BrahimOkumus
Üye
Arkadaşlar telefonuma hard reset attım mağazadan birşey indiremiyorum şu hatayı veriyor :
İstediğiniz gerçekleştirilemiyor.Daha sonra tekrar deneyin.
Hata kodu: c101b000
Telefonu sıfırladım güncelleme için lumia pusher'i mağazada arattığımda yok çıkmıyor kaldırıldımı
Telefonu sıfırladım güncelleme için lumia pusher'i mağazada arattığımda yok çıkmıyor kaldırıldımı
Mrb . Dun geceden beri telefonumda ara ara dokunmatik işlevini kaybediyor 10 defa falan oldu sadece mesajlar ve mağaza çalışıyor diğerlerini çalıştırmak için kapatın açmak zorunda kalıyorum . Neyin kilitlediğini bilmiyorum arka plan görevlerini kapattım hepsini . Dun mağazadan gelen here maps . Whatsapp güncellemeleri sonrası böyle oldu . . . Fikirleriniz için teşekkür ederim. L. 820
arkadaşlar kapatılan arka plan uygulaması bidaha nasıl aktif hale geliyor ben lock screen changer ı kapatmıştım şimdi tekrar çalışsın istiyorum aşağıdaki kutucuğa tıklıyorum uygulamayı tekrar açınca aktifleştir yazıyor ama yine engellenmiş olarak kalıyor.?
Buyurun.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben hep buradayım dostum
Arkadaşlar bende nokia lumia 520 var.Ben uygulama yüklemek için hotmail. hesabımı girdim ve bu girdiğim hotmail hesabımı değiştirmek istiyorum.İnternette biraz araştırma yaptım telefonu sıfırlama gerekiyomuş.Telefon babamın. Sıfırladığımda birşey olur mu ?Simdeki kiişilere flan? resim müzik vb. şeylerin kopyasını bilgisayara alcam . CEVAP VERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM
ayarlardan yedekleme yap ve sıfırla. Kurulum esnaainda yedek geri yuklensin mi diye sorar. Fakat başka bir hesapla kurulum yaparsan yedegi geri yukleyemezsin. O yuzden onemli belgelerini kopyala.
Birazz açık cevap verseniz?
Telefonda silebildiğin tüm oyun ve uygulamaları sil. Tabi en başta resim video müzik tüm alacağın yedeklerini al. Oyun uygulamaları sildikten sonra sıfırlamayı sorunsuz yaparsın. Şarjı üstadın dediği gibi en az %50 olsun.Birazz açık cevap verseniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?