Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İpucuWindows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım
Bundan sonra öyle yapıcam da sizlerde de durum böyle mi? Bir daha kolay kolay bitmesine izin vermem, bitmesine yakın kapatırım cihazı, iki saat beleyemem açılmasını.
osmanmert99
Üye
Valla benim 920 de o süre 1 dk. Amberden önce bende çok bekliyordum 15dk falan şimdi en geç 1 dk sonra açılıyor.
_asabiii_
Üye
Aynen benimde daha önce 10 dakikada felan açılıyordu özellikle GDR3 betadan sonra 1 dakikada açılıyor...çok şükür...920
arkadaşlar telefonumu nsu üzerinden sıfırladım daha önce gdr3 beta yüklüydü şimdi gdr2+amber yedeği yükledim ama şu fırsattan istifade yüklediğim ücretsiz oyunları geri yüklemeyi yapamadım nasıl yapabiilirim?angry birds serisi cut the rope serisini yükleyemiyorum uygulamaya girdiğimde satın al ve dene var tekrar yükleme felan yok
arkadaşlar telefonumu nsu üzerinden sıfırladım daha önce gdr3 beta yüklüydü şimdi gdr2+amber yedeği yükledim ama şu fırsattan istifade yüklediğim ücretsiz oyunları geri yüklemeyi yapamadım nasıl yapabiilirim?angry birds serisi cut the rope serisini yükleyemiyorum uygulamaya girdiğimde satın al ve dene var tekrar yükleme felan yok
daha önce satın almış olduğun uygulamalar ücretsiz yüklenir. Sen satın al dediğinde uyarı olarak bu uygulama daha önce satın alındı tekrar yüklemek istiyor musunuz diye sorar.
YkPkY
Üye
birde tabi aynı hesabı girmek şartıyla
bj_kmurat
Üye
Konu açılmışken sorayım, Nova 3 Hindistan mağazasında bedavayken indirmiştim ama şimdi yine bölge ayarlarını Hindistan yapıyorum daha önce indirmiştiniz demiyor
Konu açılmışken sorayım, Nova 3 Hindistan mağazasında bedavayken indirmiştim ama şimdi yine bölge ayarlarını Hindistan yapıyorum daha önce indirmiştiniz demiyor