüydü şimdi gdr2+amber yedeği yükledim ama şu fırsattan istifade yüklediğim ücretsiz oyunları geri yüklemeyi yapamadım nasıl yapabiilirim?angry birds serisi cut the rope serisini yükleyemiyorum uygulamaya girdiğimde satın al ve dene var tekrar yükleme felan yok
amerikadan yüklediysen bölgeyi Amerika yap

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
arkadaşlar telefonumu nsu üzerinden sıfırladım daha önce gdr3 beta yüklüydü şimdi gdr2+amber yedeği yükledim ama şu fırsattan istifade yüklediğim ücretsiz oyunları geri yüklemeyi yapamadım nasıl yapabiilirim?angry birds serisi cut the rope serisini yükleyemiyorum uygulamaya girdiğimde satın al ve dene var tekrar yükleme felan yok

daha önce satın almış olduğun uygulamalar ücretsiz yüklenir. Sen satın al dediğinde uyarı olarak bu uygulama daha önce satın alındı tekrar yüklemek istiyor musunuz diye sorar.

YkPkY

YkPkY

Üye
birde tabi aynı hesabı girmek şartıyla

bj_kmurat

Üye
Konu açılmışken sorayım, Nova 3 Hindistan mağazasında bedavayken indirmiştim ama şimdi yine bölge ayarlarını Hindistan yapıyorum daha önce indirmiştiniz demiyor

katil_197

katil_197

Üye
Konu açılmışken sorayım, Nova 3 Hindistan mağazasında bedavayken indirmiştim ama şimdi yine bölge ayarlarını Hindistan yapıyorum daha önce indirmiştiniz demiyor
aynı microsoft hesabı olması gerekli .:D.

bj_kmurat

Üye
Aynı hesap ama yine de indirmiyor. Acaba sonradan ücretli olunca ücretsiz indirilen linki engellediler mi

katil_197

katil_197

Üye
hyr olmaz siz satın ala basınca bu uygulamayı saten daha önce satın almışsınız der yükle ye bascan yüklencek .:D.
Aynı hesap ama yine de indirmiyor. Acaba sonradan ücretli olunca ücretsiz indirilen linki engellediler mi

bj_kmurat

Üye
E olduuu :) çok iddialı olduğunuz için şimdi yeniden deneyecem bölge ayarlarını değiştirip

bj_kmurat

Üye
Daha önce indirirken Hindistan yapmıştım. Şimdi yine denedim ama yok olmuyor yahu daha önce satın aldınız demiyor

katil_197

katil_197

Üye
Daha önce indirirken Hindistan yapmıştım. Şimdi yine denedim ama yok olmuyor yahu daha önce satın aldınız demiyor
mutlaka der demekki o hesapla almadınız veya dene ye bastınız farkında değilsiniz .:D.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar çalıştığım firma da bana ait e-posta hesabını telefona birtürlü kuramıyorum.etki alanı ve sunucu soruyor,yardımcı olurmusunuz

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Canlar WP de sis dosyası deneyen varmı wm de denenmiştir java ya çevirip kuruyordu

drangela61

drangela61

Üye
arkadaşlar ininal kart ile mağazadan alışveriş yapılabiliyor mu yarın almayı düşünüyorum da..
Saygılar

shirvani

Üye
L520 de telefonu aldigim zaman bit kac tane guncelleme vardi guncelledim ama sonralar bane hic guncelleme gelmiyor neden olabilir?

Üst Alt